Találatok: 5 hír

Magyarország élen jár a klinikai vizsgálatok terén

Delina  17.03.26 20:33 Egészség 

Egyre ismertebbek a klinikai kutatások hazánkban. Magyarország már a negyedik helyen áll az egy főre vetített vizsgálatok számát tekintve egész Európában. De mi is a vizsgálatok pontos folyamata, melyek az előnyök, kockázatok, félelmek?

Derítsen mielőbb fényt a csecsemőkori szembetegségekre

Delina  17.03.26 19:12 Életmód  2 hír a témában

Tíz szűrővizsgálaton átesett gyermek közül egynél valamilyen szemészeti rendellenesség állapítható meg. A leggyakoribb eltérések a rejtett dioptria hibák, a kancsalság, a két szem közötti jelentős dioptria-különbség és ennek következtében a fixálási problémák. Mivel a látórendszer fejlődésében az első négy év a meghatározó, nagyon fontos az…

Az MTV Movie Awards mostantól tévésorozatokat is díjaz

Delina  17.03.26 17:40 Bulvár 

Az MTV 25 év után újragondolja filmes díjátadójának koncepcióját és idén májustól a hollywoodi produkciók mellett tévésorozatokat is díjaznak majd.

Tippek a tavaszi méregtelenítéshez

Delina  17.03.24 19:09 Recept 

A legtöbben tavasszal szánják rá magukat a fogyókúrára és a méregtelenítésre, hogy magabiztosabban vághassanak neki a közelgő strandszezonnak.

5 érdekesség, amit nem tudtál az Oscar-díjas Viola Davisről

Delina  17.03.24 16:19 Bulvár 

Hihetetlen, hogy a Dél-Karolinából származó színésznő már elmúlt 50 éves, hollywoodi csillagának azonban eszében sincs leáldozni, sőt, egyre magasabbra száll!