Találatok: 34 hír

Autóipari navigáció Japánban

Második alkalommal kapta meg az autóipari szoftverfejlesztő a japán Fujitsu Ten kiváló partnereinek járó elismerését. Ezzel az NNG az egyetlen, olyan külföldi vállalat, amelynek ez sikerült.

Digitális átalakulás: a pénzügyi szektor vezetői paráznak

Digital Hungary
-
  Ma 14:02 Gazdaság 

A pénzügyi szolgáltatási piacon minden egyéb iparágnál nagyobb százalékban vélik úgy a vezetők, hogy a digitális átalakulás megnehezíti számukra a hosszú távú üzleti döntések meghozatalát.

A Google mesterséges intelligenciája legyőzte az embert

Az AI a világ legjobbjának tartott go-játékost győzte le. Az AlphaGo algoritmusa a gépi tanulás és a fabejárási technikákat kombinálja, amit emberi és gépi játszmákból származó tanulással egészít ki

30 millió vásárlás tavaly az e-kereskedelemben

Tavaly kb. 30 milliószor vettünk terméket online, melynek 69%-át külső logisztikai cég juttatta célba, sokszor ingyen. Idén vélhetően már újra magasabb értékben kell vásárolnunk, ha ingyenes szállításra vágyunk - derül ki a GKI Digital és az Árukereső.hu közös, Online Kiskereskedelmi Index (OKI) kutatás-sorozatának idei második…

Ekkora zajban a hitelesség kulcskérdés – interjú Simon Izabellával

Digital Hungary
-
  Ma 08:00 Média 

A legnagyobb kihívást a minőségi tartalom előállítása és a hitelesség megőrzése jelenti – többek között erről is beszélt Simon Izabella a Digital Hungarynak adott interjújában. Az EgészségKalauz.hu főszerkesztője szerint jelentős növekedési potenciállal bír a weboldal, amit erős közösségi média jelenléttel is megtámogatnak majd.

Így fejlesztheti a biztonsági rendszerét!

A vállalkozások manapság egyre több kiberfenyegetéssel szembesülnek, és világszerte a cégek mintegy fele (49%) tart attól, hogy áldozattá válhat, ezért a számítástechnikai biztonsági információk megosztása sürgetőbb, mint valaha. A Kaspersky Lab bejelentette a Threat Intelligence Portal elindítását azzal a szándékkal, hogy segítse a…

Most már nem kell görcsölnie a Samsung nagyfőnökeinek

Digital Hungary
-
  Tegnap 14:07 Mobiltech 

Eddig több mint ötmillió Samsung Galaxy S8 és S8 Plusz találta meg gazdáját.

Újabb cukorka az Instagram-függőknek

Digital Hungary
-
  Tegnap 12:01 Média 

Egy újabb olyan funkció készül, amellyel az Instagram a Snapchatet másolja - legalábbis a hírek szerint.

Minden harmadik vállalkozás nyitott az újításra

Digital Hungary
-
  Tegnap 10:01 Gazdaság  KKV

Úgy tűnik, nyitottak a hazai vállalkozások az újra – ez derült ki a K&H: üzletet ide! program felméréséből, amely arra kereste a választ, hogy mennyire gondolkodnak meglévő üzletük fejlesztésében vagy új üzlet nyitásában a kkv-k.

Radikális változás előtt áll az autóipar

Digital Hungary
-
  Tegnap 08:01 Gazdaság  Trend

Radikális változás előtt áll a globális autóipar. A Roland Berger új tanulmánya, az Automotive Disruption Radar az iparág meghatározó trendjeit vizsgálta, a felmérésben több mint tízezer fogyasztót kérdeztek, tíz országban.

Újabb csatornák HD minőségben a HbbTV hibrid televíziós szolgáltatás keretében

Az Antenna Hungária és a FOX Networks Group közötti együttműködésnek köszönhetően már akár HD felbontásban is nézhetik a MinDig TV Extra adott csomagjára előfizetők a FOX, a NatGeo és a NatGeo Wild csatornákat a HbbTV – hibrid televíziós szolgáltatás keretében.

Biztonságos internetezés, online randizás és mémek

Digital Hungary
-
  17.05.23 14:01 Mobiltech  Telenor

Átadták a Telenor NetBiztos pályázat díjait pénteken, a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján. A pályázó diákújságírók feladata az volt, hogy újszerűen, izgalmas megoldásokkal mutassák be a biztonságos internethasználattal kapcsolatos témákat.

A Fujitsu ügyfeleit már robotok szolgálják ki

Digital Hungary
-
  17.05.23 12:01 Gazdaság  Robot Fujitsu

A Fujitsu új robotalapú folyamatautomatizációs (RPA) kiválóságközpontot hoz létre Európában. A központ a Fujitsu EMEIA-régióbeli ügyfeleinek fejleszt technológiákat és folyamatokat. Az ügyfelekkel együttműködve dolgozza ki a meglévő folyamatokkal tökéletesen integrált RPA-megoldásokat.

Az energiavállalatoknak új vetélytársakkal kell szembenézniük

Digital Hungary
-
  17.05.23 10:01 Gazdaság  Energia Trend

Több kiemelt jelentőségű, az energetikai vállalatok működését alapvetően átalakító trend zajlik jelenleg a világban. Ezen jelenségek közül négy fő trendre hívja fel a figyelmet a Deloitte szakértője: a villamosenergia termelés decentralizációjára, új piaci belépők megjelenésére, ügyféligények megváltozására, valamint a digitalizációra.

A klasszikus tévézés ideje lejárt

Digital Hungary
-
  17.05.23 08:02 Média  Generáció

A Z generáció fele nem néz már híradót, 44%-uk közösségi oldalakról tájékozódik.