Találatok: 41 hír

Még folyik a nyomozás az etikus hekker ügyében

Klubrádió
-
  Ma 15:22 Belföld 

Ugyan a nyomozás még folyik, ám a kisvárdai férfi már nem gyanúsítottja az ügynek. A főügyészség megállapította, hogy a cselekménye - azaz, hogy a sértett jegyértékesítési rendszerében jogosulatlanul adatot változtatott meg - nem veszélyes a társadalomra, és így nem valósít meg bűncselekményt - közölte a Klubrádióval Szilágyi László, a…

Fizetésképtelen a bedőlt lakáshitelesek harmada

Klubrádió
-
  Ma 14:41 Gazdaság 

A 135 ezer bedőlt lakáshiteles harmada egyáltalán nem tudja fizetni a tartozását - mondta az enpenzem.hu felelős szerkesztője a Reggeli Gyorsban. Lovas Judit kiemelte, csupán az MBN statisztikái szerint a hitelesek 11-12 százaléka olyan, aki tudna, de nem akar fizetni, a többség lakhatása viszont veszélyben van. A közgazdász hozzátette,…

Miniszteri szinten kell ellenőrizni az adatgyűjtést – Péterfalvi Attila

Klubrádió
-
  Ma 14:12 Belföld 

Jó elképzelésnek tartja a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke a nemzetbiztonsági törvény tervezett módosítását. A tervezettről korábban az Index.hu számolt be, eszerint az adatvédelmi hatóság ellenőrizhetné a külső engedélyhez kötött adatgyűjtés jogszerűségét, illetve csak az ő engedélyükkel lehetne újságírókat,…

Donald Trump nem jelentett be konkrét csapatnövelést Afganisztánban

Donald Trump amerikai elnök nem jelentett be konkrét csapatnövelést Afganisztánban.

Felmentették az etikus hacker fiút , aki feltörte a BKK online jegyrendszerét

Klubrádió
-
  Tegnap 18:26 Belföld  Közlekedés BKK

Felmentették az etikus hackert, aki a BKK online jegyrendszerét törte fel. A fiú saját Facebook oldalán tette közzé, hogy az ügyészség helyt adott a Társaság a Szabadságjogokért ügyvédje által tett panasznak, ezáltal nem tekintik a továbbiakban gyanúsítottnak, így felmentették.

Lelőtték a barcelonai gázolás feltételezett elkövetőjét

Megerősítette a spanyol terrorelhárítás, hogy a Katalán rendőrség lelőtte a barcelonai gázolásos merénylet feltételezett elkövetőjét, aki a furgont vezette a La Rambla téren. A férfin robbanóöv volt, amikor lelőtték.

Az ellenzék kitart a CEU-törvény eltörlése mellett – reakciók a rendkívüli ülésre

Klubrádió
-
  Tegnap 17:41 Belföld 

Az MSZP kitart a CEU-törvény eltörlése és a devizahitelesek kilakoltatási moratóriuma mellett. Az LMP szerint nem méltó a kormányzásra az, aki elmulasztja annak lehetőségét, hogy segítsen a devizahiteleseken.

Határozathozatal nélkül zárult a rendkívüli ülés

Klubrádió
-
  Tegnap 15:13 Belföld  Fidesz KDNP

Mindössze fél óráig tartott a parlament rendkívüli ülése, mert a határozatképtelen volt. Az ülésre a Fidesz-KDNP, és a DK képviselői sem mentek el.

Nyilvános vitasorozat indul a választási rendszer reformjáról

Klubrádió
-
  Tegnap 12:05 Belföld  Jobbik Kampány

Agórát állít a parlament elé Gulyás Márton Közös Ország Mozgalma, ahol a választási rendszerről vitatkoznak majd a pártok és a civilek képviselői - erről Mészár Anna, a mozgalom szóvivője beszélt a Reggeli gyorsban.

Októberig lassabb lehet az ügyintézés a hivatalokban

Klubrádió
-
  Tegnap 11:48 Belföld  Állás Bor

Mától lelassulhat az ügyintézés az állami hivatalokban, mert a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete arra kéri a munkavállalókat, hogy tartsák be a munkavégzés szabályait – erről a szakszervezet elnöke beszélt.

Rendkívüli ülés, kormánypártok nélkül

Klubrádió
-
  Tegnap 08:09 Belföld  CEU Kilakoltatás

Nem mennek el az Országgyűlés mai rendkívüli ülésére a kormánypárti képviselők, ahol a devizahiteles adósok kilakoltatása is téma lesz.

Gigantikus karambol a tengeren

Klubrádió
-
  Tegnap 05:49 Külföld  Távol-Kelet

Kereskedelmi hajóval ütközött egy amerikai hadihajó Szingapúr partjainak közelében, legalább tíz tengerész eltűnt, öt pedig megsebesült - jelentette közleményben az amerikai haditengerészet.

A szabad sajtóért tüntettek Budapesten

Klubrádió
-
  17.08.20 18:53 Belföld  Tüntetés

A civilek függetlenségéért és a sajtó szabadságáért tüntetett ellenzéki mozgalmakkal közösen az Együtt és a Párbeszéd a Szabad sajtó útján.

Elmaradnak a légi parádé egyes elemei

Klubrádió
-
  17.08.20 10:18 Időjárás  Augusztus 20.

Az időjárási viszonyok nem teszik lehetővé a fővárosi légi parádé tervezett eseményeinek teljes körű megtartását - közölte az operatív törzs. Az augusztus 20-ai központi ünnepi rendezvények biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs közleménye szerint a rossz időjárási viszonyok miatt elmaradnak az ejtőernyős ugrások.

Áder: ismét védenünk kell határainkat

Katonai tiszteletadás mellett felvonták a nemzeti lobogót a Kossuth téren az államalapítás ünnepén. A lobogót Áder János köztársasági elnök jelenlétében, a Himnusz hangjaira a Magyar Honvédség díszegysége vonta fel. Az eseményen közreműködött a Központi Katonazenekar és a Nemzeti Lovas Díszegység.