Találatok: 32 hír

Új idők járnak, a cégvezetőknek és a HR-nek le kell szállnia a földre

Digital Hungary  Ma 16:03 Gazdaság 

Trendforduló van: ma már nem a munkavállaló verseng a pozícióért, hanem a munkaadónak kell jobban odatenniük magukat a jövő dolgozóiért.

Megérkezett a LinkedIn riválisa

Digital Hungary  Ma 14:01 Média 

Egy újszerű funkcióval érkezett meg a Completed nevű közösségi oldal, amely már 150 ezer embert tudhat az adatbázisában.

Utazás közben mesél az új magyar mobil alkalmazás

Digital Hungary  Ma 12:01 Mobiltech 

Nem lesz több autóban unatkozó gyermek? A Plukkido szakemberei egy útszéli fűszálról is tudnak olyat mondani a gyerekeknek, amit ők tátott szájjal hallgatnak. A mesés gps története.

Kiderült, melyik online vírus volt a március királya

Digital Hungary  Ma 10:00 Gazdaság 

Az ESET Radar Report márciusi száma a hamis support csalásokkal foglalkozik, amelyek nyomán már van olyan szolgáltató, amely emiatt blokkolja hálózatában a széles körben használt TeamViewer alkalmazást.

Egy hiteles gasztroblogger a világ körül – interjú Jókuti Andrással

Digital Hungary  Ma 08:01 Média 

Várom, hogy a koppenhágai Noma, a tokiói Sushi Saito vagy a valmelyik párizsi 3 Michelin-csillagos végre pénzt kínál, hogy kedvező színben tüntessem fel a Világevő blogon – mondja ironikusan Jókuti András, a Világevő blog tulajdonosa és szerzője, a Bocuse D´Or versenyek magyar fordulóinak műsorvezetője.

A Google felforgathatja a teljes internetes hirdetéspiacot

Digital Hungary  Tegnap 15:25 Infotech 

A Google - állítólag - hirdetésblokkolót építene a Chrome-ba. Érdekes ötlet egy olyan vállalattól, amelyik bevételének jelentős részét éppen az internetes hirdetések adják.

Ez a hír minden Windows-felhasználót érint

Digital Hungary  Tegnap 10:12 Gazdaság 

Pontosan lehet majd tudni a jövőben, hogy mikor érkeznek majd a Windows 10-, illetve az Office-frissítések.

Új biometrikus kártyát mutattak be

Digital Hungary  17.04.22 12:01 Gazdaság 

A Dél-Afrikában tesztelt új megoldás a chip technológiát ötvözi az ujjlenyomattal.

Stabil internet a megbízható üzleti működés alapja

Digital Hungary  17.04.22 10:01 Infotech  Invitel

A kisvállalatok vezetőinek informatikai előképzettsége és nyitottsága jelentősen meghatározhatja a cég jövőjét – derült ki az Invitel és a BellResearch 2016-os közös őszi felméréséből.

Swappygame néven elindult a használt videojátékok „Vaterája”

Digital Hungary  17.04.21 16:01 Gazdaság  Startup

Egy magyar startup hozta létre a gamerek online piacterét. A teljes nemzetközi piac értéke 2016-ban megközelítette a 100 milliárd dollárt, 2019-re pedig szakértői előrejelzések szerint elérheti a 120 milliárd dollárt is.

A táskapárna nagy divat lesz

Digital Hungary  17.04.21 14:01 Gazdaság 

Fiatalok, innovatívak, divatot teremtenek, született marketingesek és még vállalkoznak is. A Junior Achievement Magyarország JAM-Citi Diákvállalkozás programjában lévő általános és középiskolás diákoknak egy év áll rendelkezésre, hogy megtanulják a vállalkozói élet mibenlétét.

A BT lett kategóriájának legvonzóbb munkahelye

Digital Hungary  17.04.21 12:01 Gazdaság 

A szolgáltatók versenyében a British Telecommunications magyarországi SSC-je bizonyult a legvonzóbb munkahelynek a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatásán alapuló Randstad Employer Brand 2017 magyarországi megmérettetésén.

Ingyenes kiállítás a világ legizgalmasabb fejlesztéseivel

Az IBM Budapest Lab és a Prezi az idei Craft szoftverfejlesztői konferencia égisze alatt április 22. és 23. között ingyenes kiállítást szervez Budapest belvárosában a technológiai újdonságok iránt érdeklődő nagyközönség számára.

A jó lapot nem unják meg! – interjú Hamza Gáborral

Digital Hungary  17.04.21 08:00 Média 

Az előfizetővé váláshoz meg kell érni, ez úgy negyven éves kor felett következik be – állítja a Central Mediacsoport Zrt. előfizetési marketingmenedzsere, aki szerint digitális előfizetések helyett immár az applikációk korát éljük.

Idén is keresik az Év Internetes Kereskedőjét

Digital Hungary  17.04.20 16:01 Infotech 

Idén tizenegyedik alakalommal rendezik meg az Év Internetes Kereskedője Díj (röviden: „Évker”) versenyt, amely a legjobb magyar online kereskedőketdíjazza, részben a vásárlóközönség, részben szakértő zsűri döntése alapján.