Találatok: 41 hír

Bronz Székelyföldnek

Magyar Idők
-
  Ma 14:24 Sport 

A magyar után a székely labdarúgó-válogatott is Európa-bajnokságon vett részt, igaz, utóbbi a világ által el nem ismert államok seregszemléjén szerepelt. Az Eb-ről bronzéremmel hazatérő székelyek azonban viccelődve, ugyanakkor bizakodva mondják: nem mindig lesz ez így.

Fehér foltok a futballtérképen

Magyar Idők
-
  Ma 12:24 Sport 

A héten elkészült a labdarúgó NB I sorsolása, egymást követően harmadszor tizenkét csapatra. Ez a létszám a jelek szerint bevált, bár vannak hátrányai is, hiszen Magyarország jelentős része csak messziről figyelheti a hazai profi futball eseményeit.

Harcsa későn érkezett meg

Nagy lehetőséget szalasztott el a 75 kilós Harcsa Zoltán tegnap a harkivi 42. ökölvívó Európa-bajnokság elődöntőjében. A négy évvel ezelőtti minszki Eb bronzérmese most előrébb léphetett volna, hiszen ellenfele, az azeri Karman Sahsuvarli nem verhetetlen, de sajnos a sikerhez jobb első menetet kellett volna produkálnia ifj. Balzsay Károly…

Bíró Attila megnevezte a női vízilabda-válogatott 13 vb kerettagját

Magyar Idők
-
  Tegnap 19:58 Sport  Olimpia Vízilabda

Bíró Attila szövetégi kapitány megnevezte azt a 13 játékost, akivel elindul majd a budapesti világbajnokságon: a keretből 11-en ott voltak a riói olimpián, ketten, Gurisatti Gréta és Szilágyi Dorottya első nagy felnőtt világversenyén szerepelhetnek.

Ökölvívó Eb: Harcsa Zoltán bronzérmes

Harcsa Zoltán bronzérmet nyert a 75 kilogrammos kategóriában a harkivi ökölvívó Európa-bajnokságon.

Kulcspasszok a törököknél

Magyar Idők
-
  Tegnap 15:07 Sport 

Még ott futballozik, ahol egykor a német kapitány, Joachim Löw edzősködött. Adana vonzó, de Koman Vladimir hamarosan odébbáll, ha rajta – és a kérőin – múlik, nem kér a török másodosztályból. A 36-szoros válogatott középpályás kerüli a reflektorfényt, az amszterdami 1-8 után elfelejtették, igaz, ő sem mindig törte magát, hogy szerepeljen a…

Rio hét egyéni aranyérmese érkezik

Magyar Idők
-
  Tegnap 13:55 Sport 

A női 400 méteren győztes bahamai Shaunae Miller-Uibo és a férfitávolugrásban nyertes amerikai Jeff Henderson személyében két újabb regnáló olimpiai bajnok indulását jelentették be a július 4-i székesfehérvári Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj szervezői.

Kezdésnek besárgulni

Magyar Idők
-
  Tegnap 12:07 Sport  Vas Szombathely

Jövő kedden Szombathelyen minden eddiginél erősebb mezőnnyel rajtol a Tour de Hongrie kerékpáros-körverseny. A cél nálunk is ugyanaz, mint a „nagy” Touron: a sárga trikó megkaparintása.

Harcsa fejben már összerakta

Magyar Idők
-
  Tegnap 07:03 Sport  Boksz

Új szövetségi kapitánnyal, hat Eb-újonccal érkezett Harkivba az Euró­pa-bajnokságra a magyar férfi-ökölvívóválogatott, és nyolc indulónk közül hárman megszerezték az oly becses kvótát a szeptemberi hamburgi világbajnokságra. Harcsa Zoltán személyében van egy érmesünk is, aki ma azeri ellenfelével szemben tovább fényesítheti a medáliát.…

Leleplezték a Kubala László park „alapkövét”

Magyar Idők
-
  17.06.22 21:45 Sport  Barcelona FC Barcelona

Ünnepélyesen leleplezték a Kubala Lászlóról, az 1950-es és 60-as évek világklasszis labdarúgójáról, az FC Barcelona néhai játékosáról elnevezett park „alapkövét” Budapest XIII. kerületében, a Vasas Sport Club Fáy utcai sporttelepe mögött, a Tahi utca és a Rákos-patak közötti területen csütörtökön.

Lesz itt egy vb is…

Magyar Idők
-
  17.06.22 16:48 Sport  Anglia Úszás

  Hosszú Katinka tegnap hajnalban egy olyan hosszúságú, angol nyelvű nyílt levéllel jelentkezett az Instagramon, amelynek az elolvasásához háromnapi hideg élelemmel kell feltankolnia magát az embernek. Én – becsületemre legyen mondva – végigolvastam.

Tekerés a mackóalsóért is

Magyar Idők
-
  17.06.22 15:48 Sport 

Szent őrült, fanatikus, nem százas – a legkülönbözőbb jelzők juthatnak róla az eszünkbe. Egy azonban biztos: Robert Cwiklinski hatalmas sportbolond, de nem a szurkoló, hanem az aktív sportoló fajtájából. A lengyelországi Opoléban él, testnevelést tanul, egy kisebb futballcsapat kapusa, emellett amikor nem alszik, akkor fut, kajakozik vagy…

Új fejlődési pályán a magyar röplabda

Magyar Idők
-
  17.06.22 14:18 Sport  Nyíregyháza Röplabda

Szakemberképzés, utánpótlás-fejlesztés és a 2018/2019-es szezontól a női Szuperliga elindítása szerepel a Magyar Röplabda-szövetség legfontosabb tervei között a taokörbe kerülést követően – hangzott el a szövetség elnökének, Kovács Ferencnek és Szabó Tünde sportért felelős államtitkárnak a tegnapi sajtótájékoztatóján Nyíregyházán.

Ronaldo, az ünneprontó

Magyar Idők
-
  17.06.22 10:24 Sport 

Hívták már cicafiúnak, gúnyolták bájgúnárnak, kinevették a heves hisztijei miatt, élcelődtek a több kiló zselével belőtt frizuráján, de eddig, pontosan tegnapig ünneprontónak még nem nevezték Cristiano Ronaldót, a négyszeres aranylabdás portugál szupersztárt.

A csalódás már előrelépés

Nagyon kevésen, egyetlen ponton múlt, hogy a magyar női kosárlabda-válogatott nem jutott a nyolc közé az Európa-bajnokságon. A játékosok csalódottan, mégis büszkén értékelték a szereplést az olaszok elleni 49-48-as vereség után.