Témák

Összes mai hír

Katie Holmes ezzel a híres színésszel jár!

Szerintünk egy ideje Hollywood legrosszabbul őrzött titka nem más, mint az, hogy Katie Holmes és Jamie Foxx összejöttek – ráadásul nem is most, hanem már évekkel ezelőtt, csakhogy ezt a színésznő és Tom Cruise válásakor rögzített…

Kiszámoltuk, mennyit keresnek a kezdő tanárok: de mire elég 120 ezer forint?

Eduline
-
04:00 Karrier

Mennyit keresnek az egyetemi és főiskolai végzettségű pályakezdő pedagógusok? Milyen nettó fizetéssel számolhatnak, ha megkapják a béremelés utolsó részletét? Mire elég 120 ezer forint?

Az EU szigorítani fogja a szankcióit Phenjannal szemben

Szigorítani fogja az Európai Unió azokat a szankciókat, amelyeket észak-koreai magánszemélyek és vállalatok ellen rendelt el, válaszul a Phenjan által végrehajtott sorozatos kísérleti atomrobbantásokra és rakétatesztekre - közölték…

Hogyan állítja össze Keleti Andrea a családja étrendjét?

Szülőként életünk fő – ha nem a legfőbb- rendezőelve, hogy gyermekeink számára mindent megadjunk. Anyagi javakon túl itt elsősorban egészségükre fontos gondolnunk, főként, hogy hazánkban is egyre rémisztőbb statisztikák…

Nem adott pénzt a szövetség a pingponglegenda temetésére

Blikk
-
03:50 Sport

Hiába volt a magyar asztalitenisz egyik legnagyobb alakja Bánhegyi Lászlóné Mossóczy Olívia (†81), a honi szövetség (MOATSZ) nem nyújtott segítséget a temetéséhez.

Gyalázkodástól félt, de csak pozitív visszajelzést kapott fotóira a plus size lány

A fiatal texasi pár eljegyzésekor romantikus fotósorozatra vállalkozott, a lány bátor képeit pedig már az egész internet imádja.

Még egy hétig lehet visszaigényelni a külföldi számlák áfáját

Egy hét van még a másik EU-országban történt tartózkodással kapcsolatos számlák áfájának visszaigénylésére, amit a magyar adóhatósághoz elektronikusan benyújtott kérelem segítségével, díjmentesen meg lehet tenni -…

Judit: Öngyilkos leszek, ha elveszik a kiskutyámat

Harminc éve áll gyógyszeres kezelés alatt Judit, akinek egész életét megkeseríti a depresszió. A szociális munkásként dolgozó nőnek ennyi év gyötrelem és hét öngyilkossági kísérlet után a kiskutyája hozott megnyugvást és örömöt az…

Egy ismerős család bújtatta a Győrből megszökött Krisztiánt

Egy nagycsalád adott menedéket a Győri Járásbíróságról megszökött Z. Krisztiánnak. A férfi segítői bűnpártolást követtek el.

Még Lenin is megfagyott a világ leghidegebb városában

NLCafé
-
03:15 Utazás

A Kelet-Szibériában található Ojmjakon a világ leghidegebb települése, ahol a kutya bajszától kezdve a Lenin-szobrokig mindent állandó jégréteg borít.

Tűvel kezelik Lovasi András szemét

Blikk
-
03:10 Bulvár

Fantasztikus évfordulós fellépés előtt áll, ám a felkészülés közben szemproblémáira is ügyelnie kell Lovasi Andrásnak (50).

Pataki Zita: Egy éven át a férjem injekciózott

Pataki Zita múlt héten ország-világ előtt meztelenre vetkőzött: elmondta élete legnagyobb fájdalmát, azt, hogy lemondott a saját gyermekről, mert a nyolcadik lombikprogram is sikertelen volt. Nem tagadja, a szakemberek nélkül nem ment…

Magyarország az egyik legbékésebb ország

A világ tizenöt legbékésebb országát, köztük Magyarországot bemutató cikket ismertetett csütörtökön, a béke nemzetközi napján a The Daily Telegraph.

Nem tudta feldolgozni, hogy rossz jegyet kapott - tanóra után lett öngyilkos a 9 éves fiú

Felfoghatatlan csapás! Mindössze kilencéves volt, de eldobta magától az életét egy kárpátaljai kisfiú, J. Ernő (†9). A gyermek példamutató családban nevelkedett a magyarlakta Nagyberegen.

Gyerekkori fotójával kampányol Merkel

Ripost
-
03:00 Külföld

A finisbe ér a német választási kampány, de Merkelék még bedobták az utolsó bombájukat: a hároméves, mosolygós Angela képével próbálnak még több szavazót megnyerni a CDU-nak.

Leminősítette Kínát a Standard & Poor's

Leminősítette csütörtökön Kínát a Standard & Poor's, elsősorban a gyors hitelkiáramlásból eredő reálgazdasági és költségvetési kockázatokkal indokolva a döntést.

Tizenhat éves csúcsot ért el a fogyasztói bizalom az euróövezetben

A várt stagnálás helyett tizenhat éves csúcsot ért el a fogyasztói bizalom szeptemberben az euróövezetben - derült ki az Európai Bizottság csütörtökön közzétett előzetes gyorsbecsléséből.

Hatéves mélypontra esett a hollandiai munkanélküliség

Több mint hatéves mélypontra esett augusztusban Hollandiában a munkanélküliségi ráta - derül ki a holland statisztikai hivatal csütörtökön közzétett adataiból.

Top külföld

Top gazdaság

Top bulvár

Top életmód

Top autó

Top sport

Top tudomány

Top infotech

Top mobil

Top gasztronómia

Top szerelem-szex (+18)