Bezár
Ma 2017.03.28 22:00 órától másnap reggelig hálózati karbantartás várható, mely elérhetetlenné teszi a weboldalunkat és az appunkat is.
Találatok: 48 hír

Fájdalmas szex szülés után - mi a megoldás?

Babaszoba  Ma 17:20 Szex 

A szexuális együttlétek az esetek többségében nem okoznak fájdalmat, ám olykor megeshet, hogy a nő a nemi izgalom ellenére is kisebb-nagyobb kellemetlenséget tapasztal közösülés során.

Pajzsmirigybajjal szedhető terhesvitamin?

Babaszoba  Ma 16:50 Életmód 

Az orvostudomány mai fejlettsége lehetővé teszi azt is a számunkra, hogy olyan betegségekkel is, mint a pajzsmirigy nem megfelelő működése, gyereket lehessen vállalni.

Így kell kezelni a koszmót a babánál

Babaszoba  Ma 15:23 Életmód 

A koszmó a legtöbb anyuka számára ismerős jelenség, azonban friss anyukáknál aggodalomra adhat okot. Mi is pontosan a koszmó és mit tehetsz ellene?

Életmentő tippek szülés előtt

Babaszoba  Ma 14:20 Életmód 

A szülés előtt úgy érdemes táplálkoznunk, mint egy sportolónak az olimpia előtt: minél egészségesebben, naponta többször keveset, és nem feledkezünk meg a folyadékbevitelről sem.

A nagyi jobban észreveszi az autizmus jeleit

Babaszoba  Ma 06:49 Életmód 

Azoknál a gyerekeknél, akiknek idősebb korú testvéreik vannak, illetve gyakrabban találkoznak nagyszüleikkel, általában korábbi életkorban kerül felismerésre az autizmus spektrum zavar.

5 érv, hogy miért szülj 30 felett

Babaszoba  Ma 05:35 Életmód 

Szokás ma már azt mondani, hogy gyermekvállalás szempontjából a harminc az új húsz, a negyven pedig az új harminc.

Ha fehérje van a vizeletben a terhesség alatt

Babaszoba  Tegnap 17:22 Életmód 

A terhesség során nem szabad a vizeletnek fehérjét tartalmaznia. A vizeletben megjelenő fehérje súlyos betegség kezdetét jelezheti.

Trombofíliával lehet fogamzásgátlót szedni?

Babaszoba  Tegnap 16:22 Életmód 

Sokan tisztában vannak a hormonális fogamzásgátlók trombózis-provokáló veszélyével, éppen ezért javasolják a trombofília szűrést azoknál, akiknek a családjában előfordult már trombózis.

Sírva ébred éjszaka a gyerek? Ez lehet az oka

Babaszoba  Tegnap 15:21 Életmód 

Ha újra és újra előfordul, hogy éjjel sírva ébred, először is próbáld meg kiszűrni a lehetséges okokat.

Így előzheted meg a kullancscsípést

Babaszoba  Tegnap 06:40 Életmód 

Itt a jó idő, egyre többet tartózkodunk a szabadban a gyerekekkel, ezért fontos, hogy már most felkészüljünk a kullancs invázióra.

Baj, ha csak egyféle sportot űz a gyerek

Babaszoba  Tegnap 06:10 Életmód 

Szakemberek szerint a 12 éven aluli gyerekek esetében nem szerencsés, ha csupán egyetlen sportágra összpontosítják a figyelmüket, ezzel ugyanis megnövelik a sérülés veszélyét.

Jelek, amik hörgőcskegyulladásra utalnak

Babaszoba  Tegnap 04:40 Életmód 

A hörgőcskegyulladás (bronchiolitis) csecsemők és kisdedek alsóbb légutainak gyulladásos, ragályos vírusfertőzése, mely a kórházi kezelések egyik leggyakoribb oka. Hogyan előzhető meg, vagy ha már baj van, miként lehet gyorsítani a gyógyulást?

Nem táplálkoznak elég egészségesen a kismamák

Babaszoba  17.03.26 16:34 Életmód 

Az amerikai nők többsége nem fordít elég gondot arra, hogy mit eszik a terhessége alatt.

Ettől apad el az anyatej

Babaszoba  17.03.26 15:11 Életmód 

A legegyszerűbb és legtermészetesebb forgatókönyvet az élet írja: minél ritkábban szoptatsz, annál kevesebb tej termelődik. De mi van akkor, ha hirtelen kell vagy hirtelen akarod elválasztani a gyerekedet?

Árthat a cumi, ha szoptatni szeretnél

Babaszoba  17.03.26 14:23 Életmód 

Az édesanyák gyakran nyugtatják meg cumival síró csecsemőjüket, pedig sok szakértő attól tart, hogy a cumi negatív hatással lehet a szoptatásra. Egy összegző vizsgálat azonban nem talált összefüggést a cumi és a sikeres szoptatás között.