Találatok: 286 hír

Fontos bejelentést tett az IKEA

Napi
-
  Ma 18:42 Gazdaság 

Megszünteti az IKEA Lengyelországban azt a lehetőséget, hogy a vevők időkorlátozás nélkül visszavihessék azt az árut, amit feleslegesen vettek meg. Az indoklás szerint a vásárlók túlnyomót többsége három hónapon belül él ezzel a kedvezménnyel.

Nagy a baj: tíz éven belül eltűnhet a híres magyar alma

Napi
-
  Ma 18:04 Gazdaság 

Tíz éven belül eljuthatunk oda, hogy a mára nagyrészt elvesztett külföldi piacaink mellett a hazai boltokban is a lengyel alma veszi át a magyar alma helyét - aggódik a FruitVeb Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács.

Olcsó a font - elárasztották a turisták Nagy-Britanniát

Napi
-
  Ma 17:16 Gazdaság  USA Olcsó

A Nagy-Britanniába látogató turisták száma 3,5 millióra emelkedett júniusban, ami az előző év júniusához képest 7 százalékos növekedés. Különösen az amerikaiak kedve jött meg egykori gyarmattartójuk felkereséséhez: 34 százalékkal nőtt a számuk. Mágikusan hatott a font gyengülése - írta a Privátbankár.hu.

Újabb milliárdokat osztott szét a kormány

Napi
-
  Ma 16:30 Gazdaság 

Az intermodális csomópontoktól a kecskeméti Kodály Intézetig osztott milliárdos nagyságrendű támogatásokat a kormány a Magyar Közlönyben.

Nagy dobásra készülnek a lengyelek

Napi
-
  Ma 16:00 Gazdaság 

A lengyel kormány mer nagyot álmodni: most úgy tervezik, hogy az önállóan finanszíroznák az adófizetők pénzéből az ország első atomerőművének felépítését.

Emeletes bombák robbannak Budapest felett

Napi
-
  Ma 15:40 Gazdaság  Augusztus 20.

Idén új helyszínre költözik az augusztus 20-i tűzijáték. A Duna közepéről indítják a rakétákat. Leskovics Éva, a tűzijátékot készítő NUVU Kft. vezető pirotechnikusa ismertette a tudnivalókat az InfoRádióval.

Barcelona: a terrorsejtet maradéktalanul felszámolták

Napi
-
  Ma 14:57 Gazdaság  Terrortámadás

Nem növelte a spanyol kormány a terrorfenyegetettség szintjét a katalóniai merényletek miatt, és továbbra is legmagasabb fokozat alatti, négyes szinten tartja a riasztást - közölte szombaton Juan Ignacio Zoido belügyminiszter, aki szerint a hatóságok úgy gondolják, hogy a támadások mögött álló terrorsejtet maradéktalanul felszámolták -…

A kormány magára hagyja az egyszülős családokat?

Napi
-
  Ma 14:15 Gazdaság  LMP

Az LMP szerint a kormány cserben hagyta a gyermekeiket egyedül nevelő szülőket azzal, hogy nem támogatta az ellenzéki párt témában készített javaslatcsomagját - írta az MTI.

Mérföldkőhöz ért Debrecen?

Mérföldkőnek nevezte a kormány döntését a Debrecen, Hajdúszoboszló, Hortobágy, Tisza-tó kiemelt turisztikai régió létrehozásáról, és a hozzá kapcsolódó 35 milliárd forintos turisztikai fejlesztési lehetőségről Papp László, Debrecen polgármestere szombaton sajtótájékoztatón.

Most ebben erősítene Magyarország

A magyar lovassportok területén a legfőbb célkitűzés, hogy minél több nemzetközi versenyt rendezhessünk - mondta Czerván György, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős államtitkára szombaton, a Pest megyei Tápiószentmártonban.

Torlódás Hegyeshalomnál - érdemes kerülni

A megnövekedett forgalom miatt mintegy négy kilométeren torlódnak a járművek az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pontnál szombaton kora délután - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya az MTI-t.

Sok ezer lakásban nincs áram Dél-Csehországban

Több ezer háztartás maradt áram nélkül Dél-Csehországban a hatalmas esővel kísért szélvihar következtében, amely szombatra virradóra söpört végig a régión - jelentette a prágai közszolgálati rádió.

Váratlan gondok egy ismert webáruháznál - sokan bajba kerültek

Napi
-
  Ma 11:04 Gazdaság 

Az Index információi szerint nem érkeznek meg az áruk a régió egyik legnagyobb online áruházától vásárlóknak.

Ön szerint mi lehet a kazah-magyar gazdasági együttműködés motorja?

A mezőgazdaság - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Asztanában, miután egyeztetést folytatott Kairat Aituganov első mezőgazdasági miniszterhelyettessel a két országot érintő agrárügyekről.

Barcelona után: újabb merényletek jönnek?

Napi
-
  Ma 10:33 Gazdaság  Oktatás

Nagyon nehéz védekezni a gázolásos merényletek ellen - mondta Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense az M1 szombat reggeli műsorában.