Találatok: 42 hír

10 jel, hogy sámán vagy, csak nem tudsz róla

NLCafé
-
  Ma 08:30 Ezotéria-horoszkóp 

Kívülállónak érzed magad? A megérzéseid óraműpontossággal működnek? Ezek és még sok más dolog utalhatnak rá, hogy a jellemed egy sámánéhoz hasonlít!

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 08. 19.

NLCafé
-
  Ma 00:05 Ezotéria-horoszkóp 

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Napi horoszkóp 2017. 08. 19.: Van még varázslat a világban!

NLCafé
-
  Ma 00:01 Ezotéria-horoszkóp 

Elég felnézned az égre, hogy tudd: Van még varázslat a világban. Ma este kémleld a csillagos eget, és minden hullócsillagnál kívánj valamit. Hidd el: A kívánságaid gyorsan valóra válnak majd.

Ez a csillagjegyek legmeghökkentőbb tulajdonsága

NLCafé
-
  Tegnap 21:00 Ezotéria-horoszkóp 

A csillagjegyek tulajdonságairól, jellemzőiről, lehetőségeiről, kapcsolatairól számos cikket, elemzést olvashattál. Most olyan meglepő információkat osztunk meg róluk, amelyeket talán korábban még sosem hallottál. Izgalmas, vicces és nagyon érdekes. Íme tehát a csillagjegyek legmeghökkentőbb tulajdonságai. És rád vajon melyik igaz?

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: van egyszerű megoldás a pénzügyekben - 2017-08-18

NLCafé
-
  Tegnap 17:07 Ezotéria-horoszkóp 

Nem kell úgy túlbonyolítanod a dolgokat, hiszen van egyszerűbb megoldás a pénzügyekben, mint ahogyan azt most látod. Ragaszkodj ahhoz, hogy csak azt fogadod el megoldásnak, ami mindenkinek egyformán jó, és amin senki sem veszít.

Neked van H a tenyeredben? Ezt jelenti

NLCafé
-
  Tegnap 12:40 Ezotéria-horoszkóp 

Azt mondják, a sorsod, a jövőd a tenyeredben rejlik. Való igaz, a tenyered egyedi, a vonalakból pedig nagyon sok minden kiolvasható a személyiségedről, a lehetőségeidről. Könnyen előfordulhat, a te tenyeredben is H alakban húzódnak a vonalak. Ha így van, annak természetesen fontos jelentése van. Íme, ezt tudhatod meg magadról, a…

Melyik testrészedet mosod le először? Ezt árulja el rólad

NLCafé
-
  Tegnap 11:05 Ezotéria-horoszkóp 

Zuhanyozás, fürdés közben talán fel sem tűnik, melyik testrészedet most meg először. Pedig ez az automatikus mozdulat sokat elárul a személyiségedről. Nos, melyik testrészedet mosod le először? Ezt fedi fel rólad.

Ezért telik be a pohár a csillagjegyeknél

NLCafé
-
  Tegnap 08:15 Ezotéria-horoszkóp 

Hogy kinél mikor telik be a pohár, az a vérmérsékletétől is függ. Akadnak csillagjegyek, akiknél hosszasabban feszegetheted a határokat, másoknál jóval szűkösebbek a lehetőségek. Hogy mikor jön el a pillanat, és pontosan mi is az, ami után nincs tovább, arról a horoszkópok mesélnek. Figyelem, fontos párkapcsolati információk…

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 08. 18.

NLCafé
-
  Tegnap 00:05 Ezotéria-horoszkóp 

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Napi horoszkóp 2017. 08. 18.: Végre itt a péntek!

NLCafé
-
  Tegnap 00:01 Ezotéria-horoszkóp 

Régóta vártad már a pénteket, és egy elég sűrű héten vagy túl végre. Pénteken lazíthatsz egy kicsit és felkészülhetsz az előtted álló hétvégére. A pénteket használd arra hogy lezárod a függőben lévő ügyeidet, és teljesen tiszta lapot teremtesz az előtted álló hétvégére.

Bámulatos üvegekbe temethetnek ezentúl

NLCafé
-
  17.08.17 16:45 Ezotéria-horoszkóp 

Nos, úgy tűnik, a koporsók, a temetési urnák ideje lejárt. A hamvakat bámulatosan szép üveggömbökben őrizheti ezentúl minden közvetlen hozzátartozó, aki ezt a különleges és valóban lenyűgöző módját választja a temetésnek. Te vásárolnál ilyen gömböt?

Lefotózta rémálmait a 22 éves férfi

NLCafé
-
  17.08.17 14:00 Ezotéria-horoszkóp 

A 22 éves Nicolas egészen bámulatos, egyben hátborzongató fotósorozatban örökítette meg rémálmait. A horrorisztikus fotók elkészítésével célja annyi volt, hogy megtudja, ki is ő valójában. Nézd meg a fotózásról készült bámulatos videót, benne a riasztó álomképekkel.

Ez a 4 csillagjegy mindenkinél vonzóbb

NLCafé
-
  17.08.17 12:35 Ezotéria-horoszkóp 

Vajon melyek azok a csillagjegyek, akik a leginkább értékelik, tisztelik a nőket? Melyek azok, akiket a nők a legvonzóbbnak tartanak? A horoszkópok felfedik ezeket a tulajdonságokat is. Szóval, íme a négy legvonzóbb férfi csillagjegy. A párod is köztük van?

Íme az igaz szerelem 4 kulcsa

NLCafé
-
  17.08.17 11:20 Ezotéria-horoszkóp 

A szerelem lehet romantikus, plátói, spirituális, de megkülönböztetünk atyai és baráti szeretetet is. Valójában egyetemes körülírást nem könnyű találni rá, hiszen mindenkinek mást és mást jelenthet ez az elsöprő érzelem. Kétségtelen ugyanakkor, hogy mindenki az igazi szerelemre vágyik. A valódi szerelem és szeretet négy kulcsát a buddhisták…

9 tipp, hogy egyensúlyba hozd a torokcsakrát

NLCafé
-
  17.08.17 10:30 Ezotéria-horoszkóp 

A torokcsakra a tiszta kommunikáció energetikai központja. Irányítja a hallást, a szaglást és a torok megfelelő működését. A torokcsakra a test energetikai rendszerének ötödik tagja, és a toroknál helyezkedik el. Amikor nem működik megfelelően, légúti betegségek, torokfájás gyötörhet. Hogy elkerülhesd a közelgő náthás és megfázásos időszakot,…