Találatok: 29 hír

Hogyan építi a produktivitásod a personal branded? 5 trükk, ami nekem bejött.

Digital Hungary  Ma 08:01 Média 

Mindenki beszél a personal brandről, rengeteg tippet kaphatunk arról, hogy miként alakítsuk ki. A koncepció önmagában hibás: tetteink és mi magunk vagyunk a brandünk. 

iab

Digital Hungary  Tegnap 21:00 Média 

v

Microsoft Teams, a csapatmunka új dimenziója

Digital Hungary  Tegnap 15:00 Infotech 

Március 14-től valamennyi Office 365 üzleti csomag előfizetői számára ingyenesen elérhetővé válik a Microsoft Teams. Az új csevegésközpontú munkaterület alaposan átformálhatja a vállalkozásoknál folyó csapatmunkát.

Zseniális álláskereső portál indult

Digital Hungary  Tegnap 10:01 Gazdaság 

Egy magyar startup-csapat újragondolta a hagyományos munkaerő-piaci trendeket s új módszerrel közelít az álláskereséshez. Nem az önéletrajz a lényeg, hanem hogy mit tudsz. De a munkaadók sem szomorkodhatnak. Jó mi?

A nők hisznek abban, hogy a digitalizáció segíti őket

Digital Hungary  17.03.25 14:50 Gazdaság 

A nők 53 százaléka gondolja azt, hogy nem indul a férfiakkal azonos esélyekkel egy vezető pozícióért, ugyanakkor 60 százalékuk hisz abban, hogy a digitális technológiák segítségével előbbre tudnak lépni a ranglétrán.

Marketing: korhatáros kérdések, kiszolgáltatott célcsoportok

Digital Hungary  17.03.25 10:01 Média 

Annak megítélése során, hogy egy kereskedelmi gyakorlat vagy egy reklám tisztességtelennek minősül-e vagy sem, az átlagfogyasztót kell mércének tekinteni.

A magyarok a túlórák ellenére is boldogok

Digital Hungary  17.03.24 16:01 Gazdaság  Állás

Az Epson új felmérése szerint, a magyar munkavállalók 82%-a szereti a munkáját és a munkahelyét, 74%-uk egyetért azzal a kijelentéssel, miszerint a munka és a magánélet közötti egyensúly megfelelő. Mindez annak ellenére van így, hogy többségüknek hetente átlagosan 7 túlórája van, amelynek 41%-a kifizetetlen.

Új hálózati technológiákat jelentett be a Cisco

Digital Hungary  17.03.24 14:01 Gazdaság 

Az IDC felmérése szerint az elkövetkező két évben világszerte komoly előrelépés várható a modern, automatizált hálózatok bevezetésében. Ennek oka, hogy ezek a hálózatok adják a digitalizációs folyamatok, mint például az ipar 4.0 vagy az okos városok infrastruktúrális hátterét.

Átalakítja a légiközlekedést a digitalizáció

Digital Hungary  17.03.24 12:01 Gazdaság 

A légitársaságok működését és ügyfélkezelését is gyökeresen átalakította a digitális transzformáció az elmúlt években.

Az e-sportról számokban

Hétköznap átlagosan három, hétvégén pedig öt órát töltenek az e-sport játékokat játszó magyar fiatalok e-sporttal, 44% játszik vagy tervez versenyszerűen játszani, a legnépszerűbb játék pedig a Counter-Strike: Global Offensive.

Minden eddiginél nagyobb szerep jut az okostelefonnak

A Mastercard szerint az egyérintéses mobilfizetés a következő olyan innovatív fizetési megoldás, amely széles körben elterjed Magyarországon, vagyis egyre többen fizetnek majd a boltokban úgy, hogy okostelefonjukat érintik a terminálhoz.

Láttál már ilyen plakátot?

Digital Hungary  17.03.23 14:07 Gazdaság 

A Budapestet ellepő, elsőre hagyományosnak tűnő citylight plakátokon az Accenture munkatársai szerepelnek nem mindennapi környezetben. A plakátokra irányítva telefonunkat ugyanis előjön a plakát egyedisége: a telefonon életre kelnek a szemeink előtt az Accenture kollégái, Zsófi, Dávid és Reding, akik különböző élettörténeteket mesélnek el,…

„Magyarországi Nokiás lett az elnök a globális 5G mobiltechnológia szabványosításának élén!”

Digital Hungary  17.03.23 12:02 Mobiltech  GPS Nokia

Hárman is versenyven voltak az elnöki pozícióért, amit végül Bertényi Balázs nyert el. A szakember széles körű szakmai tapasztalatokkal rendelkezik a mobiltechnológia területén, több mint 15 éve aktívan tevékenykedik a 3GPP-ben a Nokia képviseletében.

Súlyos kritika a vezetőkkel szemben

Digital Hungary  17.03.23 08:09 Gazdaság 

A munkavállalókat kevésbé érdekli az innováció, a munkahelyi diverzitás vagy a csapatmunka, inkább a felelősségvállalás, az átláthatóság és a munka-magánélet egyensúly biztosítása csábítja, amikor új munkahelyet keresnek

Az online fenyegetések offline fenyegetésekké válnak

Digital Hungary  17.03.23 08:01 Gazdaság 

Kétségtelen, hogy fogyasztók online tevékenysége – az e-kereskedelemtől kezdve egészen a távmunkáig – egyre inkább hatással van a fizikai világra is. Az Ericsson ConsumerLab legújabb jelentése az online és a valódi világ közötti határ elmosódását vizsgálta.