Találatok: 419 hír

Junckernél Macron a favorit

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke azért gratulált Emmanuel Macronnak, mert ő az a jelölt, aki az európai értékeket képviseli és amelyek mentén a kampányát is vezette - jelentette ki Margarítisz Szkínász, az Európai Bizottság (EB) szóvivője kérdésre válaszolva a brüsszeli testület szokásos déli sajtótájékoztatóján hétfőn.

Dohányboltot rabolt, keresi a rendőrség

Keresi a rendőrség azt a férfit, aki feltehetően felfegyverkezve rabolt ki egy dohányboltot Szombathelyen.

Washington szankciókat hozott egy szír kutatóközpont 271 munkatársa ellen

Washington pénzügyi szankciókat foganatosított egy nem hagyományos fegyverek fejlesztésén dolgozó szíriai kutatóközpont 271 munkatársa ellen - jelentette be az amerikai pénzügyminiszter hétfőn.

Légicsapás érte Hán Sejkúnt, halálos áldozatok

ATV  Ma 21:10 Külföld  Pest Monor

Légicsapás ért egy piacot az észak-szíriai Hán Sejkún településén hétfőn, legalább hét civil, köztük egy gyermek életét vesztette - közölte a szíriai konfliktust szorosan figyelemmel követő Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH).

Porig égett egy üdülő Mátraszentlászlón

Este hat óra körül vették észre a szomszédok, hogy ég a kétszáz négyzetméteres épület. Azonnal riasztották a tűzoltókat, akik több órán keresztül küzdöttek a lángokkal, de a házat nem lehetett megmenteni. Megsemmisült az épület és semmi nem maradt a berendezési tárgyakból sem. Úgy tudjuk, hogy az épület a sarudi iskola üdülője volt.…

Amerika erőteljesebb szankciókat vár el az ENSZ-től Észak-Koreával szemben

ATV  Ma 20:41 Külföld  USA Telefon

Donald Trump amerikai elnök új és erőteljesebb szankciókat vár el az ENSZ-től Észak-Koreával szemben.

Telefonbeszélgetés zajlott Erdogan és Duda között

ATV  Ma 20:22 Külföld 

Az elnöki rendszer bevezetéséről döntő török népszavazás nemzetközi visszhangjának kérdését is megvitatta hétfőn Andrzej Duda lengyel és Recep Tayyip Erdogan török elnök, a török államfő által kezdeményezett telefonbeszélgetésről a lengyel elnöki hivatal adott ki közleményt.

Már 20 ezren látták a Jackie Chan - Balog Zoltán karate párbajt

ATV  Ma 20:10 Belföld  Balog Zoltán

Jackie Chan-nel karatézott Balog Zoltán miniszter. A politikus, a Kínai filmfesztivál budapesti megnyitóján találkozott a világsztárral. A különleges eseményről készült videót, már több mint 20 ezren látták az egyik videó megosztón. A kínai filmfesztiválon 5 filmet mutatnak be, köztük Jackie Chan legújabb moziját. További részletek a videóban.

"Újabb észak-koreai rakétakísérlet amerikai katonai akciót vonhat maga után"

ATV  Ma 19:59 Külföld  USA Észak-Korea

Nikki Haley amerikai ENSZ-nagykövet egy hétfő reggeli televíziós interjúban leszögezte: egy újabb észak-koreai rakétakísérlet amerikai katonai akciót vonhat maga után.

Kósa asszisztensének utasítására rongáltak Jobbik plakátokat?

ATV  Ma 19:23 Belföld  Telefon Fidesz

A Jobbik feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen köztéri plakátjaik megrongálása miatt - közölte Jakab Péter szóvivő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Atomháborúra készülnek a japánok

Egyre több japán építtetne atombunkert a fokozódó észak-koreai fenyegetés miatt.

„Állítsuk meg Moszkvát” – Orbán és Putyin ellen tüntettek Budapesten

ATV  Ma 19:04 Belföld  Tüntetés

A rendőrség tiltása miatt a demonstrációt néhány száz méterre az orosz nagykövetségtől, az Andrássy úton tartották meg, ahol beszédet mondott többek között Lányi András és Puzsér Róbert. Becslések szerint nagyjából 1000-1500 ember tüntetett az orosz közeledés ellen. A beszédek után átvonultak a Fidesz Lendvay utcai székháza elé, majd…

CEU kitűző miatt verekedtek, kampány időszak van, lesz még ilyen

ATV  Ma 19:04 Baleset-bűnügy 

CEU-párti kitűző miatt kötött bele két ittas vendég három másikba egy budapesti szórakozóhelyen szombat éjjel. A sértettek szerint sima kocsmai csetepaté történt, a bár pedig azonnal kirúgta az inzultust tétlenül végig néző biztonsági őrt, és többször is elnézést kért. A híradónknak nyilatkozó politológus szerint hiszterizált a közélet, de ehhez ha

Legalább kéttucatnyi rendőr meghalt egy gerillacsoport támadásában Indiában

Maoista gerillacsoport támadt egy félkatonai állami szervezet tagjaira Indiában hétfőn, az összecsapásban a Központi Tartalékos Rendőri Erő (CRPF) legalább 24 tagja meghalt, további hét tagja pedig megsebesült - közölte a CRPF főfelügyelője az indiai IANS hírügynökséggel.

Fidesz: Gyurcsány egyszerűen meghülyült

A DK elnöke azt állítja, hogy oroszok zsarolják Orbán Viktort. A Fidesz rövid, de kemény közleményben reagált.