Találatok: 136 hír

Megkezdődött a szavazás a fideszes ügyészségről

ATV
-
  Tegnap 15:29 Bulvár 

A Kúria jogerős ítélete szerint vannak olyan tények, amelyek alapján joggal nevezhető „fideszes ügyészségnek” a Polt Péter által vezetett vádhatóság. Önt meglepi az ítélet? Ez a mai nap kérdése. A szavazás végeredményét Havas Henrik ismerteti 18:10-től, az ATV A nap híre című műsorában.

(18+) Kiskanállal verte össze csecsemőjét a brutális anya (fotó)

ATV
-
  Tegnap 12:38 Bulvár  2 hír a témában

A megdöbbentő eset Ausztráliában történt. A 26 éves anya 13 év börtönt is kaphatott volna, de a bírság 21 hónapra ítélte, két évre felfüggesztve.

Ön elhiszi, hogy a Jobbikban "főnöknek" nevezik Simicskát? Szavazzon!

ATV
-
  17.09.19 14:00 Bulvár  Somogy Jobbik

A Ripost szerint a Jobbikban már „főnöknek” nevezik Simicska Lajost. Ön elhiszi ezt? Ez a mai nap kérdése. A szavazás végeredményét Havas Henrik ismerteti 18:10-től, az ATV A nap híre című műsorában.

Szörnyű tragédia: ráesett a focikapu, meghalt a kisfiú

ATV
-
  17.09.19 11:44 Bulvár  Elhunyt

Az orvosok sem tudtak segíteni az amerikai kisfiún, aki súlyos fejsérüléseket szenvedett.

Ön is el szokott felejteni egy-egy milliárdot? Megkezdődött a szavazás!

ATV
-
  17.09.18 15:20 Bulvár  Fidesz Tüntetés

A nyomozók szerint Farkas Sándor fideszes képviselő nem sértett jogszabályt, csupán „nem kellő gondossággal járt el”, amikor másfél milliárd forintot kifelejtett a vagyonnyilatkozatából. Önnel is előfordult már, hogy elfelejtette, mennyi pénze van? Ez a mai nap kérdése. A szavazás végeredményét Havas Henrik ismerteti 18:10-től, az…

Lady Gaga elhalasztotta európai turnéját

ATV
-
  17.09.18 11:56 Bulvár  Egészségügy Lady Gaga

Lady Gaga amerikai popsztár orvosi utasításra elhalasztotta hathetesre tervezett európai turnéját, mely csütörtökön kezdődött volna Barcelonában - tudósított a BBC hírportálja.

Megdöbbentő videó: Így nevetgélt a Linkin Park énekese halála előtt

ATV
-
  17.09.18 09:22 Bulvár  Özvegység

Chester Bennington özvegye közzétett egy videót, amely 36 órával a férje halála előtt készült.

"Elnök úr, ez itt végre az ön Emmy-díja"

ATV
-
  17.09.18 08:52 Bulvár  USA Donald Trump

A Saturday Night Live című szórakoztató műsor vitte el a showt az Emmy-díjak vasárnap megrendezett 69. díjkiosztó gáláján, ahol többszörösen is Donald Trump amerikai elnök volt a tréfák célpontja.

Miért aludt Csonka András Hajdú Péter lábainál?

ATV
-
  17.09.17 07:20 Bulvár 

Hajdú Péter a Frizbiben a tőle megszokott alapossággal járja körbe azokat a témákat, amikről mindenki beszél, amik mindenkit érdekelnek. A már jól ismert belemenős beszélgetések mellett helyet kapnak majd olyan sztárinterjúk is, melyekben eddig ismeretlen oldalukat is megmutathatják a vendégek. Hajdú Péter vendége lesz Koltai…

Így nevezik Schobert Norbit azok, akik nem szeretik

ATV
-
  17.09.17 06:55 Bulvár 

Bochkor Gábor ebben a műsorban is hozza magával kritikus, provokatív stílusát és természetesen az elmúlt hét legérdekesebb híreit. 4 vendég, 5 nézőpont: szórakoztató beszélgetés az ország legjobb arcaival - ahol kiderül, ők hogyan látják a világot. Bochkor vendégei ezen a héten: Risztov Éva, Hajdú Péter, Schobert Norbert és Vastag Csaba.…

„Ha ez az ember marad, én megyek” Durván kiakadt Havas Henrik

ATV
-
  17.09.16 05:10 Bulvár 

Ferencvárosban a csókosok 25 milliót kereshettek a lakásmaffia jóvoltából. A Várban is hasonló visszaélésektől forr a hangulat, ez akasztotta ki a műsorvezetőt.

Hoppá: Budapesti kocsmában verekedett a híres hollywoodi színésznő

ATV
-
  17.09.15 15:14 Bulvár  Jennifer Lawrence

Kocsmai balhéba keveredett Jennifer Lawrence, amikor Budapesten forgatott még a nyáron. Az esetet Seth Meyers műsorában idézte fel – írja a Borsonline.

Súlyos műtéten esett át Selena Gomez

ATV
-
  17.09.14 17:20 Bulvár  25 hír a témában

Selena Gomez csütörtökön bejelentette, hogy veseátültetésen esett át nyáron, Instragram oldalán fotót is közzétett, amely kórházi ágyán ábrázolja őt és barátnőjét, aki a donorszervet adta.

Havas Henrik terhelő vallomást tett saját magára

ATV
-
  17.09.13 10:56 Bulvár 

Valamint megvett valakinek, és nem biztos, hogy helyesen tette.

Jön, jön, jön: Erős sztorikkal kezd Bochkor Gábor új műsora, a #Bochkor

ATV
-
  17.09.10 17:06 Bulvár 

Bochkor Gábor ebben a műsorban is hozza magával kritikus, provokatív stílusát és természetesen az elmúlt hét legérdekesebb híreit. 4 vendég, 5 nézőpont: szórakoztató beszélgetés az ország legjobb arcaival - ahol kiderül, ők hogyan látják a világot.