Találatok: 38 hír

Cafeteria: most kérje, érdemes!

Bár vannak, akik még a nyári szabadságukat töltik, sok szülő elgondolkozik azon, ha ha ismét dolgozni kezd, milyen arányban áll majd egymással a megszerzett jövedelem és a gyermek nappali elhelyezésének költsége. Az adószakértő az InfoRádióban elmondta, van olyan munkáltatói juttatás, ami segíthet.

Magára vállalja az e-jegy bukását a T-Systems

Napi
-
  Ma 17:48 Belföld  Közlekedés BKK

Őszre saját költségén helyezi új platformra a BKK e-jegyrendszerét a fejlesztő T-Systems Magyarország. Az ígéretek szerint javítanak a sokat kritizált webshop biztonságán, növelik a támadásokkal szembeni ellenálló-képességét és növelik a teherbírását - írják közleményükben.

Így nyaral az átlagmagyar

Napi
-
  Ma 12:37 Belföld  Nyaralás

A magyarok több mint fele a nyári főszezonban, június és augusztus között, legtöbben júliusban vagy augusztusban mennek nyaralni átlagosan nyolc napra, háztartásonként átlagosan 147 ezer forintos költségkerettel kalkulálnak - derül ki a Budapest Bank legfrissebb, reprezentatív felméréséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Nagy a baj a BKV-nál

Napi
-
  Ma 07:21 Belföld  Állás MÁV Zrt.

Hiába a bérkorrekció, a MÁV mellett a buszos társaságok sem tudják felvenni a versenyt a munkaerőért folytatott harcban, a BKV-nál például legalább 150-200 sofőr hiányzik; az érdekképviseletek itt 500 emberről beszélnek, más szakszervezeti képviselők szerint ugyanekkora lehet a munkaerőhiány a vidéki Volán-társaságoknál is - írta a Magyar…

Karácsony adóváltozást, alapjövedelmet és bérlakásépítést ígért

Az alapjövedelem bevezetése, 150 ezer forintos minimálbér, többkulcsos adórendszer és egy bérlakáshálózat kialakítása is szerepel a Párbeszéd Magyarországért választási programjában, amelyet a párt miniszterelnök-jelöltje ismertetett szerdán - írta az MTI.

Kevésbé lesz büdös a Balaton

Napi
-
  Tegnap 11:45 Belföld  Balaton Térkép

A napokban elkészült a Balaton-parti beruházások hatósági engedélyezéséhez alapdokumentumnak számtó új balatoni nádminősítési térkép, amely várhatóan ősztől válik hatályossá, év végéig pedig megszületik az első balatoni nádgazdálkodási terv.

Kiderült, mi történt ma az orosz metrószerelvénnyel

Napi
-
  Tegnap 11:41 Belföld  Közlekedés Metró

Nem történt meghibásodás a felújított metrószerelvényen, egy idegen tárgy okozta a vonat átmeneti kiesését a fogalomból - adta hírül a BKV.

Brutális bérek Orbán közvetlen környezetében

Napi
-
  Tegnap 10:35 Belföld 

A kormány nem tartotta be Orbán Viktor 2010-es ígéretét, miszerint csökkenti az állami bürokráciát. Valójában ma többet költenek az adófizetők a kormányzásra és a törvénykezésre, mint a 2010 előtti "elmúlt nyolc évben".

Teljes kudarc a Balatonnál - a kormány sem támogatta a beruházást

Napi
-
  Tegnap 09:50 Belföld  Balaton Térkép

Nem épül fel a Balaton partján a világ legnagyobb vízi élményparkja, mert a helyi önkormányzatok nem kértek abból, hogy a projektet megálmodó "üzletember" feltegye a magyar tengert a világ turisztikai térképére.

Megújúl az egyik budapesti közlekedési csomópont

Napi
-
  Tegnap 08:47 Belföld  Közlekedés Pályázatok

Ha eredményes lesz a kiírt pályázat és minden engedély meglesz, akkor 2018 augusztusában elkezdődhet a Kőbánya-Kispesti vasútállomás rekonstrukciója, amelyet várhatóan 2019 végére fejeznek be - mondta a MÁV szóvivője az Inforádiónak.

Orbán Viktor fontos levelet kapott

Napi
-
  17.07.25 12:39 Belföld  Kamion

Levélben fordultak a fuvarozók Orbán Viktor miniszterelnökhöz, hogy képviselje ügyüket, amikor Emmanuel Macron, francia elnökkel találkozik - adta hírül a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary).

Sok ember hiányzik a MÁV-nál - Ekkora fizetést ajánlanak

Napi
-
  17.07.25 07:06 Belföld  MÁV Zrt.

Csaknem négyszáz dolgozót azonnal fel tudna venni a MÁV, a több mint 38 ezer embert foglalkoztató állami vasúttársaság 399 fős létszámhiánnyal küzd - írta a Magyar Nemzet.

A Lánchidat 2020-ig lezárják időszakosan

Napi
-
  17.07.24 17:32 Belföld  Közlekedés BKK

Az Alagút és a Lánchíd közötti rész felújítása 2-2,5 évet vesz majd igénybe – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Dabóczi Kálmán, a BKK vezérigazgatója. Régi-új elemek is felkerülnek majd a hídra a felújítás során.

Metró-ügy: állandó felügyelőket kapnak a szerelvények

Napi
-
  17.07.24 14:49 Belföld  Metró

Nem bízza a véletlenre a felújított orosz metrók üzemeltetését a BKV és a Metrovagonmas.

Orbán ismét aratott - majd hűségesküt tett Merkelnek?

Napi
-
  17.07.24 12:21 Belföld 

Orbán Viktor ismét hírcunamit indított a világsajtóban tusnádfürdői beszédével, a hét végi áradást a hét elején a második vonalbeli sajtóorgánumokban megjelent információhullám követte. Számos portál kiemeli a magyar miniszterelnök megjegyzését Trumpról, Putyinról és Merkelről.