Találatok: 43 hír

Most a Hyundai tervezi lenyomni ezzel a Teslát

Player
-
  Ma 12:09 Autó-motor 

Amióta a piacon van a Model S, azóta próbálják más gyártók megismételni a Tesla sikerét, egyelőre kevés eredménnyel. Most a Hyundai árulta el a terveit, hogy a Genesis luxusmárka alatt egy fényűző elektromos limuzint mutatnának be néhány éven belül.

Sétálni és sms-ezni sem tudsz egyszerre. Vezetni miért tudnál?

Player
-
  Ma 11:09 Autó-motor 

Ilyen egyszerűen fogta meg a kérdést Nyugati-Fokföld kormánya.

Ha sok pénzed van, még ilyen fuksziaszínű McLarent is gyártanak neked

Player
-
  Ma 09:12 Autó-motor 

Michael Fux amerikai vállalkozó, és mint minden tehetős ember, szívesen költ a hobbijára, a méregdrága sportkocsik és luxusautók gyűjtésére. Nem hibáztathatjuk érte, hiszen a garázsa elképesztő autókkal van tele, de a színválasztás terén elég élénk a fantáziája. Egy kissé túlságosan is.

Minden benne van ebben a filmben, amire a Dodge Challenger Demon képes

Player
-
  Tegnap 19:45 Autó-motor 

Miután megmutatták, milyen élmény hóban csapatni egy BMW M6-tal, és méltó emléket állítottak a Dodge Viper utolsó példányának, a Pennzoil most újabb fergeteges rövidfilmmel állt elő, amiben Pittsburgh éjszaka kihalt utcáin azt mutatják meg, mire képes a 840 lóerős Dodge Challenger Demon. Nem maradnak el az ördögűzős utalások,…

Városi furikázásra tökéletes lesz ez a német villanyautó

Player
-
  Tegnap 16:00 Autó-motor 

Beláthatjuk, hogy az elektromos autók ma még nem alkalmasak a belsőégésű motorral hajtott társaik teljes kiváltására, de a hatótávjuk és fürgeségük már megengedi, hogy városban villanymotorossal járjunk. A német e.GO Life elég ígéretes ebben a műfajban.

A Porsche-kerekek evolúciójának csúcsa ez a szénszálas darab

Player
-
  Tegnap 12:18 Autó-motor 

A kereket a Porsche sem tudta újra feltalálni, de azért készítettek egy olyan szénszálas darabot, ami ötödével könnyebb és erősebb is az eddigi kerekeknél. 18 kilométernyi szénszálból készült, és már azt is lebilincselő nézni, ahogyan gyártják.

Rekordgyorsasággal talált gazdára ez a "gyönyörű Bugatti Veyron" az eBay-en

Player
-
  Tegnap 10:24 Autó-motor 

Konkrétan egyetlen olyan személyt sem vagyunk képesek megérteni, aki bármilyen tekintetben részt vett ebben az ügyletben.

Ez a két orosz megmutatta, hogyan kell istenigazából lefékezni egy csotrogány Ladát

Player
-
  Tegnap 08:57 Autó-motor 

Óriásit megy Reditten az a régebbi videó, amelyben egy nem éppen mai gyártású Ladát láthatunk, amint döcög a végtelen orosz utakon. Csakhogy van egy kis gond a piros kombival: a fék hadilábon áll, és még finoman fogalmaztunk.

Van valami furcsa ebben a crossoverben, és nem a formája az

Player
-
  Tegnap 08:30 Autó-motor 

Szokatlan módját választotta egy új crossover bemutatójának a Hyundai, hiszen már leleplezték a gyártáshoz közeli autót, de a nevét még nem találták ki. Mégsem ez, vagy a formája érdekes benne, hanem az, hogy üzemanyagcellás.

Még dögösebb lett az új BMW Z4, mint gondoltuk

Player
-
  17.08.17 20:24 Autó-motor 

Már tudtuk, hogy egy új roadster prototípusával készült a BMW, mi több, a Concept Z4 egész nagy részét meg is mutatta előre, de csak most leplezte le az egészet. Nem tudunk betelni a képeivel, és ezzel te is így leszel.

Majd pont parkolásnál nem lazáznak az olaszok, ugye?

Player
-
  17.08.17 17:21 Autó-motor 

Nem kell mindenen annyit stresszelni, ezt nagyon eltanulhatnánk az olaszoktól. Oké, parkolásnál nem mindig ideális ez a szemlélet, de aki volt járt már Olaszországban, tudja, hogy a közlekedést is lazábban veszik, miért éppen a parkolást komolykodnák túl?

Magától ugrik szét ennek a Mazdának a motorja

Ha mindig is érdekelt, hogyan működik egy autó, ez a csapat most megpróbál minden kérdésedre választ adni. Méghozzá elég látványos módon, kiterjesztett valóság és stop motion segítségével mutatják meg egy darabjaira szedett Mazda MX-5 példáján keresztül. Nézz bele, és ámulj!

99 mázlista ilyen Aston Martinban élvezheti a kaliforniai napsütést

Player
-
  17.08.17 12:21 Autó-motor 

Olyan sokan érdeklődtek utána, hogy még két változatban bemutatta a Vanquish Zagatót az Aston Martin, kijött a kétüléses Speedster és a kombi Shooting Brake is. De közben elkezdődött a gyártása a négyüléses kabriónak, a Volante pedig nem csak vörösben mutat jól.

Az összes fűnyíró elsunnyoghat, itt a motoros fűnyíró polip

Player
-
  17.08.17 11:21 Autó-motor 

Ha nagyon pontosak akarunk lenni, akkor csak egy fél polip, de a négy karjával is verhetetlen.

Már csak pár napot kell kibírnod az új BMW M5 nélkül

Player
-
  17.08.17 09:09 Autó-motor 

Csak néhány napon belül három fontos újdonságával is kijön a BMW: előbb álcázva ugyan, de megmutatták az X2 gyártásra kész változatát, majd a Z4 utódjának koncepcióját villantották fel, és akkor egyszer csak berobbant a vadonatúj M5.