Találatok: 9 hír

Ha elakadt az SZJA-bevallással, itt a videós segítség

Origo  17.03.27 10:00 Infotech  NAV

Sokan felkeresték már a Nemzeti Adó- és Vámhivatal új, internetes e-SZJA felületét. Az ügyfélkapuval rendelkező emberek sok mindent megnézhetnek, sőt beállíthatnak az oldalon. Aki valahol elakadt, annak most a NAV öt rövid videóval segít.

Édes hármas a kínaiak idei sztárjaival

Origo  17.03.26 23:44 Infotech  Kína Trend

A Huawei tavaly trendteremtő lett a Leicával közösen tervezett dupla hátlapi kamerával, amely a P9-P9 Plus párosban debütált. Azóta már több nagy és sikeres vállalat is piacra dobott hasonló kameramegoldással tervezett készüléket. A kínaiak nagy fegyvere viszont a kétségkívül menő partnernek számító Leica, így idén hatalmas újdonságok helyett…

A Messengerbe is megérkeztek a reakciók

Origo  17.03.24 14:12 Infotech 

A Facebook csevegőjébe is bevezette a posztoknál bevált reakciókat, emellett megjelent a lefelé mutató hüvelykujj is, ami valójában nem a diszlájk.

Ügyfeleik ötödét is elveszthetik a megtámadt cégek

Origo  17.03.24 11:43 Infotech  CISCO

A Cisco közzétette éves biztonsági jelentését, amely immár 10 éve követi a kiberbűnözéssel kapcsolatos trendeket. Legfőbb megállapítása, hogy a kiberbiztonsági incidensek következtében a vállalatok bevételeik és ügyfeleik akár egyötödét is elveszíthetik.

WikiLeaks: A CIA az új Apple-gépeket is feltörheti

Origo  17.03.24 10:13 Infotech  Okostelefon Apple

A WikiLeaks szivárogtató portál csütörtökön újabb dokumentumokat hozott nyilvánosságra, amelyek szerint a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) képes feltörni a legújabb típusú Apple-számítógépeket is.

Hackerek zsarolták meg az Apple-t

Origo  17.03.23 14:16 Infotech  Okostelefon Apple

Több százmillió felhasználó iCloud-fiókjának adatait törlik a kiberbűnözők, ha nem fizet az Apple. A cég szerint nem történt semmilyen adatszivárgás, egy korábbi, a LinkedIn ellen intézett támadás során férhettek hozzá az adatokhoz.

A Google naptérképpel csökkentené a villanyszámlát

Origo  17.03.23 11:02 Infotech 

A keresőcég új szolgáltatása megmondja, befektessünk-e a napelemekbe, de sajnos még csak az Egyesült Államokban működik.

Nem csak a kasztni tört össze, de a szívünk is

Origo  17.03.23 10:33 Infotech 

Tíz évvel ezelőtt a videojáték-felhozatal egyik legszórakoztatóbb autós játéka volt a FlatOut-széria második része, aminek a renoméját teljesen földbe döngölte a katasztrofális harmadik epizód. A sorozat hat év pihenés után tért vissza, de a FlatOut 4: Total Insanity nemcsak a nagy elődökhöz képtelen felnőni, de versenyjátékként is csúnyán eljárt f

Egyre többet vásárol a magyar

Origo  17.03.23 09:35 Infotech  7 hír a témában

Januárban a kiskereskedelmi üzletek forgalma 4,8 százalékkal emelkedett. Szinte mindenből többet vásároltak Magyarországon, leginkább a csomagküldő és internetes kereskedelem forgalma ugrott meg.