Találatok: 500 hír

Holtan találtak egy férfit Tatabányán

Halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya - közölte honlapján a rendőrség.

Ellopták ötezer ember internetét

A miskolci rendőrök négy férfit gyanúsítanak azzal, hogy elloptak 80 méter optikai kábelt, ezzel 42 településen, közel 5000 háztartásban megszüntetve a telefon-, az internet- és a televízió-szolgáltatást.

Halálra gázoltak egy gyalogost Szigetszentmiklóson

Elgázolt egy gyalogost szombatról vasárnapra virradó éjjel egy személygépkocsi az 51101-es számú Csepeli út 4-és kilométerszelvényében, Szigetszentmiklós területén.

A megáradt Vágba fulladt egy lengyel férfi

Híradó  Ma 05:56 Baleset-bűnügy 

A viharos, megáradt Vágba veszett egy lengyel férfi, aki a társaival vadvízi evezésen vett részt.

Halálos baleset történt a 31-es főúton Tenknél

Az útpadkára hajtott, majd felborult egy személyautó a 31-es főúton a Heves megyei Tenk térségében vasárnap hajnalban, a balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette és ketten megsérültek - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Hegynek ütközött egy kubai katonai repülőgép

A baleset a szigetország északnyugati részén, Artamisa tartományban történt.

Negyven szúrással sem tudták megölni a Balaton egyik urát

Híradó  Tegnap 18:58 Baleset-bűnügy  Balaton

Negyvenszer szúrta meg, végül egy féltéglával verte agyon áldozatát egy fiatal férfi Balatonföldváron. Az áldozat egy országszerte ismert vállalkozó volt, gyilkosa is neki dolgozott. Állítólag a fizetésen vesztek össze, de szakértők szerint az ilyen brutális emberölések hátterében egy elszámolási vitánál mélyebb, személyesebb indíték is lehet. A Ké

Tudja, mi az a szamtingolás? Három gramm sütőpor ötvenötezer forintért

Híradó  Tegnap 15:55 Baleset-bűnügy 

55 ezer forintot kért három gramm sütőporért az a csaló, akit a rendőrök tetten értek, miközben nagyon részeg angol turistákat vert át a bulinegyedben. A férfi azt hazudta, kokaint árul. Az áldílerek az utóbbi időben ellepték a környéket, velük került konfliktusba az a Kazinczy utcai kocsmáros is, aki egy hete riasztópisztollyal próbálta elkergetni

Fűrészpor gyulladt meg egy szentgotthárdi faipari létesítményben

Nagy mennyiségű fűrészpor gyulladt meg egy szentgotthárdi faipari létesítményben szombaton - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

Forgóváz is tört - vonatbaleset a Mátrában

Híradó  Tegnap 11:33 Baleset-bűnügy 

Szerencsére nem sérült meg senki.

Életett mentett a rendőri beavatkozás

Híradó  Tegnap 10:23 Baleset-bűnügy 

Eszméletlenül találtak az idős férfire.

Ismerhette egyik gyilkosát a soroksári futónő

Az Európai Unió adatbázisában nem szerepelnek a soroksári futónő gyilkosainak DNS-profiljai. A rendőrség kizárta, hogy ugyanezek a tettesek ölték volna meg a Népligetben tavaly megtalált asszonyt. A nyomozás határidejét várhatóan meghosszabbítják – adta hírül a Magyar Idők szombaton.

Agyonverte a feleségét egy férfi Szentlőrincen

Letartóztattak egy 59 éves szentlőrinci férfit, aki a gyanú szerint péntek este agyonverte a feleségét - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szombat reggel a police.hu honlapon.

Többen meghaltak egy kirgizisztáni földcsuszamlásban

Híradó  Tegnap 07:29 Baleset-bűnügy  Elhunyt

Egymillió köbméter föld mozdulhatott meg az Aju nevű település mellett.