Találatok: 16 hír

Ezért ne küldj elalvás előtt üzeneteket

KamaszPanasz
-
  Ma 20:38 Életmód 

Fel a kezeket, ha már valaha küldtél el valakinek teljesen értelmetlen üzenetet. Egy olyat, melyet sem te, sem a barátod nem tudott később értelmezni. Mindezt azért, mert elalvás előtt, fáradtan próbáltál meg pötyögni, miközben a szemed már majdnem leragadt. Nos, amellett, hogy vicces vagy ciki eredménye lehet egy ilyen üzenetnek, az egészségedre…

7 tipp, hogy könnyebben megjegyezd, amit olvasol

KamaszPanasz
-
  Ma 09:08 Életmód 

Van, hogy azon kapjuk magunkat, hogy elolvastunk pár oldalt egy könyvben, de azt sem tudjuk, miről szólt. Ez akkor még kevésbé kellemetlen, amikor csak szórakozásból olvasunk, viszont amikor a tanulnivalóval járunk hasonlóan, az már okozhat problémákat. Rengeteg oka lehet annak, ha nem vagy képes megjegyezni azt, amit olvastál, de ne…

Tervezd meg a költségvetésed!

KamaszPanasz
-
  Tegnap 18:08 Életmód 

Aggódsz amiatt, hogy nem lesz bevételed az egyetem alatt, vagy csak szeretnéd jobban beosztani a diákhiteledet? A megfelelő helyen jársz!

Adományozd el a már megunt ruháidat!

KamaszPanasz
-
  Tegnap 10:00 Életmód 

Az évszakok változnak, és ezzel együtt a ruháidat kinövöd, vagy már nem olyan menők. Ha észreveszed azt, hogy a család vagy baráti kör veled egyidős tagjainak ruhára van szüksége, és lenne mit odaadnod nekik, ne habozz és adományozd el a ruháidat a legegyszerűbb módon! Mi lenne erre jobb alkalom, mint a közeledő ünnepek?

5 dolog, ami miatt a friss egyetemisták szülei aggódnak

KamaszPanasz
-
  17.09.22 20:11 Életmód 

Szülőként nehéz elengedni a gyermekünket, főleg ha egyetemre megy. Nem egyszerű szembenézni azzal a ténnyel, hogy a kisgyermekből felnőtt lesz, aki felelős a saját döntéseiért. Bizonyára Önben is felmerültek aggodalmak az egyetem vagy a főiskola rossz hatásairól. Rengeteg buli, új környezet, új barátok.

6 túlélő tipp a kolis élethez

KamaszPanasz
-
  17.09.22 07:09 Életmód 

Kollégista lettél? Ez izgalmas év lesz számodra, hiszen folytatod az utad a felnőttek világába: beiratkoztál az egyetemre, hogy diplomát szerezz, munkát találj, és függetlenné válj, hogy meg tudj állni a lábadon anélkül, hogy könyörögni kelljen Anyának és Apának egy kis zsebpénzért. De felmerülhet benned a kérdés: hogyan fogom túlélni egy idegennel

Milyen típusú fiúkat kerülj?

KamaszPanasz
-
  17.09.21 20:50 Életmód 

Vannak olyan fiúk, akikkel nem érdemes viszonyt kezdeni. Mielőtt eltalál Ámor nyila, még képes vagy felmérni a választottadat. Amint rád kerül a rózsaszín szemüveg, vakká válsz vele kapcsolatban. Szóval, ha felismered, hogy ilyen típusú sráccal van dolgod, azt ajánlom, vedd fel a nyúlcipőt!

Fontos időpontok az őszre diákoknak

KamaszPanasz
-
  17.09.21 10:27 Életmód 

Mikor lesz az őszi szünet, mikor kezdődik az idei őszi érettségi, és mikor kell átállítani az órákat? Az összes fontos őszi dátum egy helyen.

Alkohol dilemmák

KamaszPanasz
-
  17.09.20 20:10 Életmód 

Mikor igyunk? Hol van a határ? Rendszeresen vagy sem? Mielőtt ezeket a kérdéseket megválaszolnánk, és az egészséges, illetve egészségtelen alkoholfogyasztás részleteibe merülnénk, bölcsebb először az alkoholhasználat pszichológiai tényezőit megvizsgálni.

Hasznos tudnivalók a kalciumról

KamaszPanasz
-
  17.09.20 18:00 Életmód 

Gyermekként biztosan sokat hallottad azt a mondatot a szüleidtől, hogy „idd meg a tejet”. Nem véletlenül: tele van kalciummal, ami az erős csontok és fogak felépítéséhez szükséges.

Milyen a jó tanár és a jó diák?

KamaszPanasz
-
  17.09.20 08:08 Életmód 

A tanárok is emberek, akiknek vannak jó és rossz napjai. De a jó tanár a problémán felül tud emelkedni, és a diákok érdekeit tekinti a legfontosabbnak. A jó tanár emellett szakmailag hozzáértő, vicces és igazságos.

Rettegsz attól, hogy mit gondolnak rólad mások?

KamaszPanasz
-
  17.09.19 18:08 Életmód 

A fóbiák tárháza igen széles: egyesek a pókoktól, mások a magasságtól, megint mások a tűtől félnek. Sokan vannak viszont, akik a társas helyzetekben szoronganak, olyannyira, hogy még enni sem mernek mások előtt.

A fogzománcodra legkárosabb 7 élelmiszer

KamaszPanasz
-
  17.09.19 08:01 Életmód 

A fogzománcod a tested legszilárdabb része, ám lehet, hogy egyes ételek és italok még erősebbek nála. Cikkünkből megtudhatod, hogy melyek azok az élelmiszerek, amiket érdemes elkerülnöd a fogaid védelmének érdekében.

7 trükk, amivel hosszabb lehet az esszéd és ötöst kaphatsz

KamaszPanasz
-
  17.09.18 20:38 Életmód 

Rengeteg cseles mód juthat eszedbe, amikor esszét írsz, és néhány plusz karakterre lenne még szükség. Például használhatsz nagyméretű írásjeleket vagy extra nagy szóközöket hagyhatsz. Sajnos azonban a tanárok legtöbbször észreveszik az ehhez hasonló turpisságokat, és a végén csak lerontják a jegyedet. Ezért egy kicsit nagyobb…

Testerősítési tippek kamaszok számára

KamaszPanasz
-
  17.09.18 09:10 Életmód 

Szeretnél erősebb lenni, és nagyobb izmokat akarsz? Íme, néhány kérdés, válasz és tipp az erősítő gyakorlatokkal kapcsolatban!