Találatok: 36 hír

Vékony csúcsnotebookokat hozott a Computexre az ASUS

HWSW
-
  Ma 13:23 Infotech 

Öt új notebookról rántotta le a leplet az ASUS az idei Computexen, a frissen bejelentett gépekkel a gyártó a hibridek és csúcskategóriás eszközök terén, illetve a középkategóriában is tudott újat mutatni.

Így fenyegeti a Facebook Írországot

HWSW
-
  Ma 13:09 Infotech 

Az ír Independent szerezte meg a Facebook ügyvezető igazgatója, Sheryl Sandberg és az ír miniszterelnök közötti levelezés szövegeit illetve a találkozók listáját. A Facebook-fejes közel egy éven át lobbizott az új adatvédelmi biztos személyét illetően és a fenyegetésektől sem riadt vissza.

Újabb csatát nyert/vesztett az Arista a Ciscóval szemben

HWSW
-
  Ma 12:21 Infotech 

Nagyjából döntetlenre jött ki a Cisco-Arista szabadalmi per újabb állomása, a több szálon futó cselekmény egyik ágán az Arista, a másikon a Cisco jött ki győztesen.

Az Instant Articles a konkurenciát támogatja

HWSW
-
  Ma 09:27 Infotech 

Hosszú ideig hanyagolta és bizonytalanságban hagyta a Facebook az Instant Articlest használó kiadókat. A cégek sorban kezdték elhagyni a formátumot, amely előnyök helyett inkább csak hátrányokkal járt. A Facebook a Google AMP és az Apple News támogatásával próbál előre menekülni.

HWSWeekly: Egyszer volt, hol nem VoLTE

HWSW
-
  17.05.26 15:29 Mobiltech 

VoLTE tapasztalatok első kézből, bitcoinos-thunderboltos-androidos elmélkedéssel megtoldva.

Bukdácsolnak a szoftveres tárolómegoldásokat fejlesztő cégek

HWSW
-
  17.05.26 15:15 Infotech 

A Nutanix és a Pure Storage továbbra is veszteséges, rövidtávon nem várható változás.

Ismét Budapesten az OpenStack Days

HWSW
-
  17.05.26 13:49 Infotech  2 hír a témában

A közép- és kelet-európai régiós rendezvénynek idén is hazánk ad otthont.

Korlátlan adat: logikus lépés a növekedéshez

HWSW
-
  17.05.26 12:32 Mobiltech 

Az okostelefonos tarifák európai piacán jelentős elmozdulás, szemléletváltás látszik körvonalazódni az idei évben, ahogy egyre több európai mobilszolgáltató rukkol elő ázsiai vagy amerikai mintára korlátlan adatforgalmat kínáló tarifákkal. A legtöbben egyelőre csak tesztelik a piacot, de nem kérdés, hogy a korlátlan tarifáké a jövő.

Ezzel igázná le a Twitchet a Microsoft

HWSW
-
  17.05.26 12:11 Infotech  Microsoft

Bejelentette a Microsoft, hogy a Beam játékközvetítő platform mostantól kezdve a Mixer névre hallgat. Emellett halad a fejlesztés a házon belüli integráció, Minecraft integráció még mindig nem készült, de már egy csapat közösen is indíthat streamet.

Mit ér a mérés, ha pontatlan?

HWSW
-
  17.05.26 12:00 Mobiltech 

Köszönőviszonyban nincs a valósággal a viselhető eszközök által mért elégetett kalóriaszám, a Stanford kutatói szerint, akik hét felső kategóriás eszközt vettek górcső alá.

Lenovo: növekvő bevétel, csökkenő profit

HWSW
-
  17.05.26 09:30 Mobiltech 

Nem lehet nyugodt a vállalat, a három pillér közül egyik sincs sziklaszilárd alapokon. A PC-s eladásokat a komponenshiány fenyegeti, az okostelefonokat és a kiszolgálókat pedig az erős konkurencia ássa alá.

Bolti vásárlásokat kezd mérni a Google Attribution

HWSW
-
  17.05.25 16:25 Infotech 

Igyekszik leszámolni az eddigi "utolsó kattintásos" méréssel a vállalat, amely csak azt mutatja, hogy a vásárló konkrétan honnan érkezett a vásárlófelületre. Ehelyett minden eszközt és marketingcsatornát, illetve a bolti vásárlásokat együttesen méri.

Teljes kontrollt ad a támadóknak a feliratfájlokba bújtatott malware

HWSW
-
  17.05.25 15:54 Infotech 

A legnépszerűbb videólejátszók sebezhetőségeit használja ki az új támadási vektor, amelyet a Check Point biztonsági szakértői fedeztek fel.

Intel: Thunderbolt 3-at mindenkinek!

HWSW
-
  17.05.25 14:54 Infotech 

Az utolsó akadály is elhárult a Thunderbolt 3 hódító hadjárata elől, az Intel bárki számára elérhetővé teszi a specifikációt, az implementációért pedig nem kell majd licencdíjat fizetni.

Kína hajtotta meg az okostelefon-piacot az első negyedévben

HWSW
-
  17.05.25 12:30 Mobiltech  Kína Okostelefon

Kíméletlen tempót diktálnak a kínai gyártók: bár az okostelefon-piacot továbbra is az Apple-Samsung páros vezeti, míg a két óriás stagnál, az utánuk sorakozó Huawei-Oppo-Vivo trió elképesztő növekedést mutat.