Találatok: 500 hír

Lába kelt egy méregdréga gyűrűnek a British Museumban

Eltűnt egy 750 ezer fontot, azaz nagyjából 257 millió forint érő Cartier gyémántgyűrű a British Museumból - közölte a BBC.

Már nem Bill Gates a világ leggazdagabb embere

HVG
-
  Ma 18:54 Gazdaság 

Jeff Bezos, az Amazon alapítója megelőzte Bill Gatest, a Microsoft alapítóját a világ leggazdagabb embereinek legfrissebb listáján, amelyet csütörtökön tett közzé a Forbes.

Szakértő: “a BKK / T-Systems rengeteg energiával tovább eszkalálta az amúgy is súlyos alapproblémát”

HVG
-
  Ma 18:35 Gazdaság 

A hosszú időn át tartó hallgatással, az összehangolt kommunikáció hiányával, a kétes retorikájú megszólalásokkal csak mélyítette a válságot a BKK és a T-Systems, véli az Index által megkérdezett vállalati kommunikációs szakértő.

Öngondoskodás: ilyen még nem történt az OTP pénztáránál

HVG
-
  Ma 18:08 Gazdaság 

Az OTP Egészségpénztárhoz 2017 első hat hónapjában több mint 2 milliárd forint egyéni és 1,73 milliárd forint munkáltatói befizetés érkezett. A pénztár történetében először múlta felül az egyéni befizetés a munkáltatói hozzájárulást.

Háromszorosan bírságolták meg az egyik MNB-alapítványt

HVG
-
  Ma 17:56 Gazdaság  Buda Cash MNB

A Közbeszerzési Döntőbizottság (KD) három határozatban összesen 390 ezer forintra bírságolta meg az MNB Pallas Athéné Domus Animae Alapítványát a közbeszerzési eljárás jogellenes mellőzéséért - jelentette a napi.hu.

Az Amazon alapítója lett a világ leggazdagabb embere

Az 53 éves Jeff Bezost és cégét nem lehet megállítani.

Úgy tankolnak a magyarok, mintha nem lenne holnap

HVG
-
  Ma 14:49 Gazdaság  Üzemanyag

Tovább bővült a benzin és a gázolaj kiskereskedelmi forgalma az év első felében 2016 azonos időszakához képest - mondta Grád Ottó, a Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) főtitkára.

Így lett Rajka szinte már Pozsony elővárosa

HVG
-
  Ma 14:45 Gazdaság 

A háromezresnél kisebb lélekszámú Rajkán már 500 ingatlant vásároltak meg szlovákiaiak, köztük felvidéki magyarok. A 250 fős Abaújváron 67 ház került külföldiek kezébe, ők főleg kassai áttelepülők.

Andy Vajna viheti a Borsot, a Délmagyarországot és a Kisalföldet

Tovább bővülhet a kormányközeli megyei lapok köre.

A Shell vezére elektromos autót vesz

HVG
-
  Ma 13:41 Gazdaság 

Úgy látja, hogy az olaj iránti kereslet a 2030-as évek elejétől kezdve csökkenni fog.

Megszüntetik a csaló brókerek kedvenc játékát

HVG
-
  Ma 13:38 Gazdaság 

A Liborért már nem sírnak sokan.

A gyémántkirály, aki jóban van Putyinnal, Trumppal, a kínai titkosszolgálattal és a lubavicsiakkal

HVG
-
  Ma 13:34 Gazdaság 

Washingtonban Jared Kushnert, Trump elnök vejét és főtanácsadóját arról faggatják, milyen kapcsolatban állt az oroszokkal a választási kampány idején. Felbukkant Lev Leviev neve, aki igen közel áll Putyin elnökhöz és Jared Kushnerhez egyaránt. De ki ez az ember és milyen szerepe van a nagyhatalmi játszmákban?

Most akkor kell-e félnünk attól vagy sem, hogy elveszik a munkánkat?

HVG
-
  Ma 13:15 Gazdaság 

A negyedik ipari forradalom gyökeres átalakulást hozhat a munkaerőpiacon is: a robotok, az algoritmusok és a mesterséges intelligencia elterjedése már az egyetemi végzettségű munkavállalók állásait is fenyegeti. Ha nem készülünk fel, a középosztály eltűnik, a jövedelemegyenlőtlenség tovább nő, sőt - mivel a munkavállalók egyben…

Terjeszkedik a sikerember egerszalóki szállodabirodalma

HVG
-
  Ma 12:50 Gazdaság 

Újra megpróbálják bejegyeztetni a Grand Hotel Bohemia és a Grand Rock szállodacégeket. A vállalkozások mögött Szepesi Richárd idegenforgalmi vállalkozó áll, aki eladta a hegyaljai Andrássy Rezidenciát Mészáros Lőrincnek.

Titok maradhat, ki vásárolja be magát a Gránit Bankba

HVG
-
  Ma 12:41 Gazdaság 

Tízmilliárd forint körüli összeget fizethet a vevő a Gránit Bank állami részesedéséért, ami két és félszeres hasznot hoz az államnak. A politika közelében ismert nevek is felbukkanhatnak a leendő tulajdonosok között.