Találatok: 429 hír

Felrobbantotta magát egy férfi, de túlélte

A lengyelországi Rzeszówban egy férfi működésbe hozta a testére szerelt pokolgépet, de túlélte - közölte a helyi rendőrség.

Sziget: Kanadai cirkuszi társulatok érkeznek idén a fesztiválra

Idén is a világ élvonalába tartozó cirkuszi társulatok előadásaival várja a Sziget a közönséget. A fesztiválon két kanadai társulat, a Machine de Cirque és a Cirque Alfonse is fellép.

Lezárták az M7-es autópályát

Teljes szélességében lezárta a rendőrség az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető szakaszát Balatonkeresztúr térségében szombaton két baleset miatt - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Kozma Dominik: Kényelmesen megúsztam ezt az időt

Lokál
-
  Ma 11:26 Sport  Úszás Vizes VB

A negyedik idővel jutott a döntőbe a 4x100 méteres vegyes gyorsváltó, amelynek első tagja, Kozma Dominik új országos csúcsot úszott szombaton a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.

Az Idősek Tanácsa visszautasította Vona Gábor durva megnyilvánulását

Lokál
-
  Ma 11:06 Belföld  Jobbik

Az Idősek Tanácsa visszautasította Vona Gábor, a Jobbik elnöke múlt szombati kijelentéseit, amelyekkel szerintük befolyásolható személyekként tünteti fel ezt a korosztályt.

A Balkan Fanatik techno etnót játszik új lemezén

Tizedik lemezét készítette el az idén 15 éves Balkan Fanatik. A Jajj az a szerelem című anyagon keményebb, technósabb köntösben hallhatók a csapat által készített felvételek, köztük a népdalfeldolgozások.

Szakértő: 15-20 százalékkal megugrott a kereslet az albérletek iránt

Lokál
-
  Ma 11:00 Belföld  Oktatás Ingatlan

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után 15-20 százalékkal élénkült az albérletek iránti kereslet, de a kínálat is 17 százalékkal bővült - mondta Balogh László gazdasági elemző szombaton az M1 aktuális csatorna délelőtti műsorában.

Molnár Flóra 28. lett 50 méter gyorson

Lokál
-
  Ma 10:58 Sport  Úszás Vizes VB

Molnár Flóra a 28. helyen végzett, így nem jutott elődöntőben 50 méter gyorson szombaton a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.

Bohus Richárd elődöntős, Balog Gábor 27. lett 50 méter háton

Bohus Richárd a kilencedik idővel bejutott az elődöntőbe, Balog Gábor pedig a 27. helyen zárt 50 méter háton szombaton a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.

Sztankovics Anna 27. helyen zárt női 50 méter mellen

Sztankovics Anna a 27. helyen zárt 50 méter mellen szombaton a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.

Augusztusban dupla családi pótlékra számíthatunk

Augusztusban dupla családi pótlékot kapnak a családok, hogy könnyebben tudjanak készülni az iskolakezdésre, emellett idén szeptemberben már az elsőtől a kilencedik osztályig minden gyermek ingyen kapja a tankönyvcsomagot - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szombati, budapesti…

Vizes vb: Hét magyar a FINA vezető testületeiben

Lokál
-
  Ma 10:53 Vizes VB  Vizes VB

Hét magyar tisztségviselő kapott helyet a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA vezető testületeiben.

Csatlakozott a Szojuz MSZ-05-ös orosz űrhajó a Nemzetközi Űrállomáshoz

Sikeresen csatlakozott a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) szombaton hajnalban a Szojuz MSZ-05 orosz űrhajó, amely három asztronautát szállított a Föld körül keringő űrbázisra - közölte a Roszkoszmosz orosz állami űrkutatási vállalat.

Elutasított menedékkérő lehetett a hamburgi késes terrorista

Elutasított menedékkérő lehetett az az arab férfi, aki egy embert megölt és hatot megsebesített egy késes támadásban pénteken a németországi Hamburgban.

Szervezett informatikai támadás indult a BKK ellen

Lokál
-
  Ma 10:36 Belföld  Közlekedés BKK

A Magyar Idők szerint szervezett informatikai támadás érte a Budapesti Közlekedési Központ online jegy- és bérletvásárlási rendszerét, aminek csak "felvezetése" volt, hogy a sajtóban etikus hekkerként emlegetett 18 éves fiatalember töredékáron vett havibérletet.