Találatok: 500 hír

Igazgató pályázatok: Nem indokol a tárca, mert nem szokás

Az RTL Híradó megkérdezte a köznevelési helyettes államtitkártól, hogy miért egy e-mailben, indoklás nélkül közlik az érintett pályázókkal, ha nem őket választották iskolaigazgatónak.

Bulikon gyűjtenek a rászorulók lakásának felújítására

Kész lett az első ház, amit rászorulóknak újít fel a Budapest Bike Maffia.

Csak pislogtak a lipcseiek a magyar vívófőnök migránspoklos meséjétől

HVG
-
  Ma 20:34 Belföld  Rendőrség Vívás

A lipcsei rendőrségnél, az önkormányzatnál és az érintett hotelben is csodálkozva fogadták a magyar vívószövetség megbízott főtitkárának, marketingigazgatójának Lipcsével kapcsolatos állításait. Nem tudott zajról és csapnivaló közbiztonságról az a német újságíró sem, aki a magyarokkal egy hotelben lakott.

Emmi: volt oltóanyaghiány, de már jön a pótlás

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkársága szerint átmeneti készlethiány alakult ki a gyermekkori védőoltásokhoz szükséges egyik oltóanyagból, de július 10-től kiszállították a tartalékot, a további oltóanyag-mennyiség kiszállítását pedig pénteken kezdik, és a vakcina hamarosan az ország minden részébe…

Elfogták a kistarcsai rendőrőrsről megszökött férfit

Elfogták azt a 39 éves férfit csütörtökön, aki szerdán előállítás közben megszökött a kistarcsai rendőrőrsről - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szijjártónak keményen visszaszóltak Ausztriából

Visszautasította Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszternek az osztrák kancellárt bíráló kijelentéseit csütörtökön az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) parlamenti frakcióvezetője.

Orosz kód a nemzeti konzultáció honlapján: megnevezte a felelősöket az adatvédelmi hatóság

HVG
-
  Ma 18:25 Belföld 

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság szerint nem a Miniszterelnöki Kabinetiroda felelős azért, hogy a nemzeti konzultáció honlapján az orosz Yandex cég adatgyűjtő mérőkódja futott.

Závecz: Megugrott a bizonytalanok aránya, tovább olvadt a kispártok esélye

HVG
-
  Ma 17:02 Belföld  LMP

Egy hónap alatt négy százalékponttal nőtt azok aránya, akik egyik párt sem tudnának vagy akarnának most szavazni, főleg a nyugdíjasok között emelkedett a bizonytalanok aránya. A kis pártok közül a teljes népesség körében csak az LMP és a DK támogatottsága nagyobb 1 százaléknál.

Online jegyvásárlás: válaszolt a BKK az adatvédelmi hatóságnak

HVG
-
  Ma 16:51 Belföld  Vlagyimir Putyin

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) válaszolt a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság megkeresésére az online jegyértékesítés ügyében - mondta el Péterfalvi Attila, a NAIG elnöke egy újságírói kérdésre válaszolva.

Két doktori címet szerzett ugyanazzal a disszertációval Kovács Zoltán

HVG
-
  Ma 16:04 Belföld  Diploma CEU

A sportszerűtlen előnyök miatt támadt a kormány a CEU-ra, most pedig kisült, hogy Kovács Zoltán államtitkár, kormányszóvivő nem túl sportszerűen ugyanazzal a kutatással két doktori címet is szerzett - köztük egyet a CEU-n. Kovács szerint a szabályok szerint járt el.

Bauer: Másért nem

HVG
-
  Ma 15:51 Belföld 

Nem az MSZP múltja, hanem a jelene a legnagyobb probléma. Válasz a Momentumnak és másoknak.

Új kormánykampány indul, a szülőket és gyerekeket célozzák

HVG
-
  Ma 15:32 Belföld  Kampány

A kormány tájékoztató kampányt indít az Erzsébet-táborok népszerűsítésére – közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Transznemű-ügy: Deutsch Tamás egyre inkább kedveli "Trump papát"

HVG
-
  Ma 14:14 Belföld  Deutsch Tamás

Az EP-képviselő örül annak, hogy az amerikai hadsereg eltanácsolja transznemű katonáit.

Ösztöndíjreformot sürget a Jobbik

A radikális párt azt szeretné, hogy a szegény családban született hallgatók is részt tudjanak venni a felsőoktatásban.