Találatok: 449 hír

Hősök terén

Magyar Idők  Ma 08:00 Belföld 

A határ régen zárva van megint, telepítik már az új aknákat, se ki, se be senki sem, a százezrek már elmentek, de nem mehet el mindenki, mert ha egyszer elmegy mindenki, akkor van vége mindennek, maradni is kell, szenvedni, tanúságot tenni, emléket őrizni, s legfőképpen tovább élni.

Felnőttjátszótér

Magyar Idők  Ma 07:30 Belföld 

Molnár Dániel kilencéves kora óra varietéműsorokban szerepel, az artistaképzőben bohóc szakon végzett, majd orientalistadiplomát is szerzett. Hogy mi köze mindennek Az ismeretlen görl – Huncutságok a pesti éjszakában című kiállításhoz?

A skorpió marása

Több emberölés megoldása várat magára: ilyen egy nehézfiú likvidálása, egy érthetetlennek tűnő hármas gyilkosság vagy a siófoki recepciós hidegvérű kivégzése. Az utóbbi ügyben újra felcsillant a remény, hogy sikerül megfejteni a csaknem harminc éve történt bűncselekményt.

Éljen május elseje?

Magyar Idők  Ma 07:00 Belföld 

Próbál az ember szabadulni a május elsejei közhelyektől, de nem sikerül. Van az a nagyon érdekes kép, amely Pavlovot, a reflexkutatás orosz atyját mutatja kísérleti kutyájával, kezében a nyálcsorgatás ingerét kiváltandó oly sok mindent jelentő csonttal.

Veszélyes csizma

Magyar Idők  Ma 06:45 Belföld 

Itt van május elseje! / Énekszó és tánc köszöntse! / zeng és dalol az élet, / Szállj csak, zeneszó, ének, / Ébresszed a magyar népet!” Hatvan éve ezzel az úttörődallal ébresztette Magyarország népét a rádió. 1957. április 30-án még kimondottan aggódtak a Magyar Szocialista Munkáspárt központjában.

Bundesliga – Szalaiék a BL-ben

Szalai Ádám csapata, a Hoffenheim Benjamini Hubner 90. percben szerzett góljával legyőzte a vendég Frankfurtot a német labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, ezzel eldőlt, hogy a negyedik helynél nem végezhet rosszabb pozícióban a gárda, azaz a következő szezonban biztosan a Bajnokok Ligájában indul majd.

Idén is lesz zarándokvonat a Csíksomlyóra

Idén is megy össznemzeti zarándokvonat Csíksomlyóra – számolt be az M1 aktuális csatorna vasárnap.

Tizenöt ember ellen adtak ki elfogatóparancsot a parlament elfoglalása miatt

A macedón rendőrség tizenöt ember ellen adott ki elfogatóparancsot, mert azzal gyanúsítják őket, hogy részt vett abban az akcióban, amelynek keretében csütörtök este betörtek a szkopjei parlamentbe.

Egy magas rangú iszlamistával végeztek a tunéziai biztonsági erők

A tunéziai biztonsági erők végeztek egy iszlamista csoport magas rangú parancsnokával, aki felrobbantotta magát, miután meglőtték egy razzia során – mondták el helyi tisztségviselők vasárnap.

Kiszelly: Az ellenzéki média szervezi a tüntetéseket

Magyar Idők  Tegnap 20:34 Belföld  Tüntetés

Ha a balliberális médiában azt mondják, hogy a Fidesz szembe megy az autópályán mindenkivel, akkor annak mindig az ellenkezőjét kell elhinni – véli Kiszelly Zoltán politológus.

Időjárás-jelentés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:

Kettős győzelemmel négyes döntőben a Veszprém

Magyar Idők  Tegnap 20:17 Sport  Szeged Csongrád

A Telekom Veszprém bejutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe azt követően, hogy vasárnap 30-25-re győzött a Montpellier vendégeként és kettős győzelemmel megnyerte a negyeddöntős párharcot.

Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid újabb sikerei Amiens-ben

Hosszú Katinka két arany- és egy bronzérmet, míg Verrasztó Dávid egy aranyat gyűjtött be vasárnap a Golden Tour elnevezésű, 50 méteres medencébe kiírt franciaországi úszókörverseny befejező állomásán, Amiens-ben.

Donald Trump ismét figyelmeztette Észak-Koreát

Ismét figyelmeztette Észak-Koreát rakétakísérleteivel kapcsolatban Donald Trump amerikai elnök egy vasárnapi televíziós interjúban, ugyanakkor nyitva hagyta a kérdést, hogy milyen lépéshez folyamodhat az amerikai kormány.

Ellopták ötezer ember internetét BAZ megyében

Magyar Idők  Tegnap 19:07 Belföld  Miskolc Telefon

A miskolci rendőrök négy férfit gyanúsítanak azzal, hogy elloptak 80 méter optikai kábelt, ezzel 42 településen, közel 5000 háztartásban megszüntetve a telefon-, az internet- és a televízió-szolgáltatást.