Találatok: 47 hír

Ha nem öl meg, inspirálhat is?

Digital Hungary
-
  Ma 18:04 Gazdaság 

A bekövetkezett munkabalesetek és azok statisztikái csupán egy jéghegy csúcsát jelentik meg, de sok esetben a kapcsolódó vizsgálatok is csak részben derítenek fény arra, hogy valójában mi történt. A rejtőzködő kockázatok, a valódi okok legtöbbször rejtve maradnak.

Nem fogsz ráismerni az új Nokiára!

Digital Hungary
-
  Ma 16:20 Mobiltech 

A Nokia okostelefonok új generációja Zeiss optikával felszerelve. A Dual Sight funkció segítségével már live streamen keresztül mesélhetők el a történetek. Bemutatkozik a Nokia OZO 360°-s audió.

Megérkezett az új Skype

Digital Hungary
-
  Ma 15:00 Média 

Megmutatta a windowsos Skype legfrissebb ráncfelvarrását a Microsoft.

Hegedűs Katalin az eMAG.hu új kereskedelmi igazgatója

Digital Hungary
-
  Ma 13:41 Infotech 

Augusztusban új kereskedelmi igazgatót nevezett ki a dél afrikai Naspers csoport érdekeltségébe tartozó eMAG.hu internetes webáruház. Hegedüs Katalin a softline divízió vezetőjeként az eMAG termékkínálatának bővítése mellett, a softline csapat hatékony vezetésére fókuszál.

Cégtemetők temetése

Digital Hungary
-
  Ma 12:17 Gazdaság 

Legkésőbb szeptember 29-ig minden vállalkozásnak be kell jelentenie a NAV számára, ha székhelyszolgáltatást vesz igénybe.

Mesterséges intelligencia: érdemes rá felkészülni, vagy bajok lesznek

Digital Hungary
-
  Ma 10:01 Gazdaság 

A mesterséges intelligencia feltartóztathatatlanul terjed, a vállalatoknak pedig számolniuk kell az ezzel járó következményekkel.

Ég veletek, tolakodó mosópor-reklámok! – interjú Kerti Attilával

Digital Hungary
-
  Ma 07:56 Média 

A világ a reklámelkerülés felé tart, ez pedig komoly kihívást jelent a kreatív iparban dolgozók számára – véli a Maximize Médiaügynökség ügyvezetője, akivel az online világban rejlő megjelenési lehetőségekről, és az iparágat sújtó akut munkaerőhiányról is beszélgettünk.

Már telefonról is meózható a sültcsirke

Az ajtó nyitogatása nélkül, akár okostelefonról követhető sütési folyamat, 19 colos teljes érintőajtó, melyről videóreceptek nézhetők; mindez csak néhány azon különleges újdonságok sorában, mellyel az itthon is kapható Watch&Touch sütő rendelkezik.

Kódolatlan RTL Spike hetek a MinDig TV-n!

Digital Hungary
-
  Tegnap 12:03 Média  RTL Klub

A több mint 750 ezer háztartásban elérhető MinDig TV nézői az augusztus 21. és szeptember 3. közötti két hétben kódolatlanul érhetik el a Viacom csoport csatornáját, az RTL Spike-ot a 64. programhelyen.

NNG: taroltak az üzleti Oscaron

Digital Hungary
-
  Tegnap 10:04 Gazdaság 

Összesen három díjjal ismerte el az International Business Awards 200 fős nemzetközi zsűrije az NNG Kft. egy fejlesztését, illetve marketing-, valamint belső kommunikációs teljesítményét.

Hurrá, nem szállhat el a repülés költsége

Digital Hungary
-
  17.08.19 15:00 Gazdaság 

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette új szolgáltatását, amellyel az utasok 48 órára rögzíthetik választott utazásuk viteldíját a tetszés szerint összeállított csomagban.

Az önvezető autó felcsigázta a magyar mérnököket is

Rendkívül ambíciózusak és szakmailag elkötelezettek a magyar mérnökök, többségük ugyanis az alapján választ munkahelyet, hogy hol tudják számára a nagyobb szakmai kihívásokat, és az izgalmasabb feladatokat ajánlani.

Szerviz a telóknak, drive-in módra

Digital Hungary
-
  17.08.19 09:07 Gazdaság  Samsung Budaörs

Új fejezetet nyit a Samsung az ügyfélkiszolgálás történetében a világ első drive-through szervizpontjának létrehozásával, ahol a felhasználók gyorsan és kényelmesen vehetik igénybe a Samsung szervizszolgáltatásait.

Építs big data megoldást SAP felhőplatformra a Techstars-al!

Digital Hungary
-
  17.08.18 13:15 Gazdaság  Innováció SAP

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a világhírű Techstars accelerátorral közösen.

Állítólag egy hét múlva már elérhető lesz az Essential Phone

Digital Hungary
-
  17.08.18 11:08 Mobiltech 

Az Android atyja már elkezdte értesíteni azokat, akik már leadták az előrendeléseket.