Találatok: 412 hír

Béke, biztonság, jólét, egység: Tíz év, és itt a csodálatos Európa

ATV  Ma 11:11 Külföld 

Szombaton írták alá az Európai Unió 27 tagállamának vezetői a földrész jövőjéről szóló Római Nyilatkozatot. Ma sok a kihívás, de tíz éven belül Európa a világ egyik vezető hatalma lesz jóléttel, prosperitással, az egységesülés fokozásával.

Kigyulladt egy nagykőrösi ház, sérültek

Tűz keletkezett egy háromlakásos sorház egyik lakásában vasárnap délelőtt Nagykőrösön, két ember megsérült - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

Orbán megzuhant, Botka feljött

ATV  Ma 10:32 Belföld 

Folyamatosan növeli ismertségét és népszerűségét Botka László, népszerűsége Orbán Viktoréhoz közelít. A Publicus Intézet felméréséből kiderül, az olimpiai népszavazási kampány és Botka feltűnése felrázta a közéletet. A pártok versenyében a Fidesz továbbra is meggyőző fölénnyel vezet.

Menekülteket csempésztek a sofőrök

Migránsokat csempésző teherautó sofőröket vettek őrizetbe rendőrök Görögország északkeleti részén, a török határ közelében - közölték szombaton a hatóságok.

Megválasztották Hong Kong első női kormányzóját

ATV  Ma 09:59 Külföld  Kína Peking

A Peking által is támogatott Carrie Lamot választották Hongkong kormányzójává vasárnap - jelentette a helyi média.

Elbarikádozta magát a buszon és lövöldözött egy férfi Las Vegasban

ATV  Ma 09:37 Külföld  USA

Buszon kezdett lövöldözni egy férfi szombaton az egyesült államokbeli Las Vegas belvárosában, egy ember meghalt, két sebesültet kórházba szállítottak.

Ferenc pápa: A migrációtól való félelmet Európa kulturális identitásának gyengesége okozza

Az egységes Európa fő értéke a szolidaritás, amely reményt adhat, ellenszere lehet a populizmusnak és bezárkózás helyett a másik ember felé nyit - mondta Ferenc pápa az Európai Unió és a tagállamok vezető politikusait fogadva a Vatikánban pénteken.

Egyedül cselekedhetett a londoni merénylő

A Scotland Yard szerint a szerdai londoni merénylet elkövetője valószínűleg egyedül cselekedett, és nincs olyan hírszerzési értesülés, amely további támadások előkészületeire utalna.

Horror: Felborult egy busz az M5-ösön, sérültek - fotók

Felborult egy autóbusz az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán vasárnap hajnalban, a buszon negyvenkilenc ember utazott, öten könnyebben megsérültek - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

Az abortusz ellen tüntettek több ezren Romániában

ATV  Ma 08:25 Külföld  Románia

Több ezren, közte ortodox papok tüntettek szombaton a román fővárosban, Bukarestben és más városokban a művi terhességmegszakítás ellen, a családi élet támogatása érdekében.

Gémesi: A települések védelmében tartják titokban egyelőre a jelöltjeiket

ATV  Ma 08:15 Belföld 

Októberben lesz az országos gyűlés, majd akkor mutatjuk be a jelölteket – mondta az Egyenes beszédben Gémesi György. A pártelnök szerint az már egy olyan időpont, amikor célegyenesbe fordul a választási kampány, és akkor már nem okozhat annyi kárt a településeknek a Fidesz a jelöltjeik elleni támadásokkal, mintha most fednék fel a kilétüket…

Piszkos élelmiszerek: A rabszolgáktól az asztalunkig

ATV  Ma 08:10 Életmód 

Nem sokan gondolnánk, hogy például egy tenger gyümölcseit tartalmazó pizzával esetleg olyan élelmiszeripari terméket fogyasztunk el, amelyet rabszolgaként dolgoztatott, kizsákmányolt, sokszor szexuálisan is bántalmazott emberek állítanak elő. A Hetek cikke.

A DK 150 ezres alapnyugdíjat adna

ATV  Ma 05:50 Belföld  DK MSZP

A háziorvosok által felírható valamennyi gyógyszert ingyenessé tenné a 65 év feletti nyugdíjasok számára az MSZP. A DK és az Együtt nem ért egyet az elképzeléssel.

„Megtalálnak a bunkó szerepek?” – Keményen bekérdeztek Csuja Imrének

ATV  Ma 05:10 Bulvár 

A színész az Esti Frizbi vasárnapi adásában válaszol Hajdú Péter kérdéseire. Rózsa György pedig elmeséli, hogy egy alkalommal a saját apjának nézték. ATV, vasárnap 21.00.