Találatok: 28 hír

FinTechShow 2017: digitális pénzügyeink

Computerworld  Ma 10:00 Infotech 

Április 11-én tartották Budapesten a FinTechShow-t, amelyen a legígéretesebb hazai fintech startupok mérték össze erejüket. Közülük mutatunk be néhányat a teljesség igénye nélkül.

A Zyxel bemutatja új Nebula portfólióját

Computerworld  Ma 08:00 Infotech 

Vezeték nélküli és vezetékes biztonság - egyetlen felületről menedzselve.

Profi kiberbűn-szolgáltatás: crime-as-a-service

Computerworld  Tegnap 14:24 Infotech 

"Mindig előre jelezzük bizonyos szintjét, de sohasem jelezzük előre a teljes kiterjedtségét" - nyilatkozta Steve Durbin, az Information Security Forum (ISF) ügyvezető igazgatója, amikor a 2016-os évben tapasztaltakról beszélt. Úgy fest, a kiberbűnözés mértéke előre nem látható.

Egymillió megabájt adatforgalmat ad ügyfeleinek a Vodafone

A mobilinternet egyre fontosabb mindannyiunk életében. Ezért most a Vodafone 1 millió MB adatforgalmat ad az első három hónapra minden új lakossági és üzleti Red előfizetőnek, valamint azoknak, akik megújítják Red előfizetésüket, jelentette be a Vodafone.

A mamutokat körbefutjuk

Computerworld  Tegnap 10:00 Infotech 

A digitalizáció és az IoT forgószelében nagy múltú vállalatok keresik a kapaszkodót. A disztribútori piacon világméretű átrendeződés zajlik. Milyen fogódzói vannak egy magyar tulajdonú disztribútorcégnek?

A GDPR és mi

Computerworld  Tegnap 08:00 Infotech 

Európai mutatók is igazolják, hogy bár nagyobb ütemben nő a cloud-felhasználók száma, továbbra is visszatartó erő, hogy adatainkat nem érezzük biztonságban felhős környezetben. Hogyan változik ez a GDPR bevezetése után?

Vírusnak nézte a Windowst az antivírus program!

Computerworld  17.04.25 18:54 Infotech 

Egyes fájlok karanténba helyezése miatt több ezer számítógép bénult le egy frissítést követően.

UPC meglepetés anyák napjára

Computerworld  17.04.25 18:25 Infotech 

Páratlan lehetőséget kínál a gyerekeknek a UPC arra, hogy május első vasárnapján minden eddiginél kreatívabban köszönthessék fel édesanyjukat. A május 1-ig beküldött gyerekrajzok és hozzájuk írt rövid történetek közül kiválasztott alkotásokból animációs filmeket készít a UPC, amelyeket anyák napján a televízióban lehet megnézni.

Veszélyben a Windows 10 böngészőjét használók

Computerworld  17.04.25 12:12 Infotech 

A Microsoft Edge nem javított biztonsági résének a kihasználásával jelszavakat lophatnak tőlük a hackerek.

Az energiaipart is forradalmasíthatja a blockchain technológia

Computerworld  17.04.25 11:55 Infotech  Energia PWC

Képzeljük el, hogy bármilyen értéket átruházhatunk vagy komplex szerződést érvényesíthetünk harmadik fél közreműködése nélkül, szinte azonnal és megbízhatóan. A blockchain-technológia mindezt lehetővé teszi egyéni felhasználók részére, ráadásul teljesen automatizáltan, olvashatjuk a PwC közleményében. Friss elemzésük azt mutatja,…

Ezért vannak különös veszélyben a windowsos PC-k

Computerworld  17.04.24 18:45 Infotech 

A fenyegetésekkel szembeni védekezés egyik fontos eleme, hogy mindig telepítsük operációs rendszerünk biztonsági frissítéseit.

Startup verseny egészségügyi innovátoroknak

Egészségügyi újításokkal foglalkozó start-upok, kis- és középvállalkozások számára írt ki versenyt az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) által életre hívott és támogatott EIT Health.

Legyél Te is Informatikus: megduplázták a csapatok számát

Több mint 100 iskola csapata jelentkezett a Telekom és a T-Systems Magyarország Legyél Te is Informatikus! programjának Kihívására, az online programozói kalandjátékba. A hatalmas érdeklődésre tekintettel a szervezők megemelték a résztvevő csapatok számát, így 20 helyett 40 középiskolásokból álló csapat vehet részt a játékban.

Veszélybe kerülhet a betegellátás

Computerworld  17.04.24 08:00 Infotech  Hacker

Kórházak és egyéb intézmények számítógépeinek tízezreit éri zsarolóvírusos támadás napi szinten, az utóbbi időben ez lett a hackerek egyik kedvenc új pénzszerzési forrása. Az egészségügyi intézmények a zsaroló programok egyik kitüntetett célpontjainak számítanak. Az informatikai rendszert ért támadások következményeként a kórházi ellátások egy…

Most már biztos: ősszel jönnek az ARM lapkán futó Windows 10 PC-k

Computerworld  17.04.23 18:00 Infotech 

A Qualcomm megerősítette a megjelenés időpontját.