Találatok: 69 hír

Kérem vissza az éjszakáimat és a józan eszemet!

Családháló  Ma 03:50 Egészség 

Egyszerűen csak elfáradtam. Nagyon, végletesen, őrülten. Szeretnék aludni. Hogy mennyit? Mondjuk kezdjük két órával, de azt ha lehet, egyhuzamban!

Arra nem gondolsz, hogy tönkreteszed a gyereked az ingázással?

Családháló  Tegnap 15:07 Egészség 

Lépten-nyomon meghökkent arcokba botlok, amikor rövidebb-hosszabb beszélgetések alkalmával kiderül: én bizony vidékről Budapestre hordom általános iskolás gyermekeimet.

Transzgender aktivisták tettek tönkre egy családvédő kampánybuszt

Családháló  Tegnap 12:53 Életmód 

Az emberek nemét a biológia és ne a politika döntse el!

Szoptatás: a britek a legrosszabb helyen

Az angol kismamák több mint fele két hónap után már nem ad anyatejet gyermekének – derült ki egy friss felmérésből. Az Egyesült Királyság a világon a legrosszabbul teljesítő állam: 200-ból csak egyetlen nő ad anyatejet 12 hónapnál idősebb csecsemőjének.

A szoknya, ami minden alkatú nőnek jól áll – Neked is látnod kell

Nagy sláger lesz idén az újra visszatérő A-vonalú szoknya. Ami pedig a legjobb benne, hogy bármilyen típusú alkatod van, bátran viselheted. Nézd meg, hogyan érdemes kombinálni.

Haldoklik a Földünk! Ez tény és kezünkben a megoldás!

Családháló  Tegnap 11:00 Életmód 

Egy ütős dokumentumfilm a klímaváltozásról és Földünk nyersanyagkészletének kiszipolyozásáról. Haszonleső nagyhatalmak kontra tudatos fogyasztó. Ki mit tesz? Ki mire képes?

Tavaszi csodafegyver: a legfinomabb medvehagymás receptek

Családháló  Tegnap 10:20 Egészség 

Tavasszal előszeretettel csempésszük a medvehagymát mindenféle ételbe, legyen az leves, főfogás vagy nasi. Elhoztuk a legfinomabb recepteket.

Egy szabad perced sincs? És mi lesz a hobbikkal?

Családháló  Tegnap 07:10 Egészség  Állás

Sokan csak legyintek, amikor meghallják a szabadidő vagy a hobbi kifejezést. Ők azok, akik úgy érzik, túlontúl elfoglaltak ahhoz, hogy a kedvteléseiknek hódoljanak, és olyan haszontalannak tűnő tevékenységekkel üssék el az időt, amelyeknek semmi köze a munkájukhoz, a karrierjükhöz vagy a pénzkereséshez. A „nem érek rá”, „nyakig ülök a…

Kéküljünk – Inspirációk kékre

Családháló  Tegnap 06:51 Otthon 

Ha a kék színt szereted, ez a válogatás neked készült! Kékülésre fel!

Lego? Nemcsak játékra való! – 9 ötlet

Családháló  Tegnap 06:15 Életmód 

Azt hiszed a Lego csak játszásra való? Tévedés! Itt van néhány ötlet, amivel rendszerezhetünk, örömet szerezhetünk, taníthatunk vagy éppen díszíthetünk!

Elképesztő applikáció, amely segít a vakoknak LÁTNI – VIDEÓ

Családháló  Tegnap 06:10 Életmód 

A világban 285 millió ember vak vagy gyengénlátó. Azonban itt van egy új applikáció, mely hatalmas segítséget jelenthet számukra. Hans Wiberg feltaláló megalkototta a Be my Eyes programot, mely élő kapcsolatban segíti a navigációt.

Nem tetszik a baba neme? Akkor vetesd el!

Családháló  Tegnap 05:00 Életmód 

A Brit Orvosszövetség egyik vezető szakértője szerint engedélyezni kellene a nők számára, hogy elvetethessék a gyermeküket, ha az nem „megfelelő” nemű. A professzor kijelentése hatalmas indulatokat váltott ki pro-life körökben.

A családtudományoknál a demográfiai kérdést tartja fontosnak a kormány

A családtudományoknál a demográfiai kérdést tartja fontosnak a kormány, például annak kutatását, mi befolyásolja a gyermekvállalási kedvet - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Több ezren tüntettek Romániában az abortusz ellen

Családháló  17.03.26 13:23 Egészség  Románia

Több ezren, közte ortodox papok tüntettek szombaton a román fővárosban, Bukarestben és más városokban a művi terhességmegszakítás ellen, a családi élet támogatása érdekében.

Nem mindig kettőn áll a vásár! – ha nehéz ember a társunk

Családháló  17.03.26 06:18 Életmód 

Előfordulhat, hogy egyszer csak eljön az a pillanat, amikor világossá válik: amit a társunk tesz és mond, sajnos nem normális. Ekkor mintha áttörne egy gát, amelyet szépítésből és megbocsátásból építettünk.