Találatok: 216 hír

Kínzó kedd jön

HáziPatika
-
  Ma 17:21 Egészség 

Kedden folytatódik a frontmentes időszak, nem terhelik markáns hatások a szervezetet, az arra hajlamosaknál is csak enyhébb vérnyomás-ingadozás léphet fel. Romlik viszont az allergiások állapota.

Minden betegségnek más a szaga

HáziPatika
-
  Ma 17:00 Egészség 

Régóta ismert tény, hogy a leheletünkből, netán a bőrünk vagy a vizeletünk szagából meg lehet állapítani, hogy mi a betegségünk, és bár erre az emberi orr nem mindig elég érzékeny, bizonyos állatok jóval kifinomultabb szaglásukkal nagy sikereket...

Sokan rosszul tudták: a zsír nem ellenség

HáziPatika
-
  Ma 16:30 Recept 

Ha meghalljuk a zsír szót, legtöbbünknek szívükhöz kapó, elhízott emberek jutnak eszünkbe, akik reggelire is pörköltet esznek. A zsírok és zsírpárnák ellenséggé váltak, pedig ha nem is hisszük, értünk vannak és a szervezet nem tud működni nélkülük.

Meddig hozható helyre egy párkapcsolat?

HáziPatika
-
  Ma 16:00 Egészség 

Állandó veszekedések? Halálos unalom? Már a szex sem megy? - bizony, ez előfordul. Teljesen természetes, hogy a párkapcsolatok mélypontra kerülnek bizonyos időközönként, és ez nagyon frusztráló lehet. De mit lehet tenni egy elhidegülő kapcsolatban?

Ezért hasznosak a mocskos gondolatok

HáziPatika
-
  Ma 15:30 Szex 

Az érdekes, érzelmekkel átitatott gondolatok sokkal jobban megragadnak az agyunkban, így felidézni is hatékonyabban tudjuk ezeket. Ha valamire emlékezni szeretnénk, használjunk agresszióval vagy szexualitással "feltöltött" gondolatokat!

Ez segíthet a férfiak szexbajain

HáziPatika
-
  Ma 15:00 Szex 

Egyre több férfi küzd szexuális gondokkal, a legfőbb kiváltó ok a fáradság és a stressz. A rohanó és túlhajszoltság akkor is pusztító, ha egy férfinek jók a genetikai adottságai, ugyanis a folyamatos teljesítéskényszer a libidó csökkenését idézi elő.

Kiderült, miért öregszünk meg

HáziPatika
-
  Ma 14:30 Egészség 

Az emberi öregedés folyamatát a szervezetünkben található rendezetlen DNS-darabok is okozzák, állítják kínai kutatók, akik eredményeikről bővebben a Science folyóiratban számoltak be. A kutatók minderre a Werner-szindrómát, más nevén a felnőttkori...

5 tiltott szénhidrát, ami valójában egészséges

HáziPatika
-
  Ma 13:30 Recept 

A szénhidrátnak leáldozott, miután az általános tévhit mindenhol elhintette, hogy csak az az egészséges étrend, amelyik nélkülözi őket. De akkor mi a helyzet a zöldborsóval, a banánnal vagy a fekete babbal?

Rosszul van az autóban, a repülőn? Ez az oka

HáziPatika
-
  Ma 13:00 Egészség 

Sajnos nagyon gyakran előfordul, hogy egy jónak induló utazást tönkretesz egy vagy több utas rosszulléte. De miért van ez így?

Ettől rettegnek az 50 feletti nők

HáziPatika
-
  Ma 12:30 Egészség 

Sok nő retteg a menopauza megjelenésétől, pedig nem betegségről, hanem az élet egy új szakaszáról van szó. Olyan korszaka ez a női létnek, ami nem elkerülhető, de a menete igenis befolyásolható.

A véralvadásgátló szedése

HáziPatika
-
  Ma 12:00 Egészség 

A véralvadásgátló terápia életet menthet, ám műtét esetén igen elővigyázatosnak kell lenni, ugyanis jelentős vérvesztést okozhat, ha a beteg - és orvosa - nem jár el megfelelően.

Lehetséges orgazmust átélni a WC-n ülve

HáziPatika
-
  Ma 11:30 Szex 

Egy nagyobb székletdarab kibocsátása valósággal "lángra lobbantja" a bolygóideget, amivel csökkenti az agyi vérkeringést, felszabadult érzetet keltve ezáltal.

Nincs szükség férfi és női mintára

HáziPatika
-
  Ma 11:00 Egészség 

A gyermekek szexuális identitását nem határozza meg, hogy hetero- vagy homoszexuális szülők nevelik-e őket - derítette ki egy új kutatás.

A pajzsmirigy-alulműködés kezelése

HáziPatika
-
  Ma 10:00 Egészség 

Ha pajzsmirigyünk alulműködik, akkor hízhatunk, kimerültnek érezhetjük magunkat, depressziósak lehetünk, és romolhat a memóriánk. Szerencsére vannak módszerek arra, hogyan őrizzük meg ennek a fontos szervnek az egészségét.

"Jézusom, mekkora a tokád?"

HáziPatika
-
  Ma 09:00 Egészség 

C8190. Ismeretlen számkombinációnak tűnik, de a Google súg: ez nem egy újonnan felfedezett bolygó. A BNO-rendszerben a Hodgkin-kórt jelöli. Íme, a betegség testközelből egy érintett szemszögéből!