Találatok: 8 hír

Sütivel mentenek kutyakölyköket

Kutyabarát Helyek  17.04.28 13:45 Állatvilág 

Nem, nem írtuk félre, valóban sütemények segítségével mentik a kutyakölyköket Szombathelyen. Hogy hogyan, az a cikkünkből kiderül!

Boldog a kutyám? Íme 16 jel, melyből kiderül!

Te is elgondolkodtál már azon, mi lenne, ha kedvenced elmesélhetné, mit érez? Az alábbi jelek segítségével megtudhatod a választ az egyik legfontosabb kérdésre is: boldog-e a kutyád?

Vakvezető ABC – T, mint tévhitek

Kutyabarát Helyek  17.04.27 11:45 Állatvilág 

A vakvezető kutyákat körülvevő tiszteletteljes közeg érthető, hiszen munkájukkal gazdáiknak adnak új lehetőséget az önálló életre. A külső szemlélőket „elvakító” függönyön át azonban nem baj, ha reális tényeket társítunk a hű négylábúakhoz.

Bruce Willis kutyás moziban - itt az előzetes!

Rossz lóra tettek azok a rosszfiúk, akik ellopták Bruce Willis kutyáját - pontosabban annak a nyomozónak a kedvencét, akit az ismert színész alakít a legújabb filmjében. Mutatjuk a júniusban mozikba kerülő film előzetesét!

Menhelyen élő kutyákat támogat Peller Mariann

Köztünk élő mindennapi hősöket keresett 2016-os őszi kampányában a The Famous Grouse. A több mint ötven példaképjelölt közül a közönség egy ózdi kutyamenhely vezetőjét választotta a Méltán Híres Példakép cím és vele járó félmillió forintos díj gazdájaként.

Pöttyös party a Duna-parton - Ilyen volt a tavaszi Dalmata Találkozó!

Kutyabarát Helyek  17.04.25 06:00 Állatvilág 

2017. április 8-án vidám pettyekbe borult a Hajógyári-sziget a Dalmaták és Támogatóik Találkozója alkalmából. Az élménydús sétáról a Dalmata Mentés csapatából Hoppál Dórát, az esemény szervezőjét kérdeztük.

Rendhagyó fotósorozat: kutyák alulnézetből

Kutyabarát Helyek  17.04.24 13:45 Állatvilág 

A kreatív fotós olyan szemszögből kapta lencsevégre négylábú barátainkat, ahogy nekünk még sose jutott eszünkbe: alulról. Izgalmas képek kutyákról, ahogy még sosem láttuk!

Costa Rica: ahol a menhelyi kutyák is boldogan élhetnek

Kutyabarát Helyek  17.04.24 06:00 Állatvilág 

Van egy hely Közép-Amerikában, ahol a kutyák biztonságban és boldogan élhetnek. Több száz kutya él itt, de van bennük egy közös: korábban egyedül, magányosan, élelmet és szeretetet nélkülözve kóboroltak az utcán.