Találatok: 500 hír

Federer 11-edszer a döntőben

Az első helyen kiemelt Roger Federer 11-edszer jutott be a döntőbe az idén 1,8 millió euró (565 millió forint) összdíjazású hallei füvespályás férfi tenisztornán.

Ezt tegyük, hogy a nyaralás ne fülgyulladással érjen véget

Inforádió
-
  Ma 15:26 Belföld 

A strandszezon kezdetével egyre több felnőtt és gyerek szenved hallójárat-gyulladás miatt. A betegség megelőzhető, de a kialakulására hajlamosíthat a túl kevés és a túl sok fülzsír – mondta a budapesti Szent Imre Egyetemi Oktatókórház osztályvezető-főorvosa.

Ekkora magyar bér közelítene az uniós átlaghoz

Inforádió
-
  Ma 15:08 Gazdaság  Bor

Boros Imre közgazdász szerint 550-600 ezer forint körüli bruttó bér közelítene az uniós átlaghoz, a felzárkózási folyamat elindult, de bőven van még teendő.

Túlvilági sétától a biciklis városnézésig - elképesztő programkavalkád a Múzeumok Éjszakáján

Országszerte mintegy 320 múzeum, könyvtár, levéltár, közművelődési és más intézmény várja ma a látogatókat különleges programokkal a 15. Múzeumok éjszakáján; a fesztivál idei kiemelt témája az értékőrzés, fővárosa pedig Debrecen.

A kormány is megszólalt a CEU-tárgyalások után

Inforádió
-
  Ma 14:27 Belföld  New York CEU

A magyar kormány nyitott a felsőoktatással kapcsolatos tárgyalásokra, és a magyar törvényeknek megfelelő megállapodásra. Ugyanakkor a tárgyalásokon nem kell a tanszabadságot megvédeni, mert Magyarországon a tanszabadságot senki sem veszélyezteti - hangsúlyozta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium…

Gyilkos versenyben verte le Amerikát Kína

Inforádió
-
  Ma 14:17 Külföld 

Évek óta zajlik a kemény verseny Amerika, Kína, az Európai Unió és Japán között, hogy melyikük építi meg a világ legnagyobb teljesítményű tudományos célú szuperszámítógépét. Az idei rangsorban az USA – 21 év óta először – elveszítette elsőségét, sőt az első háromban sincs benne - írja a Magyar Idők.

Azeri Nagydíj - Bottas nyerte a harmadik szabadedzést

Valtteri Bottas, a Mercedes finn pilótája bizonyult a leggyorsabbnak a Forma-1-es Azeri Nagydíj szombati harmadik szabadedzésén.

Visszakaphatja Duna-partját Soroksár

Már tervezik a kelebiai vasútvonal fővárosi szakaszát - számolt be a Magyar idők.

Locsolva hűtik az utakat, síneket

Inforádió
-
  Ma 13:18 Belföld  FKF

Hűti a síneket és a lakótelepeket a Fővárosi Közterület- fenntartó Zrt - mondta az InfoRádióban Dorogi Gabriella.

Hihetetlen adat: ennyi korsó sört gurítunk le a kánikulában

Nőtt a sörfogyasztás az elmúlt meleg napokon, a sörgyárak teljes kapacitással működnek, és ha kitart a hőség, a tavalyinál több millió korsóval több sör fogyhat ebben a negyedévben - mondta el a Magyar Sörgyártók Szövetségének (MSSZ) igazgatója az MTI-nek.

Rengeteg mobilos lesz bajban július elsejétől

Egy hetük maradt adategyeztetésre a feltöltőkártyás mobiltelefon előfizetőknek, a nem azonosított SIM-kártyák előfizetése július 1-jétől megszűnik. A Telenor szerint a hátralevő idő nem lesz elég minden ügyfél azonosítására.

Bomba a Ludovika téren! Kiürítették a környéket

Feltehetően egy 100 kilogrammos bombát találtak építkezés közben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika téri campusánál, az épületeket kiürítik - közölte a Magyar Honvédség Tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.

Pácban a hallgatók: leértékelték az ELTE mesterdiplomáját

Inforádió
-
  Ma 11:51 Belföld  Norvégia

Nehéz helyzetbe került mintegy 70, Magyarországon végzett, klinikai pszichológusnak készülő norvég fiatal, és egyelőre nem látszik, hogyan fog megoldódni kálváriájuk - számolt be a Magyar Nemzet.

Mégsem lesz sétagalopp a választás lebonyolítása

A külföldi választásokat ért kibertámadások miatt a Nemzeti Választási Irodának (NVI) fel kell készülnie hasonló veszélyekre - közölte Pálffy Ilona, az NVI elnöke a Népszavának adott interjújában.

Komoly baj van a Gripenekkel: leállították a flottát!

Inforádió
-
  Ma 11:10 Belföld 

Leállították a teljes Gripen vadászgép-flottát az előző napi meghibásodás miatt - számolt be a Magyar Nemzet.