Találatok: 500 hír

Pecina bűnös, de a börtönt megúszta

A magyar megyei lappiacot Mészáros Lőrincnek átjátszó Heinrich Pecinát bűnösnek mondta ki az osztrák bíróság múlt héten – írta az APA osztrák hírügynökség alapján a hvg.hu. Hűtlen kezelés és csalás miatt 22 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték a vállalkozót, aki ezen felül 288 ezer eurós büntetést is fizethet. Pecina elfogadta az…

Vona ellen indít telefonos kampányt a Fidesz a nyugdíjasok körében

ATV
-
  Ma 14:31 Belföld  Jobbik Vona Gábor

Telefonos és e-mailes kampányt indít a Fidesz, hogy informálja a nyugdíjasokat arról, milyen sértő jelzőket használt a magyar nyugdíjasokra Vona Gábor.

Tehetetlen a rendszer a dizájnerdrogok ellen

ATV
-
  Ma 12:16 Belföld 

Kiszámíthatatlanok a mostani dizájnerdrogok, miközben az alkohol hatásait is lebecsülik az emberek. Sokszor a rossz családi minta is számít, a szülő pedig már akkor kezdjen gyanakodni, ha a gyerek nem őszinte.

Muszlimok élhettek Orosháza környékén a középkorban

ATV
-
  Ma 09:51 Belföld  Muszlim Békés

Orosháza környékén a 11-13. században muszlimok élhettek, a korábbi kutatásokkal ellentétben nem a skandinávoktól, hanem tőlük származhat a budai márka pénzverési alapsúly - véli kutatásai alapján Rózsa Zoltán, az orosházi Nagy Gyula Területi Múzeum régész igazgatója.

Lenyűgöző fotók az augusztus 20-i tűzijátékról

ATV
-
  Ma 08:10 Belföld  Augusztus 20.

Fotóválogatás az augusztus 20-i ünnepi tűzijátékról. A Lánchídról és a Dunáról, uszályokról lőtték fel a fénybombákat: több mint hatezret.

9 négyzetméter miatt nem tudja megvásárolni saját lakását egy család

Kilátástalan helyzetbe került egy Hejőpapiban élő család. Saját lakáshoz csak állami támogatással juthatnának, de néhány négyzetméter miatt nem felelnek meg a feltételeknek. Ki kellene bővíteniük az albérletüket, csak azután tudnák megvenni, az ezzel járó költségekre viszont nincsen pénzük. Ráadásul az egyik gyerekük nagyon beteg.…

Egymilliónál több SIM-kártya tűnhet el

ATV
-
  Ma 06:16 Belföld  Telefon

A kötelező adategyeztetésben érintett mobiltelefonos SIM-kártyák harmadát inaktiválták a szolgáltatók, de a határidőkből kicsúszóknak új szerződést kínáltak a régi szám és egyenleg megtartása érdekében - ismerteti hétfői számában a Világgazdaság.

Miért építenek magyar adóforintokból szlovákiai stadionokat?

ATV
-
  Ma 05:10 Belföld 

Tényleg annyi már a stadion itthon, hogy a Felvidéken is nekünk kell építeni? Kinek jó az, hogy a magyar adófizetők pénzéből Szlovákiában húznak fel lelátókat? Lesz nekünk ebből valaha, valamilyen hasznunk vagy csak úri passzióról van szó? A Heti Napló riportja.

Vona: Vagy bérunióval lesz Európai Unió, vagy nem lesz Európai Unió

ATV
-
  Tegnap 19:50 Belföld  Csongrád Szeged

Vissza kell térni Európához, Szent István király intelmeihez. Erről Botka László beszélt Szegeden a nemzeti ünnep kapcsán elmondott beszédében. A Jobbik a Városligetben ünnepelt, ahol Vona Gábor elindította a béruniós aláírásgyűjtést. A párt elnöke szerint vagy "bérunióval lesz Európai Unió, vagy nem lesz Európai Unió". További részletek a…

Zászlófelvonás, tisztavatás, országtorta – Így zajlott augusztus 20-a

Ünnep van a Dunán innen és túl, de az egész a Parlament előtt kezdődött az ünnepélyes zászló felvonással, és tisztavatással, ahol Áder János azt hangsúlyozta, ismét védenünk kell határainkat, a honvédelmi miniszter pedig az ünnep keretein belül felhívta a figyelmet a terrorizmus elleni fellépésre. További részletek a videóban.

Tüntet az ellenzék – az atv.hu élőben közvetíti

ATV
-
  Tegnap 16:13 Belföld  Tüntetés

Függetlenség napja néven hirdetett demonstrációt vasárnap délutánra az Együtt. Az eseményen több ellenzéki párt politikusa is felszólalt.

Egy Ausztria felől érkező repülőgép miatt riasztották a Gripeneket

ATV
-
  Tegnap 14:23 Belföld  Ausztria Boeing

Egy Boeing-típusú személyszállító repülőgép miatt riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit vasárnap kora délután - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-t.

Nézze az atv.hu-n az ellenzék tüntetését

ATV
-
  Tegnap 13:17 Belföld  Tüntetés

Függetlenség napja néven hirdetett demonstrációt vasárnap délutánra az Együtt. Az eseményen több ellenzéki párt politikusa is felszólal. Az eseményt az atv.hu élőben közvetíti.

Életjel: Megoperálták Burkus Vanesszát, reagált

ATV
-
  Tegnap 11:24 Belföld  Szeged

Pénteken megoperálták Szegeden Burkus Vanesszát. A lány azóta már reagált barátja hangjára - írja a Blikk.