Találatok: 5 hír

Teljes felújításon átesett 80 m2-es belvárosi lakás

Lakberinfo  Tegnap 16:30 Otthon 

Az ingatlanhirdetésben sokáig nem volt érdeklődő a belvárosi, jó helyen lévő lakásra előnytelen elrendezése, rossz állapota miatt. A Kiss Márta Mária lakberendező azonnal meglátta a felújításban rejlő lehetőségeket.

11 tipp, hogy a tiéd legyen a környék legszebb orchideája!

Lakberinfo  17.03.25 13:30 Otthon 

Az orchideák a trópusok gyönyörű kincsei, színeik, formáik, illatuk mindenkit elbűvölnek. Az elmúlt században nemesítésüknek és laboratóriumokban történő szaporításuknak köszönhetően bárki számára elérhetővé vált ez a káprázatos növény.

Első kerületi lakás belsőépítészeti újratervezése modern art deco stílusban

Lakberinfo  17.03.23 22:42 Otthon 

Egy fiatal házaspár kereste meg a DD Interior Belsőépítészeti Studiót meglévő belvárosi lakásuk felfrissítése miatt. Az elképzelésük az volt, hogy a sötét hangulatú ingatlant, egy mai trend szerinti világos otthonná varázsoljuk modern artdeco stílusban.

Így alakíts ki könnyen fenntartható, stílusos kertet

Lakberinfo  17.03.23 09:42 Otthon 

Ki ne szeretne egy mesés kertet, csodaszép növényekkel és lenyűgöző kialakításokkal? Viszont nem mindenki vágyik a gazolással, metszéssel, fűnyírással járó lélekmelengető, de sokszor fárasztó feladatokra. Te is ebben a cipőben jársz?

Lágyan elegáns belső terek egy fiatal pár új otthonában a Klarissza Enteriőr tervezésében

Lakberinfo  17.03.21 19:42 Otthon 

A kétszintes családi ház tulajdonosai egy fiatal pár. A tervezéssel kapcsolatban a kérésük annyi volt, hogy egy modern, ugyanakkor praktikus otthont szeretnének, finom színvilággal és helyenként megjelenő íves lágysággal.