Találatok: 500 hír

Házhoz jöttek a rendőrök Csornán

infoVáros
-
  Ma 09:54 Megyei 

Csornán népszerűsítették a rendőrség vagyonvédelmi programját.

Hitelkártyája van? Figyelmeztetés érkezett

Napi
-
  Ma 09:52 Gazdaság 

Köztudott, hogy a hitelkártyákat tudatosan kell használni, az azonban talán kevésbe ismert, hogy egy nem aktivált kártyát is terhelhetnek költségek, így érdemes vigyázni a "ránk erőszakolt" ajánlatokkal - figyelmeztet a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ).

26 éves a Nevermind!

Petőfi Live
-
  Ma 09:51 Színes 

A Nirvana albumjának évfordulóját ünnepeljük!

Tesco: újabb sztrájkok jönnek?

Adózóna
-
  Ma 09:51 Gazdaság  Sztrájk

Újabb sztrájkokra készülnek a Tesco dolgozói, mivel a multicég a mai határidőig nem bocsátotta a szakszervezetek rendelkezésére a valós állapotot tükröző bolti létszámadatokat. A következő országos sztrájk becslések szerint kétmilliárd forintnál nagyobb veszteséget is okozhat majd a cégnek – írja a Magyar Idők.

Földön fekvő emberbe rúgott a Jobbik soproni önkormányzati képviselője

Átlátszó
-
  Ma 09:51 Belföld 

  Kínos helyzetbe került a Jobbik: két soproni politikusát, köztük elsőrendű vádlottként a párt civilben altatóorvosként dolgozó önkormányzati képviselőjét, Dr. Bendes Zoltánt is elítélték egy erőszakos bűncselekmény miatt. A 2015-ös ügyben idén májusban született ítélet: garázdaság és testi sértés miatt

Minden harmadik magyar fiatal közösségimédia-függő

MFor
-
  Ma 09:51 Gazdaság 

Majdnem két órájuk csak a Facebookra és társaira megy el minden nap.

Kerítést akarnak az ukrán-magyar határra

Agrárszektor
-
  Ma 09:51 Gazdaság 

Kerítés építését javasolják az ukrán-magyar határon a sertéstartók, hogy meg lehessen védeni a magyar területeket az afrikai sertéspestistől (ASP), amelyet a szomszédos országból származó, fertőzött vaddisznók terjeszthetnek el. Ha a kórokozó bejutna Magyarországra, becslések szerint a hazai sertésállomány akár 30-35 százaléka - mintegy…

Magyar győztes az energiapiaci szabályozók versenyén

NRGreport
-
  Ma 09:51 Gazdaság 

Magyar nyertese van az energiapiaci szabályozás területén új lehetőségeket feltáró nemzetközi szakmai versenynek. Az Energy Regulators Regional Association (Energetikai Szabályozók Regionális Szövetsége) pályázatát az IP Systems munkatársa nyerte a gázpiaci egyensúlyozásról készült tanulmányával. A díjátadóra ma került sor…

Fucsovics a 109., nincs változás az élcsoportban

M4 Sport
-
  Ma 09:51 Sport 

Két hellyel feljebb lépett a magyar teniszező.

Kőrösi Csoma Sándor és a hun–magyar őstörténet

Nyest
-
  Ma 09:51 Tudomány 

Kőrösi Csoma Sándor őstörténeti nézeteiről, nagy utazásának céljáról keveset lehet tudni. Hiteles forrásokból összegyűjtöttük azt a keveset. Némely honlapokra tévedve, regényes leírásokba felejtkezve mégis úgy tűnik, hogy többet tudunk. Ez azonban csalóka látszat. A hiányzó tények pótlására ugyanis beindult a legendagyártás.

Inkább a márkát és nem a celebeket követik: Megdöbbentő kutatás a magyar fiatalokról

A magyar fiatalok 30 százaléka közösségimédia-függő, naponta átlagosan 1,8 órát töltenek ezeken az internetes felületeken - derül ki a Vodafone Magyarország és az NRC közös kutatásából, amely a közösségi média és online tartalomfogyasztási szokásokat vizsgálta a fiatalabb, Y és Z generáció, a 16-37 évesek körében.

Intenzívre került az Eurovízió nyertese

24
-
  Ma 09:49 Bulvár 

Salvador Sobral súlyos szívbetegséggel küzd.

Soha nem látott méretűre hízik a Bundestag

Minden korábbinál nagyobb létszámú szövetségi parlament alakul Németországban a vasárnapi választások után, az új Bundestagnak hétszáznál is több képviselője lesz.

Trump légicsapást rendelt el az Iszlám Állam líbiai tábora ellen

Először mértek légicsapást Líbiában az Iszlám Államra amerikai repülők Donald Trump elnökségének kezdete óta.

Szombathelyen és Zalaegerszegen is díjazták a legjobbakat

BB1
-
  Ma 09:48 Kosárlabda 

Körkép - Galéria a Horváth Zoltán Emléktorna és a Göcsej Kupa díjátadójáról. "Cece" emléktáblájánál idén is koszorúztak.