Találatok: 69 hír

Az év legcsaládibb fesztiválja – Képriport

Családháló
-
  Tegnap 16:38 Utazás 

Fantasztikus hangulatban zajlott a fővárosban a Családok Budapesti Világtalálkozójának zárórendezvénye, a Családi Fesztivál.

5 life hack anyáknak

Családháló
-
  Tegnap 12:01 Egészség 

Vannak dolgok, amelyeket nem tanít meg a gyermekek nevelésével és gondozásával kapcsolatos szakirodalom. Apró trükkök, amelyek megkönnyítik a hétköznapokat nekünk, anyáknak.

Táncol a világ a családokért!

Családháló
-
  Tegnap 11:21 Életmód 

Az UptoFaith világméretű flashmob május 24-án bevette a Hősök terét: több, mint 2000 ember táncolt együtt. A keresztény szervezésű "Up to Faith" nevű mozgalom június 30-ig még számos országban szervez megmozdulást, mely táncos eseményekkel a szervezők a hagyományos és értékgazdag családmintára próbálják felhívni a figyelmet.

Papírvirág készítése – 10 tipp

Családháló
-
  Tegnap 11:07 Otthon 

Nincs elég virág a kertedben? A kislányoddal szeretnél alkotni gyereknapra valami szépet a szobájába vagy csak egy bulit szeretnél felvirágoztatni? Itt van néhány szépséges ötlet! DIY!

Családi Fesztivál – Az év “legcsaládibb” vasárnapja

Családháló
-
  Tegnap 05:28 Utazás 

A Nemzetközi Gyermeknapon, május 28-án családbarát fesztivál lesz Budapesten. A 10 órakor kezdődő program minden korosztály számára szórakozást ígér.

Nőnek lenni gyereknapon! Mert mindenkiben ott él a kamasz fruska!

Családháló
-
  Tegnap 05:09 Életmód 

A gyereknap eredetét eddig nem ismertem: az iszlám világból származik, és a gyerekek jogainak védelmében és annak népszerűsítése miatt találták ki és tartották fontosnak. Eredetileg egy hetes program volt, és a mediterrán területeken keresztül ért el Nyugat-, majd Közép-Európába. Itt már az történt ami szokott, hol ünneplik, hol nem, egy napig…

Szabadság, szerelem… A teljesítménytúrázás

Családháló
-
  Tegnap 05:02 Életmód 

Manapság egyre divatosabb a teljesítménytúrázás, hazai vidékeken akár minden hétvégére találhatunk egy-egy kihívást jelentő teljesítménytúrát.

„Ne felejtsétek el, amit itt hallottatok, és amikor hazamentek, cselekedjetek!”

„Ne felejtsétek el, amit itt hallottatok, és amikor hazamentek, cselekedjetek!” – ez volt a Családok Budapesti Világtalálkozójának részeként megtartott Családok XI. Világkongresszusa péntek esti záróbeszédének egyik fő üzenete. Az eseménysorozat végén a résztvevők elfogadtak egy zárónyilatkozatot.

„A gyermekvállalás nemcsak érzelmi döntés, hanem érzelmi és racionális vállalás”

A Családok Budapesti Világtalálkozójának részeként megtartott Családok XI. Világkongresszusán szombat délután számos szekcióbeszélgetésre került sor. Ízelítő néhányból.

Beneda: „A család egyfajta orvosa lehet az emberi léleknek”

A Családok Budapesti Világtalálkozójának részeként megtartott Családok XI. Világkongresszusán péntek délután számos szekcióbeszélgetésre került sor. Ízelítő néhányból.

Novák: „Minden gyermek tiszteli az életet!”

A II. Életvédő Fórum záróülésén a résztvevők arról beszéltek, mi a One of Us filozófiája és mi lehet a jövője.

“Látni, hogy milyen lépésekben történt a család imázsának tönkretétele!”

Családháló
-
  17.05.27 15:12 Életmód 

A média, a hollywoodi filmek, a TV szerepéről beszélgettek a meghívottak szombat délelőtt a Családok Budapesti Világtalálkozóján. Hihetetlen, hogy mekkora szerepe van a média viszonyulásához a családi modellhez abban, hogy mennyire lesz elfogadott a társadalomban egy jelenség!

„Az igazság már nem egyértelmű, hanem nézőpont kérdése!”

Családháló
-
  17.05.27 13:21 Életmód 

Az Életvédő Fórum délelőtti programja három előadással zárult. Az előadók az élet és az anyaság védelméről, a mesterséges megtermékenyítésről és a szabadság igényéről beszéltek.

Ha látni akarja még az öccsét! – Cziner Gizella története 1. rész

Családháló
-
  17.05.27 13:00 Életmód 

Vége a háborúnak. A fiatalok tele vannak reménnyel: végre jön a „pálfordulat”. Ám 1945. február 25-én – igen, Pálforduló napján – Gizella élete minden képzeletet felülmúló kanyart vett.

„Az, hogy Magyarország elfogadta az alaptörvényt, nagy reményeket ébresztett bennünk!”

Családháló
-
  17.05.27 10:29 Életmód  Alkotmány

A II. Életvédő Fórum első kerekasztal-beszélgetésének témája a One of Us (Egy Közülünk) szerepét boncolgatta annak fényében, hogy egyre inkább teret látszik nyerni az ún. Új Világrend (New World Order), amely minden szempontból élet- és emberellenes.