Találatok: 432 hír

Mészáros Lőrinc "álomvilágban él"

ATV  Ma 16:30 Belföld 

A felcsúti polgármester meseszerű vagyonosodása, Gyurcsány Ferenc Orbán Viktornak adott ultimátuma és a legfrissebb közvélemény-kutatások voltak A nap híre témái.

Benyújtotta lemondását a belügyminiszter Macedóniában

Morális okokra hivatkozva lemondott pénteken Agim Nuhiu macedón belügyminiszter.

Hét évre ítélték Vizoviczki Lászlót

Hét év börtönre ítélte Vizoviczki Lászlót vendéglátóipari tevékenységgel összefüggő költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Törvényszék pénteken kihirdetett elsőfokú döntésével.

Berlin továbbra is kiáll a török EU-csatlakozás mellett

Németország pénteken elutasította a török EU-csatlakozási tárgyalások leállítására vonatkozó felhívásokat, dacára annak, hogy számos európai uniós tagállam álláspontja szerint a nemrég megszavazott elnöki rendszer törökországi bevezetése nincs összhangban az európai értékrenddel.

Tarlós: megszületett a bérmegállapodás a BKV-nál

ATV  Ma 15:02 Belföld  Közlekedés BKK

Létrejött a bérmegállapodás a BKV-nál a szakszervezetekkel - jelentette be Tarlós István főpolgármester pénteken budapesti sajtótájékoztatóján.

Eurobarometer: növekszik az EU támogatottsága

Növekszik az Európai Unióban lakók közül azoknak a száma, akik szerint az Európai Unióhoz (EU) tartozni jó dolog - közölte az Európai Parlament pénteken egy most kiadott uniós közvélemény-kutatás (Eurobarometer) eredményeit ismertetve.

Instabilitás, fejetlenség, erőszak: Szijjártónak Soros jutott eszébe a macedón káoszról

Amit Macedóniában látunk, az a sorozatos külső beavatkozások következménye, és világosan mutatja, milyen veszélyekkel jár, ha egy ország életébe kívülről beavatkoznak - foglalt állást pénteken a szkopjei tiltakozásokkal és a parlament elleni támadással kapcsolatban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Megváltozik Pest megye neve? Szavazott a közgyűlés

Nem döntöttek a képviselők Pest megye nevének Pest-Pilis megyére módosításáról a pénteki közgyűlésen - tájékoztatta Ambrus András, a Pest Megyei Önkormányzat sajtófőnöke az MTI-t.

Nem létesített kapcsolatot: Riasztották a Gripeneket egy müncheni járat miatt

ATV  Ma 13:05 Belföld  Gripen

Riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit pénteken délelőtt egy Münchenből Nagyszebenbe tartó repülőgép miatt, mert az nem létesített kapcsolatot a magyar polgári légiforgalmi irányítással - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium az MTI-t.

Orbán: El akarnak veszejteni

ATV  Ma 12:55 Belföld  Orbán Viktor

Magas szintű szak- és egyetemi képzésre, a munkaerő megfizetésére és demográfiai programra van szükség a munkaerőhiány kezelésére - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Modern városok program részeként tartott győri sajtótájékoztatón, amelyen a régió munkaerőhiányáról kérdezték őt.

Elkészült a második kerítés a magyar-szerb határon

ATV  Ma 12:20 Belföld  Orbán Viktor

Elkészült a kétsoros kerítésrendszer második kerítése a magyar-szerb határ teljes, 155 kilométeres hosszán.

Náci gázkamrák: 17 évvel ezelőtti interjúval támadják a Nemzeti Front vezetőjét

Nem vállalja a jobboldali radikális Nemzeti Front vezetését Jean-Francois Jalkh, a párt erre kijelölt alelnöke - tudatta a BFM TV francia hírtelevíziónak adott interjúban a párt egyik tagja, Louis Aliot.

(18+) Káosz, erőszak, vér: tüntetők rohanták meg a macedón parlamentet - képek

ATV  Ma 11:40 Külföld  MTVA Macedónia

Drámai helyzet alakult ki a macedón parlamentben az új házelnök megszavazása után: az albán politikus megválasztását ellenző jobboldali tüntetők betörtek a parlamentbe, és megtámadtak az ott tartózkodó képviselőket és újságírókat.

Bombariadó Nyíregyházán: Sorra evakuálják a középületeket - videó

ATV  Ma 11:22 Belföld 

Öt intézményt kellett kiüríteni Nyíregyházán bombariadó miatt.

Index: Lázár átnevezteti Pest megyét

A Pest megyei közgyűlés április 28-i, pénteki ülésének előterjesztései között szerepel, hogy a Miniszterelnökség kezdeményezi Pest megye nevének Pest-Pilis megyenévre történő módosítását - tudta meg az Index.