Találatok: 72 hír

Hivatalos videóban mutatja be a Hyundai a vadonatúj KONA formáját

Autó-Live
-
  Ma 10:39 Autó-motor 

A hivatalos leleplezés előtt a Hyundai Motor egy videóban mutatja meg a vadonatúj KONA formáját.

Az olasz napsütésben még szebben mutat a BMW 8-as tanulmány

Autó-Live
-
  Ma 09:45 Autó-motor 

A BMW az egész világot ámulatba ejtette, mikor bemutatta legújabb csúcsgépének gyönyörű koncepcióváltozatát, mely a napokban elkezdődő Concorso d’Eleganza Villa d’Este autós eseményen is megmutatta magát.

2019-ben érkezik a Rolls-Royce ‘Project Cullinan’

Autó-Live
-
  Tegnap 18:45 Autó-motor 

A Rolls-Royce négykerék-meghajtású, Cullinan névre keresztelt óriása megerősített információk szerint 2019-ben fog bemutatkozni a közönségnek.

A Volkswagen T-ROC R lehet a gyártó első teljesítményorientált SUV-ja

Autó-Live
-
  Tegnap 17:51 Autó-motor 

A Volkswagen erősen gondolkodik azon, hogy az SUV kategóriára is kibővíti az R modellek listáját, az első alany pedig a T-ROC lehet ehhez a tervhez.

Közeledik a búcsú – a CT200h kikerül a Lexus kínálatából

Autó-Live
-
  Tegnap 17:09 Autó-motor 

Egyelőre csak az Egyesült Államokban, de később más piacokon is veszélybe kerülhet a modell sorsa.

Először láthatjuk mozgásban a Lamborghini Urus-t (videó)

Autó-Live
-
  Tegnap 15:54 Autó-motor 

A hamarosan érkező Lamborghini Urus modellről láthattunk már kémfotókat, amin nagyon jól kivehetőek a karosszéria legfőbb vonásai, és az, hogy milyen szinten fog illeszkedni a márka aktuális formavilágának arculatához.

Kiderült, melyik beszállító miatt áll több gyára a BMW-nek

Autó-Live
-
  Tegnap 14:15 Autó-motor  BMW Afrika

Az első hírek egy olasz beszállítót említettek, a német Focus is erről számolt be, de hétfőn kiderült, hogy a Bosch okozza a leállást a BMW-nél.

Kiszivárgott képeken látható a megújult Toyota LandCruiser

Autó-Live
-
  Tegnap 12:39 Autó-motor 

Egy japán prospektusból kiszivárgott képeken mutatja meg magát a Toyota örökzöld aszfalt/off-road gépe, a LandCruiser utódja.

Baltával verte be a villamos ablakát Szegeden egy férfi

Autó-Live
-
  Tegnap 11:57 Autó-motor  Szeged Csongrád

Egy villamos hátsó ajtajának üvegét baltával törte be egy férfi Szegeden. A gyanúsítottat a helyszín közelében a rendőrök elfogták.

Hétfőn újabb BMW-gyárak álltak le alkatrészhiány miatt

Autó-Live
-
  Tegnap 09:42 Autó-motor  Kína BMW

A BMW újabb gyárak leállítására kényszerült, ugyanis a német üzem után egy kínai és egy dél-afrikai létesítményben is leállították a termelést egy hiányzó kormánymű alkatrész miatt.

Mindkét Hyundai i30N célba ért a nürburgringi 24 órás versenyen

Autó-Live
-
  Tegnap 09:06 Autó-motor 

A Hyundai teljesítményspecifikus i30 N modelljéről több alkalommal is beszámoltunk már, a fejlesztések pedig úgy tűnik, jó irányba indultak el vele, hiszen mindkét autó célba ért a nürburgringi 24 órás versenyen.

Mercedes W123 – Afrika 35 éves gyöngyszeme

Autó-Live
-
  17.05.28 19:21 Autó-motor 

Amikor az embert megkérdezik, szeretne-e egy olyan autót, ami 6-700 lóerős és 3.5 másodperc alatt gyorsul százra, a válasz a legtöbb esetben az, hogy igen. De sokszor teljesen más irányba mennek el, és a nyers számokat, tizedmásodperceket, elképesztő őserőt, egy mozdulattal besöprik a szőnyeg alá, és azt mondják: „Köszönöm nem,…

Ferrari 612 GTO III, avagy a 250 GTO modernkori reinkarnációja

Autó-Live
-
  17.05.28 18:03 Autó-motor 

Az 1962-től 1964-ig 39 példányban gyártott Ferrari 250 GTO a márka egyik legritkább, legikonikusabb, legszebb és persze egyben az egyik legdrágább modellje volt. Sokaknak a fantáziáját izgatta, hogy milyen is lenne egy modernkori 250 reinkarnáció, és egészen mostanáig nem is születtek életképes elgondolások, amiknek bármi valóságalapja is…

A Carlex Design legújabb alkotása: Brabus Mercedes G500 4×4²

Autó-Live
-
  17.05.28 16:33 Autó-motor 

A mai piacon nagyon ritka az, amikor egy úgynevezett „terepjáró” valóban rendelkezik a nevében említett képességekkel. Az egyik ilyen modellt a Mercedes kínálja a G osztályra épülve 4x4² néven. Ez szinte egy teljesen szabvány G osztály, azonban portáltengelyes felfüggesztésének hála akkora hasmagassággal rendelkezik, hogy egy Lamborghini…

Gyártási gondokat okoznak a Demonhoz készített túl széles abroncsok

Autó-Live
-
  17.05.28 14:36 Autó-motor 

Függetlenül attól, hogy versenypályáról vagy egy adott útszakaszról beszélünk, egyértelműen kijelenthető, hogy egy szett jó minőségű gumi döntő lehet a verseny végkimenetelét illetően.