Találatok: 217 hír

Melania Trump elkövette a legnagyobb esküvői divatbakit - fotó

NLCafé
-
  Ma 10:45 Divat 

Mindenki melania Trumpot bámulta az esküvőn, nem pedig a menyasszonyt.

Végre elindít egy régen várt buszjáratot a BKK

Sem autóra, sem pedig metróra nem lesz szükség ahhoz, hogy a Liszt Ferenc repülőtérről eljuthassunk a Deák térre.

Szigorúan szabályoznák, mikor mehet haza az anya egy nappal a szülés után

Nagy port kavart annak a rendeletmódosításnak a tervezete, amely szerint már a szülés után egy nappal elbocsáthatják a kórházból az anyát és gyermekét. Most a Jahn Ferenc kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályának vezető főorvosa elmondta, hogy melyek azok a szigorú feltételek, amelyek esetén a hazaengedés ilyen hamar megtörténhet.

Miniatűr főzős videókon pörög a net

NLCafé
-
  Ma 09:40 Életmód 

Az internet népe teljesen rákattant a videókra, amelyekben a kedvenc kajáinkat főzik meg a lehető legapróbb formájukban.

7 csodás, veszélyeztetett hely, amit látnod kell, mielőtt eltűnik a Föld színéről

NLCafé
-
  Ma 09:20 Utazás 

Az UNESCO veszélylistája tele van gyönyörűbbnél gyönyörűbb helyekkel.

Súlyos következményei lehetnek, ha keveset iszol

NLCafé
-
  Ma 09:07 Életmód 

A megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztásáról nem lehet eleget beszélni. Mivel testünk több mint felét víz alkotja, fontos, hogy ne várd meg, míg megszomjazol, és kicserepesedik a szád! Hogy milyen rövid és hosszú távú következményei lehetnek annak, ha mégis félvállról veszed a napi folyadékbevitelt? Elmondjuk!

Ezt az 5 dolgot teszik az ágyban a sikeres emberek

NLCafé
-
  Ma 08:00 Életmód 

Számtalan könyvet olvashattál, melyek mind-mind a siker titkát részletezik, de beszélgethettél is sikeres emberekkel a témában például tanfolyamokon. Egyetlen dologról biztosan nem hallhattál eddig, mégpedig arról, hogy mit tesznek a sikeres emberek, mielőtt nyugovóra térnének. Ezt az öt szokást érdemes átvenni tőlük.

15 csodálatos gyerekszoba, ahova rögtön beköltöznénk

NLCafé
-
  Ma 07:30 Otthon 

Az a baj azzal, ha a neten keresgélünk inspirációként gyerekszobákról képeket, hogy olyanokat találunk, amiket simán elfogadnánk a saját hálószobánknak, és a végén nem a gyereknek, hanem magunknak rendezzük át a szobát.

Ragyogj te is: vidám, csillogó nyári körmök

NLCafé
-
  Ma 07:15 Divat 

Az idei nyári körömdivat igencsak nagy teret enged a fantáziának: a fémes csillogástól egészen a vidám, sokszínű körmökig bármit választhatunk vagy kitalálhatunk manikűrösünkkel. Lényeg, hogy feltűnő legyen, hiszen a fürdőruha és a szalmakalap mellett a nyári körmökkel tudunk trendik lenni.

Az elegáns fekete

NLCafé
-
  Ma 06:27 Otthon 

Néhány fekete bútorral, dekorelemmel és kiegészítővel elegánssá tehetjük az enteriőrt. A lakberendezési üzletekben rengeteg sötét tónusú darabot találunk, de nem árt vigyázni, mert ha túlzásba esünk, vagy nem megfelelően párosítjuk a tárgyakat, könnyen egy gótikus kastélyban találhatjuk magunkat. Összeszedtünk egy pár irányelvet, amelyeket a…

Egy anya üzenete: „A depresszión nincs mit szégyellni”

NLCafé
-
  Tegnap 17:30 Életmód 

A mentális betegségekhez sajnos még mindig erős előítélettel áll a környezet, pedig semmi szégyellnivaló nincs abban, ha valakinek – legyen anya vagy sem – segítségre van szüksége.

Ha már lebarnultál, bronzosíts!

NLCafé
-
  Tegnap 17:00 Divat 

A nyári hónapokban, ha már megfogott a nap, érdemes a pirosítódat bronzosítóra cserélni. Mutatjuk a kedvenceinket.

Szellemírók, akik valójában posztolnak a celebek helyett

NLCafé
-
  Tegnap 13:00 Divat 

Nyugat-Európában és Amerikában fiatal újságírók és marketingesek tucatjai számára jelent remek lehetőséget karrierjük beindítására, ha egy híresség rájuk bízza közösségi médiás megjelenéseinek szerkesztését. A bökkenő csak akkor van, ha a rajongók rájönnek, egy szellemíró szavait lesik nap mint nap.

Szülők, akik parádésan széttrollkodták gyerekük szelfijét

NLCafé
-
  Tegnap 12:00 Életmód 

Sokszor hajlamosak vagyunk alábecsülni a szüleinket. Még ha a szelfizés nem is feltétlenül az ötven pluszos generációk stílusa, egy kis huncutság kedvéért azért ők is hajlandóak maguk felé fordítani a kamerát.

DIY: Pomponozd fel a lakást pár ezer forintból!

NLCafé
-
  Tegnap 10:00 Otthon 

Vitathatatlanul menők a pomponok és a bojtok, a gardróbtól a lakberendezésig mindenhol felbukkannak. Megmutatjuk, a menő márkák hogyan használják ezt a díszítőelemet, de arra is adunk tippeket, hogy te saját kezűleg hogyan dekorálhatod velük az otthonodat.