Találatok: 46 hír

Ez a különbség az ego és a lélek között

NLCafé
-
  Ma 09:50 Ezotéria-horoszkóp 

Te tudod, mi a különbség ego és lélek között? Sokan azt gondolják, a két fogalom egy és ugyanaz. Ők azok, akik tévednek. Hogy miben különbözik ego és lélek? Hogyan tudod, épp melyik szólal meg benned? Íme a részletek.

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 06. 26.

NLCafé
-
  Ma 00:05 Ezotéria-horoszkóp 

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Napi horoszkóp 2017. 06. 26.: Mi a legjobb megoldás hétfőn?

NLCafé
-
  Ma 00:01 Ezotéria-horoszkóp 

Nem mindig találod a legjobb megoldást hétfőn, és nem lehetsz biztos abban, hogy az a terv, amit kitaláltál, működni fog. A mai horoszkóp segít abban, hogy megtaláld a jó megoldásokat, a jó terveket és a hatékony, mégis szelíd módszereket.

Heti horoszkóp - 2017-06-26

NLCafé
-
  Ma 00:00 Ezotéria-horoszkóp 

Örömöket vagy feladatokat hoz a hét? Hol számíthatsz sikerre, milyen veszélyek leselkednek rád, megtudhatod, ha elolvasod a heti horoszkópodat!

Neked is meg kell ismerned a szerelem 3 típusát

NLCafé
-
  Tegnap 09:00 Ezotéria-horoszkóp 

A szerelem, a párkapcsolat három arcát, háromféle típusát neked is meg kell ismerned. Nem mindegy, milyen kapcsolatban élsz, milyen tapasztalatokat gyűjtesz éppen. Van, amelyikből nagyon sokat tanulsz, közben szenvedsz, a másik mesés, mégsem tudod benne önmagad adni. Ismerd fel, milyen szerelemben élsz éppen!

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 06. 25.

NLCafé
-
  Tegnap 00:05 Ezotéria-horoszkóp 

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Napi horoszkóp 2017. 06. 25.: Ne siess vasárnap!

NLCafé
-
  Tegnap 00:01 Ezotéria-horoszkóp 

A kapkodás most semmire sem jó. A kapkodás most nem kínál valódi megoldásokat. Kizárólag arra jó, ha kapkodsz, hogy végül valamit elrontasz a nagy sietségben. A vasárnap legyen inkább a nyugalom, a béke és a pihenés napja számodra is!

Uralkodó bolygód és védőangyalod

NLCafé
-
  17.06.24 07:55 Ezotéria-horoszkóp 

Legnagyobb bolygóink mindennapjait angyalok felügyelik. Neked is van saját égitested, így közvetetten a bolygód védőangyala óv téged is. Segítségünkkel megtudhatod, mely angyal védi a téged legjobban befolyásoló bolygót.

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 06. 24.

NLCafé
-
  17.06.24 00:05 Ezotéria-horoszkóp 

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Napi horoszkóp 2017. 06. 24.: Csalódni fogsz, ha unalmas szombatra számítasz!

NLCafé
-
  17.06.24 00:01 Ezotéria-horoszkóp 

Ez a szombat sokkal, de sokkal izgalmasabb, mint ahogy azt az uborkaszezonban elképzelted volna. Különösen akkor kell nagy izgalmakra számítanod, ha szombaton úton vagy, vagy ha kirándulni mész, esetleg, ha már a nyaralásodat töltöd.

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Szegénység vagy gazdagság, melyik felé visz a sorsod? - 2017-06-23

NLCafé
-
  17.06.23 15:34 Ezotéria-horoszkóp 

Szegénység vagy gazdagság – az, hogy merre kanyarodik az életed útja, valójában apróságokon múlhat. Ezek az apróságok néha nem is mutatnak összefüggést a pénzzel vagy a bőséggel. Épp ezért hétvégi szerelmi és bőséghoroszkópunkban eláruljuk, milyen apróság segít a gazdagság felé kanyarodni neked a hétvégén.

Szemed többet árul el rólad, mint gondolnád

NLCafé
-
  17.06.23 14:45 Ezotéria-horoszkóp 

A szem a lélek tükre. Minden kiolvasható belőle. Sokkal több, mint amit eddig gondoltál. Árulkodik a formája, a mélysége, a közelsége, a vonala. Hogyan árulod el első pillantásra a személyiségedet? Mit tudhatsz meg magadról vagy másokról a szeme alapján? Cikkünkben az izgalmas részletek.

6 jel, hogy gyermeked öreg lélek

NLCafé
-
  17.06.23 13:20 Ezotéria-horoszkóp 

Erős és összetéveszthetetlen jelekből tudhatod, hogy gyermeked nagyon sokszor reinkarnálódott már, és nagyon öreg lélek. Hogy pontosan melyek ezek? Részletezzük a hat legjellemzőbbet.

Ezek a csillagjegyek különösen ragaszkodnak egymáshoz

NLCafé
-
  17.06.23 11:55 Ezotéria-horoszkóp 

Öt olyan párosítást mutatnak a horoszkópok, amelyek csillagjegyei nagyon erősen ragaszkodnak egymáshoz. Mely csillagjegyek ezek, és mely párkapcsolatok lehetnek erősebbek bármely másiknál? Íme a részletek.

Ilyen egy Bikával randizni

NLCafé
-
  17.06.23 10:55 Ezotéria-horoszkóp 

Ha épp Bika csillagjegyű hölggyel vagy férfival készülsz randizni, néhány dolgot már az első találkozó előtt érdemes tudnod. Persze, ez a cikk akkor is nagyon érdekes lehet, ha már túl vagytok néhány randevún, vagy hosszabb távra tervezel.