Találatok: 16 hír

Egy kávézó teraszáról loptak el egy kutyát Budapesten

Egy belvárosi kávézó teraszáról lopták el a kutyát az elkövetők - az V. kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a két férfi és a nő ellen.

10 éves kisfiú találmánya segíthet megmenteni a forró autóban hagyott gyerekek és kutyák életét

Kutyabarát Helyek
-
  Tegnap 14:00 Állatvilág 

Még csak 10 éves, de már most olyan eszközt talált ki az amerikai fiú, amivel rengeteg életet megmenthet! Igazi feltaláló!

6 év után találkoztak újra az egykori bajtársak: a veterán és bombakereső kutyája

Kutyabarát Helyek
-
  Tegnap 06:00 Állatvilág 

7 hónapon át szolgáltak együtt a világ egyik legveszélyesebb országában, ám küldetésük után elváltak útjaik. Szívmelengető videó örökítette meg a viszontlátás örömteli pillanatait.

Vádat emeltek a vadász ellen, aki kilőtte a francia pár kutyáját

Az ősszel történt tragédia nagy port kavart. A vizsgálat lezárult, a vadász ellen vádat emeltek.

800 kutyát és 200 macskát mentettek egy teherautóból a kutyahúsfesztivál elől Kínában

Kutyabarát Helyek
-
  17.06.22 12:15 Állatvilág 

Minden idők egyik legnagyobb állatmentése zajlott le Kínában kedden. Több száz állatbarát és aktivista elszántságának és kitartásának köszönhetően közel 1000 állat menekült meg a halál elől. Példaértékű összefogás!

Hőségriadó! Vigyázzunk kedvenceinkre is!

Kutyabarát Helyek
-
  17.06.22 06:00 Állatvilág 

Figyelmeztetés a hőség miatt. Az időjárás előrejelzések szerint marad a napsütés és a forróság! Ilyen időben fokozottan figyeljetek oda kutyáitok egészségére is!

Megható gesztus: a Trollfoci csapata felajánlotta milliós nyereményét a mentőkutyák számára

Kutyabarát Helyek
-
  17.06.21 13:00 Állatvilág 

Nem várt fordulattal zárult a Petőfi Rádió és a Szerencsejáték Zrt. közös játéka: a milliós összeget a Trollfoci nyerte, ám a pénzt mégsem ők vitték haza.

Falkavezér, barát, „ledominálás”, család… Vezetni kell a kutyát?

Kutyabarát Helyek
-
  17.06.21 06:00 Állatvilág 

Kezdő, de még gyakorló kutyásként is beleveszhetünk a fenti kérdéskör szakirodalmába. Mi az, hogy falkavezér? Van-e különbség a falkában és a családban élés között? A vezető az falkavezér vagy valami más? Ha a kutyám a barátom, akkor hogyan legyek a vezetője? Nem romlik meg vele ettől a viszonyom?

Négylábú hősök: kutyák segítik a tűzoltókat a leégett londoni toronyház romjainál

Speciálisan képzett kutyák segítik a londoni tűzoltók munkáját a múlt héten leégett Grenfell torony romjainál.

Szerető otthonra lelt a haldokló kutya az utolsó napjaira

Kutyabarát Helyek
-
  17.06.20 06:00 Állatvilág 

A menhelyen dolgozó önkéntes férfi minden kutyán segít, mely a telepen lakik. Értük dolgozik, és segít gazdit szerezni nekik. Ám egy nap egy nagyon öreg kutya került az utcáról a menhelyre. A férfi egyszerűen képtelen volt a menhelyen hagyni az idős, beteg, szeretetéhes kutyát…

Megúszták a deteki kutyagyilkosok

Kutyabarát Helyek
-
  17.06.19 18:15 Állatvilág 

Döbbenet és értetlenség - megszületett az ítélet a deteki kutyagyilkosság ügyében. A kölyökkutyát brutális módon meggyilkoló fiatal megúszta mindössze felfüggesztettel.

Kutya a forró autóban: hogyan segíthetsz?

Kutyabarát Helyek
-
  17.06.19 13:00 Állatvilág 

A sok írás, fotó, videó ellenére is megesik még, hogy a gazda figyelmetlenségből vagy tudatlanságból bent hagyja a kutyáját az autóban, míg ő vásárol, vagy ügyet intéz. Ám bármilyen gyorsan is végez, a kutyáját óriási veszélynek teszi ki ez idő alatt. Hogyan segíthetsz, ha ilyen esettel találkozol?

Egy kanadai kórház, ahol megengedték, hogy a betegekhez bevigyék háziállataikat

Kutyabarát Helyek
-
  17.06.19 06:00 Állatvilág 

Nagy lelki támogatást jelent a betegek számára az, hogy mellettük lehetnek kedvenceik. Ezt ismerte fel egy kanadai kórház: engedélyezték, hogy betegeikhez belátogassanak négylábú társaik is.

10 tipp kutyád egészségének megőrzéséhez

Kutyabarát Helyek
-
  17.06.18 14:00 Állatvilág 

Test-lélek-szellem. Ha ezek egyensúlyban vannak, kiegyensúlyozott és harmonikus életet élhetünk. Kutyáinkra is érvényes ez, néhány egyszerű ötlettel pedig mi magunk is hozzájárulhatunk jólétükhöz.

Miért kergeti a kutya a farkát?

Kutyabarát Helyek
-
  17.06.17 14:00 Állatvilág 

Kölyökkorban szórakoztató, és nem is szembetűnő, ha a négylábú gyakran lohol a farka után. Mozgásába beleszédülve elesik, nagyot gurul a földön, majd alszik egy kicsit. Hiszen a farok kergetés fárasztó móka. Gondoljuk, majd kinövi, nem lesz ilyen bolondos…