Találatok: 461 hír

Durva tűz Fertőrákoson: 11 nádfedeles ház már leégett

A 21 nádfedeles ház közül 11 már leégett a Fertő tó partján Fertőrákosnál. A tűzoltók eloltották a tüzet.

"Kinyírlak titeket" - Kalapáccsal és késsel támadt a dühöngő férfi

Halálra rémült egy apa és fia, miután megtámadták őket az utcán.

Londoni tűzvész: a vizsgált épületburkolatok közül egyik sem felelt meg az ellenőrzésen

ATV
-
  Ma 14:57 Külföld  London

A két héttel ezelőtti londoni tűzvész óta eddig megvizsgált épületburkolati minták közül egyik sem felelt meg az előírásoknak a hatósági tűzbiztonsági próbákon - mondta szerdán a brit miniszterelnök.

Megszökött egy rab egy budapesti kórházból

Megszökött egy fővárosi egészségügyi intézménybe kihelyezett rab szerda délelőtt, a 43 éves nőt a rendőrség keresi - közölte a Büntetés-végrehajtási szervezet szóvivője szerdán az MTI-vel.

Videó: utcai verekedésbe került a nehézsúlyú profi bokszoló

Nem bír magával a britek nehézsúlyú profi bokszolója, Dereck Chisora. Ezúttal egy éjszakai mulató előtt verekedett.

Teljes útzár: Egy ember meghalt, sokan megsérültek Abonynál

ATV
-
  Ma 14:16 Baleset-bűnügy  Abony

Egy ember meghalt, heten megsérültek, amikor egy kisteherautó és egy kisbusz ütközött össze a 4-es főúton Abony külterületén szerdán - közölte a honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

Rejtélyes sírt találtak Hódmezővásárhely közelében

Különös, eltérő időpontokban életüket vesztő, de valamilyen sajátos rítus részeként együtt eltemetett tizenegy ember maradványait rejtő késő bronzkori, kora vaskori sírt találtak a Móra Ferenc Múzeum szakemberei Hódmezővásárhely-Kopáncs térségében.

Bár növekednek a bérek, óriásiak a bérkülönbségek a megyék között

Az elmúlt hetekben közzétett adatok azt mutatják, hogy a minimálbér-emelés és a munkaerőhiány hatására kilőttek a bérek. Megyék szerint lebontva az országot már nem ennyire egyértelmű a siker. A Policy Agenda elemzése.

Tragédia: Megtalálták a Dunában elmerült kislány holttestét, a testvére is meghalt

Megtalálta a rendőrség szerda délelőtt annak a kislánynak a holttestét, aki két napja merült el a Dunába – írja a 24.hu.

Vitézy a 4-es metróról: Demszkyék mindent tudtak

ATV
-
  Ma 13:32 Belföld  Közlekedés BKK

Vitézy Dávid szerint a Demszky-féle városvezetés mindent tudott arról, hogy mi folyik a budapesti 4-es metró beruházása körül. A BKV felügyelőbizottságának 2007 és 2009 közötti, az akkori ellenzék által delegált tagja erről a 4-es metró beruházásához kapcsolódó korrupciót vizsgáló fővárosi munkacsoport szerdai ülése után beszélt…

Átvágtak egy kábelt, megbénult a MÁV szervere

Elektromos kábelátvágás miatt leállt a MÁV Déli pályaudvaron lévő szerverterme, az erről üzemeltett informatikai rendszerek délelőtt 10 óra után leálltak - közölte a MÁV Zrt. szerdán az MTI érdeklődésére. Szünetel az internetes jegyértékesítés is.

Politico: "Vannak jelei Orbán nyugtalanságának"

Orbán Viktor miniszterelnök és korábbi szövetségese, Simicska Lajos viszonyáról közölt terjedelmes cikket szerdán a Politico brüsszeli híroldal, amely szerint a jövő évi parlamenti választások előtt a kormányfő legnagyobb aggodalmát nem a demokráciapárti tüntetések vagy az európai uniós bírálatok jelentik, hanem az őt szinte mindenkinél…

Döntött a bíróság: Bárándy Gergely jogosan mondhatta, hogy Matolcsy ellopta a közpénzt

Matolcsy György indított személyiségi jogi pert az MSZP politikusa ellen, mert azt mondta, hogy a jegybankelnök ellopta a közpénzt.

Megvásárolja Gyurcsány az Orbán elleni állítólagos bizonyítékot? Szavazzon!

Gyurcsány Ferenc ismét találkozott titokzatos tárgyaló partnerével, aki Orbán Viktor állítólagos svájci bankszámláit igazoló dokumentumot ajánlott fel számára. A DK elnöke azt állítja, a bizonyíték áráról már megegyeztek. Ön szerint megvásárolja Gyurcsány Ferenc az Orbán Viktor elleni állítólagos bizonyítékot? Ez a mai nap kérdése. A szavazás véger

Romnet: Csődöt jelent az Országos Roma Önkormányzat

ATV
-
  Ma 12:29 Belföld  ORÖ

Közel egymilliárd forintos adóssága miatt azonnali csődöt jelent az Országos Roma Önkormányzat – tájékoztatta több képviselő is szerdán a RomNet-et. Az ORÖ az MTI-nek cáfolta a sajtóban megjelent híreket.