Találatok: 65 hír

Kezdődik a napfogyatkozás! Itt nézd ÉLŐBEN!

A Hold száguldó árnyéka közép-európai idő szerint most, 19 óra 15 perc 51 másodperckor, Oregon államnál éri el az Egyesült Államok partjait. Ezzel megkezdődik a teljes napfogyatkozás az USA szárazföldi területén. Mit kell tudni a sokak által legszebbnek tartott természeti jelenségről? Mikor lesz hozzánk közelebb teljes napfogyatkozás?…

Hamarosan kezdődik a Vegetáriánus Fesztivál

Életforma
-
  Ma 18:12 Recept  Fesztiválok

21. alkalommal rendezik meg a Vegetáriánus Fesztivált Kőbányán. Az érdekes, sokszínű programok ingyenesen várják az érdeklődőket és a tanulni, tájékozódni vágyókat.

Nem mindegy, hogy mit nyalunk…fagyiban sem

Életforma
-
  Ma 17:12 Életmód 

Van a laktózmentes, a vegán, a paleo és a többiek... Széles a választék ma már a fagyi és jégkrémkínálatban, ám néha magunk se tudjuk kiválasztani a nekünk valót. Sőt, az sem mindegy, hogy laktóz- vagy tejmentes! Hogyan válasszunk fagyit?

Körtés-diós melegszendvics – a holnapi reggelink

Mi ez? Hús nélküli szendvics? Igen az, és ráadásul pikánsan finom, ahogy a körte, a dió és a sajt eggyé olvadnak. Ha egyszer elkészíted, sosem szoksz le róla!

Egy családbarát munkahely, ahol jó példával, jót tettek

Életforma
-
  Ma 13:12 Életmód 

Az újHÁZ Centrum Jót tenni jó kampányának szellemiségéhez igazodva került megrendezésre az Sz+C Stúdió hagyományos gyerektábora Szekszárdon, melyen a vállalat dolgozóinak gyermekei vehettek részt. Az egy hetes programot követően a cég munkatársai hozzátartozóikkal kiegészülve egy hosszú hétvégét tölthettek el Kiskunmajsán.

Kedvenc receptjeink barackkal

Életforma
-
  Ma 12:12 Recept 

Szerencsére a barackoknak hosszú a szezonjuk, júniustól októberig élvezhetjük valamelyik fajtáját. A magam részéről a nektarin a nagy kedvenc, de az az igazság, hogy minden barack fajtát szeretek, nehéz sorrendet felállítani köztük.

Őszibarack dömping

Életforma
-
  Ma 12:00 Recept 

Jaj, azok a napfénytől még langyos, érett, aranysárga húsú őszibarackok, melyeknek a leve a könyökünkön csurog le! A kedvenc fajtám a Napsugár, bár szeretem a fehér húsú Mariskát is. Édességbe bármelyiket rakhatod, csak nyerhetsz vele.

Láttad már? Ők a Miss Balaton verseny legszebbjei

Életforma
-
  Ma 11:12 Divat  Balaton

Látványos show keretében választották meg szombat este a Miss Balaton 2017 királynőjét és udvarhölgyeit. A finálén a királynő és két udvarhölgye mellett három közönségdíjast is ünnepelhettek a nézők.Mutatjuk a legszebbeket!

6 szívproblémára figyelmeztető tünet – Vedd komolyan!

Életforma
-
  Ma 08:12 Életmód 

A szív-és  érrendszeri betegségek okozzák a halálozások több, mint felét Magyarországon. Jó tudni, hogy a megelőzés, vagy időben történő beavatkozás életet menthet. A szakember most azokról a tünetekről beszél, amelyek okát feltétlenül ki kell vizsgáltatni. 

Mi Baji Balázs sikerének titka? Elárulta…

Életforma
-
  Tegnap 19:12 Életmód  Atlétika

Minden várakozást felülmúlt Baji Balázs, aki bronzérmet szerzett a 110 méteres gátfutás döntőjében a londoni atlétikai világbajnokságon. Az állatorvosként is praktizáló magyar sprintert a verseny utáni első hazai nyilvános rendezvényén, a Scitec által támogatott siófoki Fitt Plázson kérdeztük pályafutása eddigi legnagyobb sikeréről és arról, mi min

Te milyen dinnye vagy!

Életforma
-
  Tegnap 18:12 Recept 

Édes, lédús, illatos, táplál, oltja a szomjat - ez a dinnye. Mindegy, hogy sárga, vagy zöld, magos vagy mag nélküli, szeretjük. Jól behűtve, mert úgy az igazi. Összeszedtük legjobb 5 receptünket a dinnye kedvelőinek.

Nem mindegy, hogy mikor adjuk el a lakást

Életforma
-
  Tegnap 17:12 Otthon 

Mindig gazdára talál egy jó ingatlan, ám nem mindegy, hogy mennyi idő alatt és mennyiért.  Apró trükkökkel és egy kis odafigyeléssel könnyen kihozható a maximum a lakáseladásból: aki megteheti, annak érdemes odafigyelni rá, hogy az év mely szakaszában hirdeti meg lakását.

Süsd meg! Ez a top 5 kenyeres receptünk

Életforma
-
  Tegnap 15:12 Recept 

 Az új kenyér ünnepére most összegyűjtöttünk néhány, az oldalunkon korábban megjelentetett különleges kenyérreceptet. Az általatok kedvelt 5 legnépszerűbbet most ismét közreadjuk, hogy legyen ismét sünivalótok...

Igen, jól hallottad, pénteken kezdődik az új tanév!

Életforma
-
  Tegnap 13:12 Életmód  Iskolakezdés

Elkészült a kormány tervezete a következő tanév rendjéről, melyet már több fórumon is elég korán nyilvánosságra hoztak. Sokan meglepődtek, hogy a hét utolsó munkanapjára esik az első tanítási nap, de hát a rendnek meg kell lennie a 2017/18-as tanévben is. Mutatjuk is a legfontosabb dátumokat és a szünetek időpontjait.

Mindennapi kenyerünket…

Életforma
-
  Tegnap 12:12 Recept 

Augusztus 20-a államalapításunk ünnepe, egyben az új kenyér ünnepe is. Mi az alapanyagot, azaz a lisztet fókuszba állítva vizsgáljuk meg a kenyeret.