Találatok: 20 hír

Már vádat is emeltek a tegnapi terrorista ellen

Már vádat is emeltek az ellen a férfi ellen, aki gyalogosok közé hajtott Antwerpen főutcáján. A hatóságok kezdeményezték a 39 éves férfi előzetes letartóztatását is.

Titokban gyógyszerezte be az óvodásokat az óvó bácsi

NLCafé  Tegnap 16:45 Külföld  Gyógyszer Kína

Eddig nem tudni miért, de skizofrén betegeknek szánt gyógyszerrel mérgezte a gyerekeket egy kínai magánóvoda alkalmazottja. A gyerekek verejtékezni kezdtek, és nagyon lassan vert a szívük, többen kórházba kerültek.

Trumppal szeretne találkozni a romák királya

NLCafé  Tegnap 14:10 Külföld 

Heti kétszer jár angoltanárhoz Dorin Cioabă, aki önmagát a romák nemzetközi királyának kiáltotta ki. A nyelvórák azért kellenek, hogy személyesen beszélhessen Donald Trumppal a mexikói fal felépítéséről.

Mire rátaláltak, már a búcsúvideója is elkészült

Öt napon át nem találták a Grand Canyonban eltévedt texasi diáklányt, miután egy mobilos alkalmazás eltérítette a helyes útról.

Londoni terrortámadás: 50 sérült, ketten válságos állapotban

Elkészült a Scotland Yard hivatalos jelentése a szerdai londoni terrortámadásról. E szerint a merényletben többen sérültek meg, mint arról az első hírek beszámoltak, két ember állapota pedig válságos.

Londoni terrortámadás: Elvállalta az Iszlám Állam – durva videó

NLCafé  17.03.23 14:13 Külföld 

Ma kora délután az Iszlám Állam szócsövének számító Aamák hírügynökség bejelentette, hogy a terrorszervezet követte el a tegnapi terrortámadást Londonban.

Londoni terrortámadás: brit volt a merénylő

NLCafé  17.03.23 12:20 Külföld  London USA

Theresa May brit miniszterelnök tájékoztatta a londoni alsóház képviselőit.

„Láttam, ahogy egy ember a levegőbe repül” – megszólaltak a londoni terrortámadás szemtanúi

Az eddigi értesülések szerint öt halottja és legalább negyven sérültje van a tegnap Londonban történt terrortámadásnak. A Westminster-hídon elgázolt emberekhez a közeli kórházból rohantak ki az orvosok.

Londoni terrortámadás: Birminghamben razziáztak a rendőrök

NLCafé  17.03.23 08:43 Külföld  Terrortámadás London

A brit rendőrség még szerdán éjszaka a délutáni londoni terrortámadást követően Birminghamben razziázott, ahol több embert vettek őrizetbe.

Londoni terrortámadás: 5-re nőtt a halottak száma

NLCafé  17.03.23 07:25 Külföld  London Terrortámadás

Újabb áldozatot követelt a szerda délutáni terrortámadás Londonban. A merénylővel együtt öten haltak meg a Parlamentnél történt gázolás és késelés során.

Londoni terrortámadás: Gázolás és késelés a brit parlamentnél, négy halott – frissítve

NLCafé  17.03.22 16:35 Külföld  31 hír a témában

Több embert elgázoltak eddig ismeretlen támadók Londonban a brit parlament épületének közelében, majd egy rendőrt is megkéselt egy támadó, akit a rendőrök később lelőttek.

Élőben közvetítették, amint többen megerőszakolnak egy 15 éves lányt

NLCafé  17.03.22 08:10 Külföld  Rendőrség

Az egyik közösségi oldalon élőben közvetítették azt a borzalmas esetet, amikor több férfi megerőszakolt egy 15 éves lányt. Az esetet vagy negyvenen látták, de senki nem értesítette a hatóságokat.

Magyar kislány lett a legbájosabb egy nemzetközi szépségversenyen

NLCafé  17.03.21 17:45 Külföld  Johnson & Johnson AT&T

Úgy látszik, Kelet-Európában is egyre nagyobb sikerük van a gyermekszépségversenyeknek, amire magyar szülők is előszeretettel viszik el gyermekeiket. A bulgáriai Little Miss & Mister Galaxy versenyen egy 4 éves magyar kislány lett a legbájosabb.

Ivanka irodát kap a Fehér Házban, Donald Trump pedig újabb unokát

NLCafé  17.03.21 07:23 Külföld  Donald Trump

Az amerikai elnök lánya, Ivanka Trump tisztséget nem visel, de irodája lesz a Fehér Házban. Donald Trumpnak pedig érkezik a kilencedik unokája.

Újabb expedíció indul a Titainc roncsaihoz

NLCafé  17.03.20 19:00 Külföld  7 hír a témában

Tizenkét éve nem jártak emberek a Titanic hullámsírjában, ám 2018-ban újabb két hónapos expedíció indul a világ legismertebb hajóroncsához, amelyek 3821 méter mélyen fekszenek.