Találatok: 13 hír

Ezek a diákok kapják ingyen a tankönyveket a 2017-2018-as tanévben

Lassan aktuálissá válik az iskolaszerek és a tankönyvek beszerzése, ezért utánajártunk, kik kaphatnak ingyen tankönyvet a 2017/2018-as tanévben.

Hogyan igyunk sportoláskor?

KamaszPanasz
-
  17.07.19 19:50 Életmód 

Már a közepes mértékű kiszáradás is rontja a teljesítményt és gyengíti a szervezet hőszabályzó képességét, ugyanakkor a túlzott folyadékbevitel is kellemetlen lehet sportoláskor, extrém mértékben akár veszélyes is.

Milyen szabályokat állítson a kiskamasznak a randizásról?

KamaszPanasz
-
  17.07.19 18:10 Életmód 

A randizás gondolata a legnyugodtabb szülőket is felkavarhatja, de fontos, hogy gyermeke megtapasztalhassa ezt a dolgot addig, míg Önnel él együtt. Adjon útmutatást gyermekének elvárásairól, így megtaníthatja az egészséges kapcsolat fontosságára és a szexuális élet veszélyeire.

Károsak-e a dezodorok az egészségre?

KamaszPanasz
-
  17.07.18 18:10 Életmód 

Az ókori Egyiptomban a testszagot citrusolajakkal és fűszerekkel nyomták el. Mára a reklámoknak köszönhetően elhisszük, hogy nem lehetünk sikeresek izzadásgátló készítmények nélkül, pedig ezek károsak lehetnek az egészségedre, ellenben léteznek természetes, otthon elkészíthető változataik.

Barna bőrre vágysz? Ezekkel a gyümölcsökkel könnyebben megy a barnulás

KamaszPanasz
-
  17.07.18 10:50 Életmód 

Gondoltad, hogy bizonyos gyümölcsök rendszeres fogyasztásával nemcsak egészségesebb leszel, hanem a bőröd szépségének is kedvezel? Ezek a gyümölcsök egészséges, ragyogó színt kölcsönöznek bőrödnek, sőt, elősegítik a barnulást is.

Az igazság a vizeletről

KamaszPanasz
-
  17.07.17 18:00 Életmód 

A vizelet nem az a dolog, amiről az emberek beszélgetnek. Sőt, általában éppen csak egy pillantást vetnek rá, mikor lehúzzák a vécén. Pedig a vizelet változása (színe, szaga és összetétele) a testben végbemenő fontos változásokra utal. Megmutathatja, hogy mit ettél, mennyit ittál, milyen betegséged lehet.

Vagdosás és pánikroham - A szakértő válaszol

KamaszPanasz
-
  17.07.16 18:00 Életmód 

Hetek óta nem alszom, olyan kimerült vagyok, hogy már a fejem is állandóan fáj és sűrűn tör rám pánikroham. Egyre többet vagdosom magam. Rájöttem, hogy segítséget kell kérnem, kaptam is terápiás időpontot, de félek hogy meg fogok futamodni. - Válogatás a Szakértő válaszol rovatunk kérdéseiből.

Hogyan nézhetsz ki jól edzés után is?

KamaszPanasz
-
  17.07.16 10:40 Életmód 

Nem feltétlenül kell izzadtan és lestrapáltan elhagynod az edzőtermet. Ezek a gyors tippek segítenek, hogy az öltözőből frissen, üdén és összeszedetten léphess ki, még ha az edzésed szörnyen fárasztó is volt.

Hogyan tanítsa meg gyermekének, hogy mi az a felelősség?

KamaszPanasz
-
  17.07.15 18:00 Életmód 

Felelősség. Gyakorlatilag mindenkinek megvan a saját maga elképzelése arról, hogy mit is jelent a szó. A felelősség az egyik legfontosabb tulajdonság, amelyet jó eséllyel fejleszthet gyermekében, hogy azt már most (de még inkább később) később hasznosítani tudja.

Biztonsági ötletek strandoláshoz

KamaszPanasz
-
  17.07.15 11:00 Életmód 

Minden nyáron ezrekre vigyáznak a strandokon, tengerpartokon a vízimentők. Hogy a víz mellett is biztonságban legyél, érdemes tájékozódnod a rád leselkedő veszélyekről. Az alábbi egyszerű tippek követésével elkerülheted őket.

5 tipp a leszokás első napjaira

KamaszPanasz
-
  17.07.14 20:00 Életmód 

Gratulálunk a döntésedhez, miszerint leszoksz. Az első nap cigaretta nélkül nehéz, de ha van terved, akkor könnyebb lesz! Ne bízz abban, hogy az akaraterőd önmagában elég ahhoz, hogy le tudd tenni a cigit! Készülj fel, így magabiztos lehetsz afelől, hogy képes vagy leszokni!

Egy kisbaba javítana a kapcsolatunkon?

KamaszPanasz
-
  17.07.14 18:00 Életmód 

Kedves szakértő! A barátom mindig kifogásolja, hogy más fiúkkal flörtölök, és könnyűvérűnek nevez. Úgy tűnik, nem bízik abban, hogy igazán szeretem őt. Dühös lesz, ha valami nem tetszik neki, amit csinálok. Az utóbbi időben azon gondolkodtam, hogy talán ha lesz egy babánk, az változtat a dolgokon és jobb lehet...

Megbetegíthet a fogkeféd?

KamaszPanasz
-
  17.07.14 10:50 Életmód 

Bizonyított tény, hogy a szájban baktériumok sokasága lapul. És mi a helyzet a fogkeféddel? A kutatások szerint több ezer bacilus lapulhat meg a sörték között.