Találatok: 500 hír

Előző este még viccelődött a londoni merénylő

Inforádió  Ma 18:46 Külföld 

Sikerült feltérképezni több fontos momentumot is a terrortámadást megelőző időszakból. A rendőrség most közzétette a merénylő fotóját azért, hogy kiderüljön, egyedül dolgozott-e vagy kapott segítséget.

„Magyarországot populisták által vezetett országként tartják számon"

Inforádió  Ma 18:36 Belföld 

Az európai és amerikai viszonyrendszerről, a populizmus előretöréséről és annak hatásairól tartottak fórumot Brüsszelben. A konferencia egyik vitaindító beszélgetésén részt vett Szelényi Zsuzsanna független parlamenti képviselő, az Együtt politikusa, aki az InfoRádiónak azt mondta: fontos vizsgálni, hogy mit okozhat, ha egy populista politikus megk

Meghalt egy férfi egy lakástűzben

Lakástűzben meghalt egy 60 éves férfi Budapesten pénteken - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Váratlan látvány: íme a Bernabéu olyan fehéren, mint még soha

Inforádió  Ma 18:22 Sport 

Íme a Bernabéu olyan fehéren, mint még soha.

Végső búcsú Berek Katalintól

A Farkasréti temető Makovecz-termében pályatársai, családtagjai és barátai búcsúztatták pénteken Berek Katalint, a nemzet színészét, aki életének 87. évében, hosszan tartó betegség után február 27-én hunyt el.

Komoly büntetéseket osztogatott az UEFA

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 19 ezer euróra (5,9 millió forint) büntette az FC Barcelonát, mivel a csapat szurkolói a pályára berohanva ünnepelték a Paris Saint-Germain elleni, drámai Bajnokok Ligája-továbbjutást.

Vegyszerrel kezelték a lejárt szavatosságú húst - szigorú ellenőrzés a magyar határon

A Brazíliából érkező hústermékek fokozott vizsgálatát rendelte el Bognár Lajos országos főállatorvos - hasonlóan uniós kollégáihoz - miután a brazil hatóságok súlyos szabálytalanságokat tártak fel a múlt héten az ország legnagyobb húsfeldolgozó vállalatainál - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM).

Igazi hős: a négyéves kisfiú Sirivel mentette meg anyja életét

Inforádió  Ma 17:31 Bulvár  Telefon

"Halott. Csukva van a szeme és nem lélegzik." A rendőrség fontos tanácsot ad a szülőknek.

Santos: szerényen kell pályára lépnünk

A védő Bruno Alves és Fernando Santos szövetségi kapitány is nehéz mérkőzésre számít a portugál labdarúgó-válogatott részéről a magyarok elleni szombati világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

Jogerősen elítélték a Népszabadság volt főszerkesztőjét

Közúti baleset gondatlan okozása miatt 1 év 8 hónap, végrehajtásában két évre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a Népszabadság volt főszerkesztőjét, Murányi Marcellt a Pesti Központi Kerületi Bíróság pénteken. Emellett - az elsőfokú ítéletet súlyosbítva - jogerősen 2 év 6 hónapra eltiltották a járművezetéstől. A segítségnyújtás…

Brüsszel áldását adta a TAO-rendszer folytatására

Változatlan formában további hat éven keresztül működhet a társaságiadókedvezmény-rendszer (TAO), Brüsszelben pénteken engedélyezték a folytatást - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára.

Videoanimáció: így történt a londoni terrortámadás

Inforádió  Ma 16:46 Külföld 

A brit rendőrség lépésről lépésre, percről percre rakja össze, hogy mi történt pontosan a szerda délutáni londoni merénylet során. A CNN az eddig nyilvánosságra került információkból készített egy videoanimációt.

Ennyire lesz rossz idő hétvégén

Szombaton még napos lesz az idő, akár 18 fok is lehet, vasárnapra viszont lehűl a levegő. Nagy valószínűséggel jövő héten is napsütéses időnk lesz, ami ismét hétvégére romlik el – mondta az InfoRádiónak Jenki Szilvia, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

Jazz és keleti zene különleges elegye ma este

Inforádió  Ma 16:23 Kultúra 

Duke Ellington és Billy Strayhorn "The Far East Suite" című lemezének anyagát mutatja be ma este a Modern Art Orchestra. A Budapest Music Centerben hallható koncert után, vasárnap pedig a Zenehajó programra invitálja az együttes a családokat, ahol ezúttal a trombitával ismerkedhetnek meg a gyerekek – mondta az InfoRádiónak…