Találatok: 500 hír

Aktív légterelőket fejleszt a Chevrolet

Totalcar  Ma 06:12 Autó-motor 

Egyelőre csak a szabadalmi rajzokat ismerjük – ezeken a jelenlegi Corvette látható, de lehet, hogy másutt használnák az új megoldásokat.

Látott már középmotoros Ladát?

Totalcar  Ma 06:12 Autó-motor 

Készült versenytechnika a vasfüggöny mögött is – itt és most a középmotoros Samarákról lesz szó.

Tizenkét év duplázódott a cukorbetegek aránya

Tizenkét év alatt megduplázódott Magyarországon a cukorbetegek aránya, 2003-ban a 19 évnél idősebbek 6,27 százaléka, 2015-ben már e korcsoport 12,43 százaléka járt orvosnál ilyen problémával - írja keddi számában a KSH adataira hivatkozva Világgazdaság.

Így öntözd az orchideád! – videó

NLCafé  Ma 06:10 Otthon 

Az orchideák viszonylag strapabíró, nem túl kényes növények, azonban van egy-két dolog, amire érdemes odafigyelni! Íme pár hasznos tipp, ötlet és tanács McMenemy Márktól!

Új párkapcsolatáról vallott az elvált magyar sztárszínész

Közel egy évvel azt követően, hogy zátonyra futott a házassága, ismét boldog új kedvese, Gabriella mellett.

Ennyi napocskát ritkán látni a Magyarország-térképen

HVG  Ma 06:09 Időjárás 

Szinte zavartalan napsütés várható a következő napokban, bár hétvégén eső is jöhet.

Remekmű

Népszava  Ma 06:09 Vélemény 

A határon túli magyarságról szervezett kerekasztal beszélgetést a Momentum Mozgalom.

Nissan GT-R Track Edition: Köztes megoldás

A Nissan GT-R Track Edition a Nismo adottságait párosítja kisebb motorteljesítménnyel; a modell új piacra lépése jó apropó, hogy ismét elcsámcsogjunk részletein.

Indiai gyógyszerek forgalmazását függesztenék fel

Híradó  Ma 06:06 Gazdaság  Gyógyszer

Egyetlen gyógyszert forgalmaznak Magyarországon abból a több mint háromszáz indiai generikus készítményből, amelyek uniós forgalmazási engedélyének felfüggesztését javasolta a Európai Gyógyszerügynökség.

Hazaengedték agyműtétje után Tahi Tóth Lászlót

24  Ma 06:06 Bulvár  Eszenyi Enikő

Eszenyi Enikőt hívta elsőként otthonról a színész.

Mekkora hozamokat lehet elérni mostanában a befektetési alapokkal? – interjú

Privátbankár  Ma 06:06 Gazdaság 

Nagyon felül szokta becsülni az inflációt és az elérhető kamatokat az átlagember, sokan szeretnének évi 6-7 százalékos hozamot, amit azonban csak nagyobb kockázatvállalással lehet elérni. Jelenleg elsősorban vegyes alapokat javasolnak nekik, ezek között vannak kisebb és nagyobb kockázatúak. Az állampapírok által támasztott…

Vége a sörháborúnak: kapitulált a Heineken

Véget ért az év elején kitört sörkiszorítósdi, a Csíki Sör Manufaktúra – hivatalos nevén Lixid Project Kft. – és a Heineken Románia elásta a csatabárdot. A két cég hétfőn közös közleményben jelentette be, hogy a február elején kezdeményezett tárgyalások eredményeként mindkét fél érdekévé vált a Csíki sör márkanév körüli vita peren kívüli…

Szegény ország szegény polgárai

Népszava  Ma 06:05 Vélemény 

Az alapjövedelem bevezetéséhez szükséges Alaptörvény-módosításnak mennyi a realitása? Végiggondolt stratégia az, hogy nagy jövedelmű vállalkozókat, magas bérű menedzsereket, jól kereső alkalmazottakat alapjövedelemben részesítsünk?

MSZP: mikor emelkedik a szociális területen dolgozók bére?

Sztárklikk  Ma 06:04 Belföld 

Elmondta, az ezen a területen dolgozók átlagbére 2016-ban 359 forinttal haladta meg a minimálbért, 2017-ben azonban több mint 3200 forinttal kevesebb lett a fizetésük a minimálbérnél. Hogyan és mikor fognak ezen változtatni? - tudakolta.Rétvári Bence válaszában arra hívta fel a figyelmet, hogy végre elkezdett Magyarországon érezhető módon…

Házhoz menő lomtalanítás kellene, de az túl drága lenne

Inforádió  Ma 06:03 Belföld 

Tetten kellene érni a lomizókat, mert az, ha valaki egy kupac lom mellett közterületen ül, nem büntethető, csak az, ha éppen az autóba pakolják a lomokat. Erre viszont kicsi az esély – mondta az InfoRádiónak Böjtös Zoltán, a III. kerületi közterület-felügyelet igazgatója. A megoldást a házhoz menő lomtalanítás jelentené. Ez azonban nem kivitelezhe