Találatok: 97 hír

Lauda Bottasnak: A következő már könnyebb lesz!

F1világ  Ma 08:04 Forma1  Mercedes-Benz

A Mercedes nem ügyvezető elnöke, a háromszoros F1-es világbajnok Niki Lauda saját bevallása szerint meglepődött azon, hogy Valtteri Bottas nyerte a vasárnapi Orosz Nagydíjat.

Ma érkezik Budapestre Bottas és Ricciardo

1 nappal a Forma-1-es Orosz Nagydíj után ma már Budapest utcáin száguldozik a szocsi versenyen győztes Valtteri Bottas, valamint a Red Bull versenyzője, Daniel Ricciardo.

Az F1-es tabella állása 4 verseny után

F1világ  Tegnap 20:13 Forma1 

Vasárnap negyedik versenyét is teljesítette a Forma-1 mezőnye - az Orosz Nagydíjon a Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas győzedelmeskedett, megelőzve a Ferrari párosát, Sebastian Vettelt és Kimi Räikkönent.

Bottas videóban üzen: A vb-cím a célja!

F1világ  Tegnap 18:45 Forma1  Olaszország Ferrari

Pályafutása első Forma-1-es győzelmét szerezte a vasárnapi Orosz Nagydíjon a Mercedes finn versenyzője, Valtteri Bottas.

Horner legalább egy kicsit tudott örülni

F1világ  Tegnap 18:35 Forma1  2 hír a témában

A Red Bull nem lehet teljesen elégedett, hiszen Daniel Ricciardo ideje korán kiszállt a versenyből fékproblémák miatt, viszont Max Verstappen az ötödik helyen végzett az Orosz Nagydíjon.

Grosjean Palmert okolja a balesetért

F1világ  Tegnap 18:15 Forma1  5 hír a témában

Jolyon Palmert hibáztatja az Orosz Nagydíj első körében történt balesetért a Haas versenyzője, Romain Grosjean.

Massa: Vettel szeret panaszkodni...

Felipe Massa, a Williams versenyzője reagált Sebastian Vettel rádióüzenetére a versenyt követően – a brazil nem érti a német felháborodását.

Így reagált Rosberg Bottas győzelmére

F1világ  Tegnap 17:32 Forma1 

Gratulált utódjának, Valtteri Bottasnak a Forma-1 2016-os világbajnoka, Nico Rosberg.

Ricciardónak teljesen elszálltak a fékjei

F1világ  Tegnap 17:26 Forma1  3 hír a témában

Az ötödik helyről vághatott neki az orosz futamnak a Red Bull pilótája, Daniel Ricciardo, akinek műszaki hiba miatt fel kellett adnia a versenyt.

Hamilton: Bárcsak ott lehettem volna Bottas mögött!

F1világ  Tegnap 17:13 Forma1 

Habár Lewis Hamilton több alkalommal is kétségbeesett rádióbeszélgetést folytatott csapatával az Orosz Nagydíjon, úgy gondolja, a tempó nem hiányzott a vasárnapi versenyen.

Massa: Tudtam, hogy Bottas sikeres lesz

F1világ  Tegnap 17:13 Forma1  Felipe Massa

Gratulált volt csapattársának, Valtteri Bottasnak a Williams rutinos versenyzője, Felipe Massa.

Bottas: Tudtam, hogy képes vagyok rá!

Valtteri Bottas számára hihetetlennek tűnik, hogy élete első F1-es győzelmét megszerezte a Mercedesszel – a finn sokat várt erre a pillanatra.

Alonso szerint ilyen a sport

F1világ  Tegnap 16:50 Forma1  Fernando Alonso Boksz

Nem tartott sokáig Fernando Alonso orosz futama. Egészen pontosan el sem kezdődött. Már a felvezető körön kénytelen volt jelezni a spanyol, hogy probléma van az autójával, majd a célegyenes végén meg is állt a McLaren-Hondával.

Alonso: Ideje lenne már egyszer célba érni

Nem tartott sokáig Fernando Alonso orosz futama. Egészen pontosan el sem kezdődött. Már a felvezető körön kénytelen volt jelezni a spanyol, hogy probléma van az autójával, majd a célegyenes végén meg is állt a McLaren-Hondával.

Az eredménnyel nem, a fejlődéssel elégedett Räikkönen

A harmadik helyen ért célba a Forma-1-es Orosz Nagydíjon a Ferrari finn világbajnoka, Kimi Räikkönen, aki az eredménnyel nem feltétlenül elégedett, annak azonban örül, hogy sikerült előrelépéseket tennie.