Találatok: 11 hír

Kék kutyák Indiában - az emberi hanyagság újabb áldozatai

Az indiai Navi Mumbai lakói nem hittek a szemüknek, mikor az utcákon kék bundájú kutyák jelentek meg. A jelenség oka igen elszomorító.

Ilyen az igazi kutyabolondok kávéja!

Különleges cappuccinok, melyek minden kutyabarát szívét megdobogtatják!

Így védd a kutyádat tűzijáték idején

Kutyabarát Helyek
-
  17.08.19 07:15 Állatvilág 

Nagyon sok kutya retteg a dörgéstől, villámlástól, valamint a tűzijátéktól. Augusztus 20-án az ország legtöbb településén ezzel a programmal koronázzák meg az ünneplést - kutyáinknak ez azonban hatalmas sokkot is jelenthet.

Megtanította segítőkutyájának, hogyan védje meg a sérülésektől roham esetén

Kutyabarát Helyek
-
  17.08.18 14:00 Állatvilág 

Videón szemlélteti a fiatal agysérült nő, hogyan segít neki rohamjelző kutyája, mikor elveszti eszméletét. A labrador-keverék életmentő segítséget jelent számára!

Birtokba vehetik a kutyák a pécsi strandot

Kutyabarát Helyek
-
  17.08.18 11:30 Állatvilág 

Egy napra a kutyák lesznek a pécsi Pollack strand urai - hatalmas kutyás-vizes-buli lesz!

A Trónok Harca sztárja felemelte a hangját a huskyk védelmében

Óva inti a leendő gazdikat a színész a meggondolatlan kutyavásárlástól és fajtaválasztástól - a kutya és a gazda érdekében is!

Rex Alapítvány felhívása: kutyamentes augusztus 20-i tűzijátékot!

Az augusztus 20-i tűzijáték egy nagyon szép dolog, melyben a helyszínen gyönyörködni és a látványt élvezni igazán fantasztikus. Számunkra. Emberek számára. De négylábú kedvenceink erről egészen másképp gondolkodnak.

Fagyállóval főzött étellel mérgeztek kutyát - jutalom a nyomravezetőnek

Kutyabarát Helyek
-
  17.08.16 13:00 Állatvilág  Gasztro

Minden egyes esetnél felhördülünk: hogy képes bárki ilyet elkövetni? Mikor lesz vége? És legfőképp: miért is van erre szükség? Ezúttal egy kedves border collie keverék az áldozat - a szerető gazdik nagy összeget ajánlottak a nyomravezetőnek, aki segít kideríteni, ki ölhette meg kedvencüket.

Alapengedelmesség: tudni nem elég, alkalmazni is kell!

Kutyabarát Helyek
-
  17.08.16 06:00 Állatvilág 

Szemünk előtt a kép: a kutya parancsra ugrik át az akadályon, felkapja a labdát, majd szájában tartva visszafut hozzánk. Elénk ül és szinte mondani sem kell semmit, máris kezünkbe adja féltett kincsét. Nagyon sok gazdi első kérdése, mennyi idő, ameddig a kutya megtanulja az alapengedelmességet?

Óriási összeget költenek a csehek kedvenc háziállataikra

Nem sajnálják a pénzt kedvenceiktől a csehek: milliárdokat költenek évente háziállataikra, elsősorban a kutyákra és a macskákra. Érdekes statisztikák érkeztek!

Az állatbarát Szurkolók Baranyában is fellépnek az állatkínzás ellen

Kutyabarát Helyek
-
  17.08.15 06:00 Állatvilág 

Elszánt tekintetek, ellentmondást nem tűrő kitartás: Pécsett is bemutatkozott a "Szurkolók az állatkínzás ellen" csoport. A békés hangulatú összejövetelen helyi állatvédők részvételével beszéltek a mozgalomról és céljukról: az állatkínzás felszámolásáról.