Találatok: 16 hír

Horgolj tányéralátétet, mintha nem lenne holnap

NLCafé
-
  Tegnap 11:50 Otthon 

Étkezőbe vagy nyaralóba is csodás hangulatot varázsolhatsz a tenger hullámainak színét idéző tányéralátéttel. Horgold meg!

Most vegyél leértékelt kerti cuccot, mert jól jön jövőre!

NLCafé
-
  17.08.19 14:22 Otthon 

Lassan kifutunk a nyárból, de még van idő, hogy beszerezz pár szuper dolgot, ami jövőre is jól jöhet, és talán még idén is lesz jó idő, hogy használhasd. Mutatjuk milyen akciókkal találkozhatsz.

Bőröndből bútor? Jöhet!

NLCafé
-
  17.08.19 13:30 Otthon 

Könnyen hordozható, kompakt és mégis jól használható kisbútort álmodott meg Tyrone Stoddart. A kőrisfából készült asztalka, szék és lámpa eredetileg beltérre készült, de miért is ne vihetnénk ki, hogy a szabadban dolgozzunk pár órát?

Modern ebédlő: íme a legmenőbb ebédlősarkok

NLCafé
-
  17.08.19 10:15 Otthon 

Az ebédlőasztalt és székeket mindig valamilyen tágas térben képzeljük el. De nem mindenkinek van lehetősége 8-10 székes ebédlőasztalokat elhelyezni. Van megoldás, hiszen egy ebédlősarok is rendkívül mutatós.

A feng shui alapszabályai

NLCafé
-
  17.08.19 09:15 Otthon 

A boldog, kiegyensúlyozott emberek derűt sugároznak maguk körül, és nemcsak velük, de náluk lenni is kellemes. Teremts harmóniát magadban, hogy körülötted rend legyen, vagy tegyél rendet magad körül, és benned is megszűnik a káosz. A módszerek egyenértékűek, de lássuk be: az utóbbi könnyebb.

Milliókat dobhat a lakás árán a klíma

NLCafé
-
  17.08.18 19:30 Otthon 

Sokan kifejezetten klímás lakásokat keresnek, mégpedig azért, mert az ilyen ingatlanok műszaki állapota sokszor korszerűbb, mint a többié. Egy téglalakásért akár 10 százalékkal is magasabb árat kérnek el akkor, ha van légkondicionáló berendezés, és ez több millió forintot jelenthet.

Így élnek azok, akiknek 2 négyzetméter az otthonuk

NLCafé
-
  17.08.18 16:14 Otthon 

Azokat, akik ezekbe a koporsószerű lakásokba kényszerülnek, csak egy hajszál választja el a totális nyomortól.

Ebben a háztartásban nincs olyan, hogy túl sok husky

NLCafé
-
  17.08.18 11:30 Otthon 

Mennyi a túl sok ezekből a tündéri szánhúzó kutyákból? Három, négy, tizenkettő? Van egy család, ahol soha nem elég!

Nézz be egy csömöri család angol stílusú otthonába!

NLCafé
-
  17.08.18 10:25 Otthon 

Évek óta dédelgetett álom vált valóra, amikor elkészült Juditék angol stílusú, ízig-vérig családi otthona Budapest egyik csöndes kerületében, amelynek ízlésesen berendezett helyiségei éppolyan praktikusak, mint amennyire hangulatosak.

Ecoprint: te is tudsz leveleket nyomdázni a kendődre

NLCafé
-
  17.08.18 08:35 Otthon 

A különböző színpompás virágok és levelek színes festménynek is beillő lenyomatot hagynak a textilen, ha festőnedveiket forró víz felett gőzölve előcsalogatod. Balla Gemma, aki hazai szakértője a technikának, most bevezet ebbe a titokzatos világba.

Nem kérnek a helyiek Oszter Sándor tavaiból

NLCafé
-
  17.08.17 12:55 Otthon  Oszter Sándor

Összefogott a falu Oszter Sándor ellen, aki pár tavat alakít ki éppen diósjenői birtokán. A helyieknek szúrja a szemét az építkezés, ami miatt petíciót adtak át a helyi önkormányzatnak.

Nyaralót épített a saját háza mellé a szentendrei család

NLCafé
-
  17.08.17 10:12 Otthon  Szentendre

Egyszerre nyári lak, alkotóműhely és családi-baráti partik helyszíne ez a szentendrei ház. Nyaranta ide költöznek át Juciék, hogy minden előnyét kiélvezhessék második otthonuknak a családi fészek szomszédságában.

Hétköznapi tárgyak luxuskivitelben

NLCafé
-
  17.08.15 15:33 Otthon 

Hogy milyenek lennének a hétköznapi tárgyak aranyba, gyémántba meg chanelbe mártva? Sokkal drágábbak...

Hátborzongató fürdőgolyók, amikkel nem szívesen osztod meg a kádat

NLCafé
-
  17.08.14 21:00 Otthon 

A fürdőgolyók általában illatos, csillámos, színes csodák, amikkel fantasztikus habfürdőket készíthetünk, de a most következő darabok olyan gusztustalanok, hogy biztosan nem ülnénk velük egy kádba!

Ajándékot kap minden skót újszülött

NLCafé
-
  17.08.14 12:15 Otthon 

A finn kormány ötletét átvéve már Skóciában is küldenek ingyen egy csomagot a gyereket váró szülőknek, csupa alapvető babakellékkel.