Találatok: 16 hír

Újabb célpontra repül a világ legrosszabb légitársasága

Origo  17.03.28 13:37 Utazás 

Újabb kínai városba, a kínai határnál fekvő Tantungba indít járatokat keddtől az Air Koryo észak-koreai állami légitársaság, amelyet a világ legrosszabbjának tartanak.

Ilyen csúszós sárban se túráztam még, de megérte

Origo  17.03.27 21:21 Utazás 

Már tavaly terveztem, hogy végigjárom a Téry Ödön-emlék- és teljesítménytúrát, de akkor lemaradtam róla. Idén viszont még az ítéletidő sem tarthatott vissza a budai, a pilisi és a visegrádi hegyekben 50 kilométeren át kanyargó túrától. Sőt kiderült, hogy a rossz körülmények néha jobb teljesítményre sarkallnak. 

Kerékpáron szeltük át a tengert

Origo  17.03.27 12:30 Utazás 

A Fudzsi megmászása és a japán Alpok után a Japánt alkotó négy fősziget egyikét jártuk be biciklivel. Sikoku a legkevésbé fejlett és látogatott japán sziget. 1988-ig csak hajóval és repülővel lehetett megközelíteni, ezért jóval elszigeteltebb és függetlenebb, mint Honsú, ám mélyebb Japán-élményt kínál.

A cicanadrágjuk miatt nem szállhattak fel a repülőre

Origo  17.03.27 11:29 Utazás  Repülőgép Kitiltások

Nem engedtek fel két tinédzser lányt a United Airlines egyik járatára vasárnap, mert speciális utasként a fiatalok nem tartották be a rájuk vonatkozó öltözködési előírásokat – közölte a légitársaság szóvivője, miután az eset nagy visszhangot váltott ki a közösségi médiában.

Felkavaró időutazás Berlinbe

Origo  17.03.24 17:11 Utazás 

Berlin 3,5 millió lakosával Németország legnagyobb városa. Történelmének voltak dicsőséges és szomorú fejezetei. Az alábbi négy kisfilm mindegyike egy-egy korszakról mesél. Közös bennük, hogy színesek, visszaadják az utcák hangulatát és az ott élők mindennapjait. Több mint száz év elgondolkoztató története.

Ezért zavar be az utazás a menstruációs ciklusba

Origo  17.03.24 15:48 Utazás 

Hiába pihen az agy, a szervezet stressz alatt van.

Ez a videó sokkolta egész Olaszországot

Origo  17.03.23 21:16 Utazás  Olaszország Utazás

Felháborodást váltott ki Olaszországban, hogy a hírhedt szicíliai maffia, a Cosa Nostra "varázslatos világának felfedezésére" invitál kuncsaftokat egy utazási iroda a szicíliai Trapaniban.

Nézze meg a világ leghosszabb toronyházát!

Origo  17.03.23 17:14 Utazás 

Egyelőre csak tervezőasztalon létezik a New York-i felhőkarcoló.

Egy mozijegy áráért alulról szagolhattam az ibolyát

Origo  17.03.23 14:04 Utazás 

Buda hegyei megannyi titkot rejtenek. A domboldalakon trónoló villák között, a luxusautók kerekei alatt húzódik például Magyarország legnagyobb barlangrendszere. A tekervényes, szövevényes föld alatti világ egy része folyamatosan várja az érdeklődőket, így hát alulról szagoltuk a tavaszi ibolyát két csodabarlangban.