Találatok: 52 hír

Versenytempóban a BMW X2

Végső fejlesztési szakaszában van a BMW X1 kupéváltozata, amelyet ezúttal a Nürburgringen videóztak le. Mutatjuk, mit tud az újdonság versenypályán.

Egy hét múlva Nagy Futam!

Részletes programterv és információk a lezárásokról. Hamarosan elrajtol az V. Nagy Futam, idén először az Andrássy úton, légiparádé nélkül.

Az új Honda Civic Type R a leggyorsabb a Nordschleifén

Új fronthajtású körrekord született a Nordschleifén, most a Honda Civic Type R által. Videó is van róla, ez remélhetőleg nincs felgyorsítva.

Szerdától olcsóbban tankolhatunk

Áprilisban eddig zömében drágulással találkozhattunk az üzemanyagáraknál, most szerdán viszont árcsökkenés következik.

A plug-in hibrid Volkswagen, amit irigyelhetünk Kínától

50 kilométer emissziómentes hatótávval kecsegtet az első Kínában gyártott plug-in hibrid Volkswagen, ami rögtön egy sofőrös óriás, a Phideon.

Így vélekedik a Renault az F1 jövőjéről

Zseniális ötletekkel kavarná fel a Forma-1 állóvizét a Renault. Gondolkodnak, terveznek, megvalósítanak. A Renault úgy látszik, kell az F1-nek.

Se veled, se nélküled, Giulia

Ritkán érdekli egy autó ennyire az autós világot, mint a Giulia. Mindenki szeretni, imádni akarja, mert Alfából van. Magunkra kell erőltetnünk, mert egy Alfát szeretni kell, akkor jó.

BMW M: érik a váltó váltása, az ok a megbízhatóság javítása

Autónavigátor  Tegnap 21:21 Autó-motor 

Komoly korszakváltás következhet be az M-es BMW-k háza táján. A jelenlegi információk szerint a sportos modellekben megszűnik a manuális és a duplakuplungos váltó is. Mi lesz akkor helyettük? Lássuk a tervet!

Villanyautóval 350 km/órával? Igen!

Autónavigátor  Tegnap 18:01 Autó-motor 

7,5 mérföld hosszú oválpályán tették próbára a Lucid Motors elektromos autójának prototípusát, amely 350 km/órás csúcssebességet ért el.

Elkészült a valaha gyártott legkeményebb Exige

Autónavigátor  Tegnap 15:51 Autó-motor 

Mindössze 60 darab készül a Lotus gyűjtői modelljéből. 375 lóerős és 1057 kilós a komolyabb leszorítóerőt adó Lotus Exige Cup 380.

Tévedés történt, a Twizy mégsem villanyautó

Autónavigátor  Tegnap 12:33 Autó-motor 

Különös dolog történt kis hazánkban, tudjuk, a zöld rendszám kényes ügy, mégsem a több száz lóerős SUV-któl, hanem a Renault Twizytől vonták vissza a jogosultságot.

Versenypályán próbáltuk a 310 lóerős Golf R-t

Autónavigátor  Tegnap 09:15 Autó-motor 

Van az a teljesítményszint, ami felett sokkal érdemesebb versenypályán tesztelni egy autót, ezért mi is ott vallattuk a Golf R modelleket.

40 éves a Volvo kockakupéja

Autónavigátor  Tegnap 07:03 Autó-motor 

A 260-as széria kupéjához az olaszokkal szövetkeztek, a Volvo 262C elsősorban Amerikának szólt, és még a svédeknek is meglepő volt a luxuskupé sikere.

Április végéig olcsóbban lehet villanyautóba ülni

Autónavigátor  17.04.22 23:21 Autó-motor 

Május 1-ig biztos a villanyautókhoz kínált vásárlási támogatás, de van itt még valami, ami által olcsóbban lehet addig villanyautóba ülni.

400 km hatótávval jöhet a BMW i5

Autónavigátor  17.04.22 18:57 Autó-motor 

A legfrissebb német értesülések szerint a BMW még ebben az évtizedben leleplezi harmadik i modelljét. Az i5 már élhető hatótávval fog rendelkezni.