Találatok: 500 hír

Trumpnak mégse kellett a ház, ahol gyerekeskedett

HVG  Ma 05:42 Gazdaság  Barack Obama

Jóval áron felül kelt el hétfőn az a ház, amelyben Donald Trump elnök New York Queens negyedében gyermekkora egy részét töltötte. Bár Trump tavaly azt monda, hogy megvenné, mégsem tette.

Magyarországon kapható indiai gyógyszert is felfüggeszthetnek

HVG  Ma 05:15 Gazdaság  Gyógyszer

Egyetlen gyógyszert forgalmaznak Magyarországon abból a több mint háromszáz indiai generikus készítményből, amelyek uniós forgalmazási engedélyének felfüggesztését javasolta a Európai Gyógyszerügynökség (EMA) - közölte a Népszava.

Rányomták a pecsétet az új Puskás Stadionra, 2019 vége a határidő

HVG  Tegnap 20:35 Gazdaság  Foci EB

Csupa jót és átláthatóságot ígér a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja az új Puskás Ferenc Stadionnal kapcsolatban. A hétfői szerződéskötés adatai szerint csaknem 143 milliárd forint a végösszeg, és csúszás esetén napi 142 millió forintos kötbér terheli a kivitelezőt.

Sörvita: van itt egy apróság, ami érthetőbbé teszi a megállapodást

HVG  Tegnap 19:14 Gazdaság  Románia Hollandia

Eddig csak a Heineken Románia és az Igazi Csíki Sör hivatalos megállapodásának tényéről szóltak a hírek, de a Csíki Sör Manufaktúra vezetője az egyik romániai portálnak egy apró, de annál fontosabbnak tűnő névhasználati változásról is beszámolt.

Puskaporos a levegő az MVM-nél - a paksi termelést is lassíthatják az elégedetlen dolgozók

HVG  Tegnap 18:11 Gazdaság  Sztrájk MVM Csoport

Várják a dolgozók a beígért 30 százalékos bérfejlesztést az MVM-nél, de a szakszervezet szerint két hónapja nem sikerül megegyezniük a menedzsmenttel, Seszták Miklós miniszter pedig nem válaszol a leveleikre. Péntekre tüntetést szerveznek az NFM elé, de termeléslassításra is készek, ha nem jön össze a megállapodás.

Munkagép gyilkolt egy szolnoki cégnél

HVG  Tegnap 17:02 Gazdaság  Rendőrség Állás

Meghalt egy ember munkahelyi balesetben Szolnokon, a rendőrség jelenleg helyszíni szemlét tart.

A lakáspiacon idén is sok pénzt lehet keresni

HVG  Tegnap 16:48 Gazdaság  Ingatlan

A tavalyi évhez hasonlóan élénk lakáspiaci forgalom várható 2017-ben. Az év eleji forgalom a legtöbb részpiacon elérte a tavalyi éves időarányos mértéket, néhány vidéki városban és a főváros legtöbb kerületében élénk volt a forgalom, ami az árak további emelkedéséhez vezetett.

Mexikó pont ott vághat vissza Trumpnak, ahol nagyon fájhat

HVG  Tegnap 16:36 Gazdaság 

Az Egyesült Államok déli szomszédja kereskedelmi válaszcsapásra használhatja föl a kukoricát. Méghozzá nem a sajátját, hanem az Amerikában megtermeltet. Az olaj és a gáz után ugyanis Mexikónak a kukorica a harmadik legjelentősebb amerikai importterméke.

Itt a digitális sírkő videóval és plusz információkkal

HVG  Tegnap 16:24 Gazdaság  Szlovénia

Digitális sírkövet dobott piacra egy maribori temetkezési vállalat, amiről nemcsak a név, a születés, halálozás derül ki, de akár videót, képeket, hosszabb szöveget is meg lehet jeleníteni.

Hiába fújt visszavonulót a Heineken, marad a vörös csillagos törvényjavaslat

HVG  Tegnap 15:52 Gazdaság  Heineken Lázár János

A Heineken kapitulációja után sem vonják vissza a lex Heinekent, mivel azt már elküldték notifikációs eljárásra Brüsszelnek - mondta Lázár János az atv.hu kérdésére.

94 éves, 44 éve hűséges a céghez és imádják a vendégek

HVG  Tegnap 15:20 Gazdaság 

Loraine rég elmúlt 90, péntek és szombat reggeli műszakokat visz, de még nem akar nyugdíjba menni.

Jogerősen strómannak lehet nevezni Mészáros Lőrincet

Ha nem sajtóorgánum teszi ezt. A Fővárosi Ítélőtábla jogerősen elutasította a felcsúti milliárdos keresetét, ő ugyanis sajtó-helyreigazítási pert indított, az Együtt honlapja azonban, ahol strómanozták, nem újság.

Még a húsvéti csokitojások is megsínylik a Brexitet

HVG  Tegnap 14:59 Gazdaság 

Az amerikai Mondelez csoporthoz tartozó Cadbury korábban a Toblerone fogközeinek szélesítésével sokkolt, most a húsvéti csokitojásokkal ügyeskednek a brit piacon.

Európa óriásbankjai rákaptak az adóparadicsomokra

HVG  Tegnap 14:21 Gazdaság  Írek Írország

25 milliárd eurós profitot három adóparadicsomban vallanak be: Írországban, Luxemburgban és Hongkongban. Ez az összes nyereségnek több mint az egynegyede.

Lesöpörték a volt Quaestor-vezér MNB elleni keresetét

HVG  Tegnap 14:10 Gazdaság  Bíróság Kötvény

A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi bíróság hétfőn kihirdetett ítéletében elutasította Tarsoly Csaba felperes, volt Quaestor-vezér keresetét, amelyet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) határozatának bírósági felülvizsgálatára indított.