Találatok: 500 hír

Tudja, hogy melyik hírességre hasonlít? Ezen az oldalon kiderítheti

HVG  Tegnap 20:01 Infotech 

Itt pár kattintásra van a választól, ez az egyszerű kvíz ugyanis lépésről lépésre mutatja, hogy melyik színészre, énekesre vagy más hírességre hasonlít leginkább.

Magyar törvényeket is "hozhat" Donald Trump aláírásával – itt kipróbálhatja

HVG  Tegnap 17:31 Infotech 

Donald Trump azonnali hatállyal felfüggesztett rendelete már kizárólag erre szakosodott mémgenerátorokat kapott, mutatjuk a két legjobbat.

Van egy oldal, ahol 200+ étterembe foglalhat asztalt

HVG  Tegnap 16:01 Infotech 

A Foursquare-en és a TripAdvisoron megszokott, részletes információkon és értékelési lehetőségeken túl online asztalfoglalási lehetőséget is kínál több mint 200 hazai étteremhez az Etterem.hu nevű magyar gyűjtőoldal.

Az a baj az internetes fenyegetésekkel, hogy egyre többször fizikai fenyegetések is

HVG  Tegnap 15:01 Infotech 

Kétségtelen, hogy fogyasztók online tevékenysége – az e-kereskedelemtől kezdve egészen a távmunkáig – egyre inkább hatással van a fizikai világra is. Az Ericsson ConsumerLab legújabb jelentése az online és a valódi világ közötti határ elmosódását vizsgálta; a jelentés rávilágít, hogy az online tevékenységek fizikai veszélyekkel is…

Pórul járhat, ha hírességek kiszivárgott meztelen fotóira kíváncsi

HVG  Tegnap 13:01 Infotech 

Újabb intim fotókhoz férhetnek hozzá a kíváncsi netezők: pár évvel a Fappening néven elhíresült botrány után itt a folytatás: a Fappening 2.0. Azonban nem árt óvatosnak lenni.

Egy tábla, ami nem sak iskolába lenne jó, hanem otthonra is

HVG  Tegnap 08:01 Infotech 

Bárhol a világban írhat vagy rajzolhat valamit egy alkalmazással, majd egy tábla – akár a világ másik felén is – azonnal meg is rajzolja. Ez a kütyü sok helyzetben hasznos, össze is gyűlt rá a pénz Kickstarteren.

Hologramként tartott meg egy előadást Stephen Hawking – videó

HVG  Tegnap 07:02 Infotech  Stephen Hawking

A világhírű tudós hologramként jelent meg a közönsége előtt, úgy tartott egy 90 perces beszédet.

Így néz ki, amikor Trump netes őrjöngéseit ellene fordítják

HVG  17.03.26 19:01 Infotech  Barack Obama Washington

Ha az Egyesült Államok elnökének, Donald Trumpnak valami problémája van valamivel, azt Twitteren jelzi. Ezeket az őrjöngéseket egy precíz oldal ellene fordította, nem akármilyen munkával.

Kellenek-e egyáltalán oktatók az egyetemekre? Sőt, kellenek-e egyetemek?

HVG  17.03.26 14:25 Infotech 

A fejlett országokban működő egyetemek óhatatlanul átalakulnak a következő másfél évtizedben – állítják egybehangzóan a szakemberek. Csak abban van vita, hogy a változás mennyire lesz gyökeres, akadnak ugyanis olyanok, akik már el is siratták a felsőoktatási intézményeket.

A papírmentes iroda sci-fi, de lenne itt egy másik jó ötlet

HVG  17.03.26 11:01 Infotech 

A papírmentes iroda víziója nagyon jól hangzik, de a mindennapok valóságát elnézve egy jó ideig még egészen biztosan csak vízió marad. Erre a következtetésre jutva gondolkoztak el az Epsonnál azon, mit is lehetne tenni mégis a papírügyben, és amire jutottak, az egészen szimpatikus.

Akár hanggal is feltörhetők a gépek, mobilok

HVG  17.03.26 10:18 Infotech 

Amerikai kutatók kísérlete arra világít rá, mennyire nehéz egy eszköz valamennyi sebezhetőségére gondolni.

Két új funkció jön a Messengerbe, pár nap múlva önnél is megjelennek

HVG  17.03.26 07:31 Infotech  4 hír a témában

Hasznos és érdekes újítás is érkezik hamarosan a Facebook Messengerbe: az új gombok mellett jelölési lehetőséggel bővül a szolgáltatás.

Daganatos betegségek: nagyobb a balsors szerepe, mint gondolták

HVG  17.03.25 21:14 Infotech 

A tudósok első alkalommal becsülték meg, hogy a daganatos betegségeket milyen arányban váltja ki a környezet, az életmód, az öröklés vagy a véletlenszerűség. A Johns Hopkins Egyetem kutatói szerint több mint 66 százalékban random mutációk okozzák a bajt.

Hát ez zseniális: 15 millióért árulnak egy chemtrail-szóró repülőgépet Nyíregyházán

HVG  17.03.25 17:31 Infotech 

A Háttérhatalom által jóváhagyott technológiával felszerelt kisgépet tett fel valaki apróhirdetésben a Jófogásra. A leírást érdemes elolvasni.

Kipróbáltuk a játékot, amire milliók kattantak rá pillanatok alatt

HVG  17.03.25 15:30 Infotech 

Fájdalmas, de lebilincselően hangulatos jövőt vázol fel a számítógépes játékok aktuális slágere. Megnéztük, mi lett a Földdel és az emberiséggel, miután győzött a Skynet, és megpróbáltunk túlélni egy olyan korszakban, ahol a tápláléklánc csúcsán már réges-rég nem az ember áll. Teszten az év játéka versenyben egyelőre orrhosszal vezető…