Találatok: 49 hír

Flörtből kapcsolat? 10 tipp, és sikerül!

Rengeteg körülmény befolyásolhatja, hogy egy ismeretségből kapcsolat lesz-e. Először is kell hozzá némi jó szerencse, megfelelő időzítés és az akarat az elkötelezettségre!

Mi a neve kezdőbetűje? Annyira megbízható!

A fiú/lány vagy épp a saját keresztneved kezdőbetűje elárulja, hogyan állsz hozzá a párkapcsolatokhoz, és mennyire vagy megbízható e téren.

Létezik-e testen kívüli élmény?

Noha a testen kívüli élményeket (out-of-body experiences - OBE) általában a migrénhez, az epilepsziához és a pszichopatológiás esetekhez szokták kötni, időnként teljesen egészséges emberekkel is előfordulnak. Mi ez egyáltalán?

Vissza a suliba! Tippek iskolakezdéshez

Megint kezdődik az iskola! A gyerekek ilyenkor általában meglehetősen izgatottak, de egy kissé szomorúak is, hogy vége a nyári szünidőnek. Hogyan motiváld iskolakezdő csemetédet?

Heti horoszkóp - Ezt most nem lehet megúszni...

Ahogy fenn, úgy lenn. Vajon mi történik az égen ezen a héten? Mennyiben befolyásolja életünket a heti bolygóállás? Olvasd el, és tervezz ennek megfelel?en!

Heti Horoszkóp augusztus 21-t?l

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti el?rejelzésünket most!

Napi horoszkóp - augusztus 21

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

6 elronthatatlan szilvás különlegesség

Ezoterikus
-
  Tegnap 12:30 Ezotéria-horoszkóp 

Édesek, finomak, különlegesek és egyszerűek. És mivel szilvaszezon van, friss alapanyagok használhatóak.

8 fogós kérdés, mielőtt az iskolába járás mellett döntesz!

Ezoterikus
-
  Tegnap 11:30 Ezotéria-horoszkóp 

Bizony, nem csak a 18 éven aluliak járnak suliba, hanem 30 és 40 éves kor felett is sokan döntenek valamilyen képzés mellett. Ezek a kérdések felnőtteknek, suliba visszavágyóknak szólnak.

Szexhoroszkóp - csak felnőtteknek! Nők...

Ezoterikus
-
  Tegnap 10:30 Ezotéria-horoszkóp 

A szexhoroszkóp I. részében a NŐKről írunk. Vadak vagy érzékiek? Kalandozóak? Hűek? Mennyire ideális szerető a Bika vagy a Vízöntő? Melyek a kedvenc pozitúrái az egyes jegyeknek?

13 hiba, amit reggel elkövethetsz

Ezoterikus
-
  Tegnap 09:30 Ezotéria-horoszkóp 

Csak ne becsüljük le a napnak ezt a korai szakaszát! Persze vannak, akiknek kipattan a szemük a vekker hallatán, és mint egy alien haladnak végig a reggeli rutinok során.

Miért nem tudnak sokan leszokni a dohányzásról?

Ezoterikus
-
  Tegnap 07:30 Ezotéria-horoszkóp 

A személyiség formálódása során elszenvedett negatív élmények egy életen át elkísérhetnek minket. A fizikailag vagy érzelmileg bántalmazott nők 1,4-szer gyakrabban válnak dohányossá.

Napi horoszkóp - augusztus 20

Ezoterikus
-
  Tegnap 00:00 Ezotéria-horoszkóp 

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Elronthatatlan piskótavariációk - 8 recept egyszerre

Reggelire, uzsonnára, kiadós nasiként - bármikor megsüthető, jelentős energiabefektetés nélkül... Aztán pedig gyorsan el is fogynak ezek a finom sütik. Csak kóstold meg, használd az ötleteket.

Hogy gyilkol a légkondi? Küzdj ellene Sárkányfával!

Ezoterikus
-
  17.08.19 10:30 Ezotéria-horoszkóp 

A légkondicionálók mindennapi életünk sarkalatos részévé váltak. Sajnálatos módon állandó használatuk hosszútávon biztos, hogy negatív hatással van az emberi szervezetre.