Találatok: 223 hír

Ingyen beszerezhető az Outlast című horrorjáték

IGN
-
  Tegnap 20:09 Gaming  2 hír a témában

Szívroham ingyen és bérmentve Az Outlast első része a közelmúlt egyik legfélelmetesebb horrorjátéka volt a fegyvertelenség miatt, és most limitált ideig beszerezhető az egyik nagy online áruházban.

Állati lesz Wes Anderson következő filmje

IGN
-
  Tegnap 19:51 Film  Mozi

Előzetesünk is van a The Isle of Dogs-hoz A rendező következő darabjára már csak jövő márciusig kell várnunk, ezúttal pedig az első képsorok fokozzák az izgalmakat, természetesen jó sok kutyával.

Tomb Raider: 5 dolog, amit a játékokból merít a film

IGN
-
  Tegnap 19:51 Film 

Nem pusztán felszínes hasonlóságokról van szó A készülő Tomb Raider mozi rendezője elárulta, hogy pontosan hogyan is merít inspirációt a film a 2013-ban újraindított sorozatból.

Befutottak a FIFA 18 első kritikái

IGN
-
  Tegnap 19:31 Gaming 

Így teljesít a PES 2018 nagy kihívója Alig egy hét múlva jelenik meg a PES 2018 nagy riválisa, a FIFA 18, és a külföldi lapok már le is tesztelték. Mutatjuk a pontszámokat!

Ezért tartja a Fox Oscar-esélyesnek a Logan - Farkast

IGN
-
  Tegnap 18:57 Film 

A változás szele Nagyon kevés az olyan szuperhősfilm, ami a komolyabb kategóriákban (pl. rendezés, forgatókönyv, színészi játék) is boldogul az Oscaron. Lehet, hogy a Logan - Farkas ilyen lesz?

JÁTÉK: Nyerj Twin Peaks-könyveket!

IGN
-
  Tegnap 18:57 Film 

Damn good books! Nem tudtad összerakni a Twin Peaks elképesztő harmaidk évadát? Oda se neki, Dale Cooper és Laura Plamer naplója talán segíthet helyre tenni az elemeket - és most mindkettőt megnyerheted!

Így hasít a Doom Nintendo Switchen

IGN
-
  Tegnap 18:27 Gaming  Nintendo

Démonirtás buszon vagy budin is Kicsit fura hír volt, hogy jön a Doom is Nintendo Switchre, ám az amerikai kollégák által készített hatperces friss játékmenetvideó meggyőző.

Így hasít a Doom Nintendo Switch-en

IGN
-
  Tegnap 18:27 Gaming  Nintendo

Démonirtás buszon vagy budin is Kicsit fura hír volt, hogy jön a Doom is Nintendo Switch-re, ám az amerikai kollégák által készített hatperces friss játékmenetvideó meggyőző.

[TGS 2017] Új előzetesen mutatkozik be az Ace Combat 7 egyik látványos manővere

IGN
-
  Tegnap 17:33 Gaming 

Villámgyors gépek, veszélyes akciók A tokiói videojáték kiállításon bemutatkozott a legendás sorozat legújabb darabja is, a kiadott videóból pedig a legfontosabb manővereket vehetjük górcső alá.

Ingyenes harmadik kampánytérkép is érkezik a Total War: Warhammer II-höz

IGN
-
  Tegnap 17:31 Gaming 

Ha nem lenne elég dolgunk az Újvilágban Hamarosan itt a Total War: Warhammer második felvonása, és a fő sztori mellé érkező harmadik kampánytérkép miatt a játék grandiózusabb lesz, mint valaha.

Dustin Hoffman óriási bunkó lesz Adam Sandlerrel és Ben Stillerrel

IGN
-
  Tegnap 17:21 Film  Humor

Itt a The Meyerowitz Stories előzetese Heteken belül láthatjuk a Netflixen a Cannes-ban is bemutatott The Meyerowitz Storiest, amelyben állítólag Adam Sandler élete egyik legjobb alakítását nyújtja.

Még egy előzetesünk van a Gyilkosság az Orient expresszen-hez

IGN
-
  Tegnap 17:21 Film  5 hír a témában

Hercule Poirot továbbra is nyomoz Újabb képsorokat láthatunk a novemberben érkező detektívtörténetből, fagyos és akciódús, na meg természetesen feszült filmet ígérve.

Újabb képek érkeztek a Darázs jelmezéről

IGN
-
  Tegnap 16:33 Film 

Evangeline Lillyt a forgatáson kapták le Teljes gőzzel zajlanak a Hangya folytatásának munkálatai, a forgatásról pedig kiszivárgott egy fotó, amelyen az egyik címszereplőt tekinthetjük meg teljes harci díszben.

Ezért lesz értelme 4K-s TV nélkül is az Xbox One X-nek

IGN
-
  Tegnap 16:09 Gaming 

Több grafikai kategória lesz a játékokhoz A novemberben megjelenő Xbox One X kulcsszava egyértelműen a 4K, ám a Microsoft arról próbál meggyőzni minket, hogy az ehhez szükséges TV hiányában is érdemes lehet befektetni rá.

[TGS 2017] Régi kedvenc akciózik a Resident Evil 7 legújabb előzetesében

IGN
-
  Tegnap 15:57 Gaming 

Egy legendás karakter is tiszteletét teszi a horrorjáték új epizódjában Különös módon, egy ismerős szereplővel folytatódik majd decemberben a sikeres túlélőhorror, amelyben egy kicsit beleshetünk a sztori kulisszái mögé is.