Találatok: 88 hír

Elgázolták Szorcsik Vikit

NLCafé  Tegnap 19:00 Bulvár  4 hír a témában

Kórházban ápolják Szorcsik Viktóriát, miután egy autós kiütötte alóla a kerékpárt. A színésznő-modell szerencsére csak könnyebben sérült.

Cefetül jól néz ki Goldie Hawn és Kurt Russell

NLCafé  Tegnap 17:15 Bulvár 

Kate Hudson emlékezett meg róluk egy jó régi fotóval. Goldie Hawn és Kurt Russell 34 évvel ezelőtt ezen a napon jöttek össze.

Aureliót kikészíti az anyja

NLCafé  Tegnap 16:15 Bulvár 

Anyuka a meditációs létezésben és a hetedik dimenzióban kér kívánságokat. Aurelio nem érti a helyzetet, és rendesen idegesíti.

A férje után Demcsák Zsuzsát is elítélték

Pénteken mondta ki az ítéletet a Fővárosi Törvényszék. Demcsák Zsuzsa két évre inthet búcsút a vezetésnek.

Katalin hercegné: Az anyaság nem könnyű, sokszor még segítséggel sem

NLCafé  Tegnap 12:30 Bulvár  Kate Middleton

Egy csütörtöki rendezvényen Katalin meglepő őszinteséggel mesélt arról, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie, miután gyermekei megszülettek.

Megegyezett Kanye West és Presser Gábor

Sikerült megegyeznie egymással peren kívül Kanye Westnek és Presser Gábornak a rapper 2013-as száma miatt. West a Gyöngyhajú lány zenéjét használta fel egy dalához.

Új műsorok tömkelege érkezik az RTL Klubra

NLCafé  Tegnap 11:30 Bulvár  Pályázatok Ingatlan

A tavasz folyamán hét darab hétvégi magazinműsor indul az RTL Klubon. A képernyőn számos, már ismert arc tűnik fel.

Mutatjuk, mekkorára töltetné az ajkát Hódi Pamela

NLCafé  Tegnap 10:35 Bulvár 

Indul a Nagy Duettben, de előtte még ajkat töltene. Berki Krisztián leendő neje, Hódi Pamela szépészeti beavatkozáson töri a fejét.

Szevasz, péntek! – Flitteres bugyiban riszál ÉNB Alexa

Elkészült ÉNB Alexa újabb videoklipje a Túlpart című dalhoz – igen, nem kell annyira meglepődni, volt neki már egy dala, döbbenet –, amelyben flitteres dresszben riszálja.

Kováts Adél: a lányom speciális iskolába jár

NLCafé  Tegnap 07:30 Bulvár 

A Radnóti Színház igazgatója a munkája kapcsán nemcsak a színészekkel való viszonyáról, hanem a lányáról, Lauráról is mesélt. Kováts Adél úgy érzi, neki köszönheti, hogy kitágította a határait.

Lilu az örökbefogadásról: meg lehet váltani valakit

NLCafé  Tegnap 07:05 Bulvár 

Lilu a szüleitől örökölte ezt a szenvedélyt, ami a munkában hajtja, és azt az óriási szeretetet is tőlük kapta, amiben felnőtt és most továbbadhat. Nem csak a fiának, Dávidnak.

Lagzi Lajcsi: ez a bélyeg nem múlik el

NLCafé  Tegnap 06:21 Bulvár 

Kendőzetlenül beszélet a családját ért lelki megpróbáltatásokról Lagzi Lajcsi a Blikk olvasóinak. Gyermekei még mindig nem heverték ki a rendőri akciót.

Sebestyén Balázst több millióval vágta át barátja

A Class FM-től a Rádió 1-hez igazolt Sebestyén Balázst sokként érte, hogy nem rendelkezik saját műsora nevével és arculatával. Most kiderült, ki előzte be a szabadalmi hivatalnál.

A 63 éves Endrei Judit hálószobatitkai

NLCafé  Tegnap 05:45 Bulvár 

Hamrosan újabb születésnapot ünnepel a most 63 éves Endrei Judit, aki büszkén vállalja a korát és abból sem csinál titkot, hogy számára az élet ugyanolyan teljes, mint évtizedekkel ezelőtt. Igen, a szex sem tabutéma.

Szűk körben házasodik össze Debreczeni Zita és Gianni

Lassan minden kiderül Debreczeni Zita és Gianni várva várt esküvőjéről. Jövő hét végén lesz a nagy nap, és csak a legszűkebb család lesz jelen Olaszországban a szertartáson.