Találatok: 32 hír

Elsőként Orbánt intéznék el

Napi
-
  Ma 13:03 Belföld 

Az európai értékeken alapuló közösségben nincs helye az olyan kormányoknak, mint a jelenlegi magyar vagy lengyel vezetés. Elsőként az előbbivel szemben kell elindítani a 7-es cikkely szerinti eljárást a lehető legtöbb uniós tagállam támogatásával - véli az európai liberálisok vezetője.

Közel egymillió ember maradhat háziorvos nélkül

Napi
-
  Ma 09:36 Belföld  Somogy Nógrád

Több százezer magyarnak nincs háziorvosa és ez nyolc év alatt majdnem egymillióra nőhet. Az orvosok a nagy terhelésre panaszkodnak, az elmúlt időszakban egyre többen fordulnak hozzájuk.

Széteshet az Orbán-rendszer - meglepő jóslat érkezett

Napi
-
  Ma 08:59 Belföld  Állás

Széthullóban van az államigazgatáson belüli döntés-előkészítés, tapasztalatlan emberek kaptak vezetői megbízást, akik jogi szakmai aggályok nélkül kiszolgálják a politika igényeit, az államtitkárok és miniszterek egy részét nem érdekli a törvényjavaslatok szakmai háttere - mondja Lattmann Tamás nemzetközi jogász, a Nemzeti Közszolgálati…

Emiatt főhet Orbánék feje jövőre

A 2018-as költségvetés legnagyobb kockázata az, hogy az export nagy valószínűséggel nem fog tudni lépést tartani az import növekedésével, ennél kisebb kockázat a hazai össztermék, a GDP növekedési pályájának alakulása - nyilatkozta a Világgazdaságnak Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács (KT) elnöke.

Mi alapján vesz lakást a magyar?

Napi
-
  Tegnap 12:21 Belföld  Ingatlan Hitel

A saját ingatlannal rendelkező magyarok jellemzően 27 évesen jutnak hozzá első saját tulajdonú otthonukhoz, és kétharmaduk nem is költözik innen tovább, akik pedig mégis, azoknak csaknem kétharmada ragaszkodik addigi lakóhelyéhez - derül ki egy kutatásból. Bár az ingatlan megvásárlásához a válaszadók csaknem kétharmada hitelt vesz fel,…

Újabb kommunikációs fegyvert talált a Fidesz Brüsszel ellen

Napi
-
  Tegnap 12:00 Belföld  Fidesz Bevándorlás

A nagyobbik kormánypárt szerint a nemzeti konzultációhoz kapcsolódó országjáró körút visszaigazolta, hogy az emberek döntő többsége támogatja a kormányt, elutasítja Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikáját és kiáll Magyarország szuverenitása mellett.

Botka: 2018 lehet az utolsó esély a szabad, titkos választásra

Napi
-
  17.05.27 21:11 Belföld  MSZP Határzár

Elég volt a gyűlöletből és a nemzet mesterséges megosztásából - mondta Botka László szocialista miniszterelnök-jelölt a párt kongresszusán. A szegényekért és a kisemberekért is tenni akar, s azt ígéri, a költségvetés prioritása nem a stadionépítés lesz, hanem a kórházak és az iskolák támogatása.

Hivatalos: miniszterelnök-jelölt lett Botka László

Napi
-
  17.05.27 16:36 Belföld  Anglia MSZP

Az MSZP kongresszusa megválasztotta a párt miniszterelnök-jelöltjének Botka László szegedi polgármestert.

Publicus: Botka népszerűbb, mint Orbán

Napi
-
  17.05.27 15:54 Belföld  Fidesz Orbán Viktor

Új kutatás eredményeit publikálta a pártok támogatottságáról és egyes politikusok megítéléséről a Publicus Intézet.

Hivatalos: Vona Gábor a Jobbik miniszterelnök-jelöltje

Napi
-
  17.05.27 12:22 Belföld  Jobbik Vona Gábor

Vona Gábor a Jobbik Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje - írja a hvg.hu a párt közleményére hivatkozva.

Miről beszélt ma Orbán Viktor? (videó)

Napi
-
  17.05.26 14:02 Belföld  Szeged Csongrád

A miniszterelnök a Modern Városok Program utolsó állomásán, Hódmezővásárhelyen tartott sajtótájékoztatót. Mutatjuk a lényeget egy percben.

Orbán Viktor Paks 2-ről tárgyalt Putyinnal

Napi
-
  17.05.26 13:54 Belföld  Kína Vlagyimir Putyin

A magyar-orosz kétoldalú kapcsolatok időszerű kérdéseiről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Vlagyimir Putyin orosz elnökkel pénteken telefonon - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Újabb "kisvasutat" hosszabbítana meg Orbán - ezúttal Szerbiáig

Napi
-
  17.05.26 12:31 Belföld  Békéscsaba Pályázatok

A Hódmezősásárhely és Szeged közötti tram train-vonalról megállapítottuk, hogy ez így rövid, ezért szeretnénk, ha az a szerbiai Szabadkáig közlekedne - jelentette ki Orbán Viktor Modern Városok Program utolsó állomásán tartott sajtótájékoztatón.

Balatonon vásárolna? Ez a hír érdekelni fogja

Napi
-
  17.05.25 18:20 Belföld 

Erősen indult a balatoni nyaralóvásárlási szezon, 2017 első négy hónapjában az Otthon Centrum (OC) szerint megközelítőleg 600 ingatlan cserélt gazdát a tóparton. A vevők továbbra is túlnyomórészt magyarok, az árak a legfelkapottabb településeken fővárosiak.

Orbán a NATO bővítését szorgalmazza

Napi
-
  17.05.25 17:03 Belföld  Orbán Viktor NATO

Fel kell hívni a figyelmet a NATO balkáni bővítésének fontosságára, ez ugyanis fontos eszköz a térség békéjének és stabilitásának megszilárdítására - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Brüsszelben a szövetség állam- és kormányfőinek csúcstalálkozója előtt.