Találatok: 26 hír

Vágó Gábor újra nekifut a népszavazásnak

Napi
-
  Tegnap 21:14 Belföld  Korrupció Népszavazás

Kilenc újabb, a korrupció visszaszorítását célzó népszavazási kezdeményezést nyújtott be szerdán Vágó Gábor (képünkön), a Korrupcióellenes Szövetség titkára.

Árcsökkenés jön a kutakon

Napi
-
  Tegnap 18:05 Belföld  Üzemanyag MOL

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásból az MTI szerdán.

Kilépünk az EU-ból a menekültek miatt? - Ez a kormány álláspontja

Napi
-
  Tegnap 15:44 Belföld  Menekült

Nem különösebben bölcs dolog rákényszeríteni valamit Közép-Európára címmel interjút közölt Trócsányi László igazságügyi miniszterrel a Die Welt című német konzervatív lap szerdán a hírportálján a kvótaperrel kapcsolatban - írja az MTI.

Jó tanácsok az egyik magyar sikercégtől

Napi
-
  Tegnap 14:26 Belföld 

Mire figyeljen egy vállalkozás, amelyik a tőzsdére készül? Hogyan finanszírozza a cégét? – többek közt erről is beszélt Lajkó Ferenc a Waberer's International Nyrt. vezérigazgatója a jegybank által szervezet BÉT50 - Középvállalatok csúcstalálkozója 2017 elnevezésű konferencián.

Ilyen még nem volt - rákaptak a magyarok a kártyára

Napi
-
  17.09.18 20:23 Belföld  Buda Cash MNB

A kártyás vásárlási forgalom 25 százalékkal emelkedett az idén második negyedévben, meghaladva minden korábbi növekedési ütemet - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján, amit az MTI szemlézett.

Cafeteria: brutális kártérítést fizet a magyar kormány

Napi
-
  17.09.18 14:44 Belföld  4 hír a témában

Kifizette egykor a Ticket Express utalványokat forgalmazó francia Edenredet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A francia étkezésicsekk-forgalmazó kiebrudalása a magyar csekkpiacról eddig 10,1 milliárd forintba került az adófizetőknek, ám újabb kártérítések is jöhetnek még - tudta meg a Zoom.hu.

Erről beszélt ma Orbán a parlamentben

Napi
-
  17.09.18 13:59 Belföld  Orbán Viktor

A családpolitika továbbra is a kormányzati munka középpontjában marad - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben napirend előtt - írta az MTI.

Orbán Viktor Varsóba utazik

Napi
-
  17.09.18 09:44 Belföld  Lengyelország Orbán Viktor

Orbán Viktor kormányfő szeptember 22-én Lengyelországba látogat, ahol Beata Szydlo lengyel kormányfővel tárgyal - erősítette meg az erről szóló lengyel sajtóhíreket Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn az MTI-nek.

Elő lehet venni a nagy kabátot? - Erre számíthat a héten

Napi
-
  17.09.17 20:59 Belföld  18 hír a témában

A jövő héten lesz minden: napsütés, ködfoltok, eső, zápor zivatar, sőt, még viharos erejű szél is előfordulhat.

Bezzeg az Orbán-kormány - ezzel példálóznak az USA-ban

Napi
-
  17.09.17 16:07 Belföld 

Bejárta az Egyesült Államok médiáját Cal Thomas publicista cikke, amelyben a magyarországi adócsökkentést és migrációs politikát ajánlja az amerikai törvényhozók figyelmébe. Szerinte mindkettő példa értékű.

Menekültkvóták: ebben bízhatnak Orbánék?

Napi
-
  17.09.17 13:05 Belföld  2 hír a témában

Tóth Norbert nemzetközi jogász szerint ha a kvótaperben hozott döntés után az eljárás bírósági szakaszba lép, akkor kell tisztázni, hogy "az elmulasztott kötelezettséget jogszerűen mulasztotta-e el" az adott állam, így Magyarország is - írja az MTI.

Orbán és társai esélytelenek - a gyarmatosítás már megtörtént

Napi
-
  17.09.17 09:02 Belföld 

Hogyan gyarmatosította a nyugati tőke Kelet-Közép-Európát? Nem egy mélymagyar hírportál, hanem a Bloomberg publicistája adta ezt a címet írásának. Szerinte a régióban hatalomra került nacionalista politikusok már elkéstek: nincs esélyük országuk függetlenségének helyreállítására.

Környezetvédelem: jóval többet költ majd a kormány, mint eddig

Napi
-
  17.09.16 14:57 Belföld  Balaton Németh Zsolt

Az elmúlt évtizedek egyértelmű nyertese a természetvédelem, azért kell dolgozni, hogy a természet is nyertessé váljon - hangoztatta a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára a Balaton-felvidéki Nemzeti Park létrehozásának 20. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.

Megrázó beszédet tartott Orbán a parlamentben

Szembe kell fordulni a "Soros-tervvel", amely "bevándorlóországokká", kevert kultúrájú, népességű államokká alakítaná a közép-európai országokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) XI. országos kongresszusán, az Országházban.

Merkel nyílt fenyegetést tett - az Orbán-kormány szőnyeg szélére kerülhet

Nem marad következmények nélkül az európai uniós tagállamok közötti szolidaritás megtagadása - mondta Angela Merkel német kancellár szombati lapinterjúkban a menekültek tagországok közötti elosztásával kapcsolatban, utalva a tagállamoknak juttatott közösségi támogatásokra.