Találatok: 7 hír

Cuki törpevíziló született a nyíregyházi állatkertben

Bemutatták a nyíregyházán két hete született törpe vizilovat. Ő a hét cukisága!

Menhelyen élő kutyákat támogat egy skót whiskeygyár

Köztünk élő mindennapi hősöket keresett 2016-os őszi kampányában a The Famous Grouse. A több mint ötven példaképjelölt közül a közönség egy ózdi kutyamenhely vezetőjét választotta a Méltán Híres Példakép cím és vele járó félmillió forintos díj gazdájaként.

Április 24. a kísérleti állatok védelmének világnapja

Háziállat Magazin  17.04.24 17:30 Állatvilág 

Joga van-e az embernek más fajú élőlényeket felhasználni arra a célra, hogy saját maga számára a túlélést segítse? Képzeljük magunkat egy laboratóriumi kísérleti állat bőrébe és a kérdésre adott válasz már nem biztos, hogy egyértelmű...

Áprilisban kezdődik a bajba került „panelrécék” szezonja

Háziállat Magazin  17.04.24 11:30 Állatvilág 

Az elmúlt évtizedben új madárvédelmi problémaként jelentkezik a fővárosi épületeken, erkélyeken és lapostetőkön, városi parkok fáinak ágvilláiban, odúiban vagy akár a bokrok között, sövények tövében a talajon költő tőkés récék április-májusi kelési időszaka. Ilyenkor találkozhatunk „úton mászkáló”, „tetőn szaladgáló” és „udvarban elhagyott” récefió

6:3 a fiúk javára, 9 FOXI kiskutya született Dömsödön

Háziállat Magazin  17.04.20 11:30 Állatvilág 

Megható történet egy fiatal foxilányról, Suzyról, aki kiváló patkányvadászból kilencszeres szuperanyukává vált. Mese és követendő példa meglévő és leendő gazdiknak felelős kutyatartásból.  

A természet törvényei képekben - így fotózd a vadvilágot!

Háziállat Magazin  17.04.19 11:30 Állatvilág 

A díjnyertes természetfotós lenyűgöző képsorozaton örökítette meg az afrikai vadvilágot, ahol a természet és a túlélés törvényei uralkodnak.

Mivel etessük a törpesüniket?

Háziállat Magazin  17.04.19 10:30 Állatvilág 

A házikedvencként tartott törpesün esetében fontos, hogy a táplálékuk magas fehérje-, alacsony zsírtartalmú és változatos legyen, minél jobban utánozva a természetes táplálkozást.