Találatok: 47 hír

Milyenek a jó színek a Feng Shui-ban? + 7 tipp falra

Feng Shui színek: változtasd meg otthonod hangulatát a Feng Shui színtrendek segítségével! Hogyan válasszuk ki a megfelelő színt?

Hogyan gyógyítható a lelkibetegség?

A színek nagyon erősen befolyásolják hangulatunkat, ezért kiemelkedő jelentősége van annak, hogyan is bánunk velük. A gyógyításban is fontos szerepük van!

Mikor született? Így szerezd meg! Hódító horoszkóp

Bár minden ember egyenlőnek született, de ez nem jelenti azt, hogy egyformának is, különösen, ha eljön a romantikázás ideje! Nézzük, mire vágynak a pasik...

Mi a Holdjegyed? Úgy alakul szerelmi életed májusban!

Májusban sok érdekes, egyben pozitív változást ígér a Hold. Akár párban élsz, akár még keresed az igazit, előrejelzésünk átsegít a nehézségeken, jelzi a lehetőségeket...

Fogyókúra horoszkóp - május

Hiszel benne, hogy a kalóriák, akárcsak a tenyeres-talpas kis szörnyetegek éjszaka a ruhásszekrényben lapítanak és titokban szűkebbre szabják a ruháinkat? Nem?

Napi horoszkóp - április 30

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

6 isteni étek Ikreknek - Te megennéd?

Ezoterikus  Tegnap 11:30 Ezotéria-horoszkóp 

A horoszkópjegy számos dologra rámutat, itt az idő, hogy az egyes jegyeknek komplett menülistát állítsunk össze...

Mi a valódi élet?

Ezoterikus  Tegnap 10:30 Ezotéria-horoszkóp 

Sokszor meg vagyunk arról győződve, hogy az életünk jobb lesz, ha férjhez megyünk, ha megszületik az első gyermekünk, vagy ha megszületik a második.

Hány tévhit kering az emlőrákkal kapcsolatban?

Ezoterikus  Tegnap 09:30 Ezotéria-horoszkóp 

Olyan sok pletyka és ellentmondás lát napvilágot az emlőrák okaival és megelőzésével kapcsolatban, hogy nehéz eldönteni, kinek lehet hinni. Csak azért, mert az egyik barátnőnk azt állítja, hogy...

Mi a szülinapszámod? Jóslataid májusra

Ezoterikus  Tegnap 08:30 Ezotéria-horoszkóp 

Születésnapod meghatározza, hogy egy hónapban melyek számodra azok a tevékenységek, praktikák és napok, amelyek kedveznek a sikerhez. Mikor születtél? Csak válaszd ki a napot, és ismerd meg a titkos iránymutatásokat, melyek neked szólnak, téged segítenek hozzá a jó döntésekhez!

Mi a SORSszámod? Húzol lapot 19-re? Íme május havának kihívásai!

Ezoterikus  Tegnap 07:30 Ezotéria-horoszkóp 

Nélkülözhetetlen információkhoz juthatsz sorsszámod segítségével! Nagyon fontos, hogy tudd, mi az, amit egyáltalán nem szabad csinálnod ebben a hónapban! A gondok könnyen elkerülhet?ek, ha követed iránymutatásainkat! A tudatosság a legtitkosabb fegyvered!

Napi horoszkóp - április 29

Ezoterikus  Tegnap 00:00 Ezotéria-horoszkóp 

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

A daganatos betegségek előjelei - észleld időben!

Ezoterikus  17.04.28 11:30 Ezotéria-horoszkóp 

A rákot könnyebb gyógyítani, ha a tüneteit korán felismerik. Bizonyos ráktípusok, például a petefészek- és a prosztatarák esetén a korai diagnózis óriási különbséget jelenthet a prognózis és a kimenetel szempontjából.

Védikus asztrológia és spiritualitás

Ezoterikus  17.04.28 10:30 Ezotéria-horoszkóp 

A keleti felfogás szerint minden, ami életedben történik, a spirituális énednek köszönhető. Lélekkel és testtel jöttél a földre, azért, hogy tökéletesen képes légy a spirituális fejlődésre.

Mi a shaitsu 8 legfőbb haszna?

Ezoterikus  17.04.28 09:30 Ezotéria-horoszkóp 

A shiatsu egy ősi, keleti masszírozási technika, a szó japán nyelven pontosan ujjnyomást jelent. Mire épül? Hogyan hat? Hat egyáltalán?