Találatok: 500 hír

Tűzoltó az atv.hu-nak: Hiába oltják, folyton visszagyulladnak a fertőrákosi házak

ATV
-
  Ma 19:10 Belföld  Életmentés

Eddig 11 nádfedeles ház égett le Fertőrákoson, a tűzoltást már befejezték, viszont folyamatosan visszagyulladnak a házak az erős szél miatt.

Orkán erejű szél, kidőlt fák: Félbeszakították a Tour de Hongriet

ATV
-
  Ma 18:55 Belföld  Zala Zalaegerszeg

Heves vihar miatt félbeszakították a 38. Tour de Hongrie kerékpáros körverseny első szakaszát szerdán.

HVG: Nővérhiány miatt bezár a szegedi kórház osztálya

ATV
-
  Ma 18:42 Belföld  Szeged

A negyedik egészségügyi intézményben állítja megoldhatatlan feladat elé a munkaerőhiány a kórházvezetést.

Tűzvész Fertőrákoson: Egy felújítás okozhatta a bajt?

ATV
-
  Ma 17:48 Belföld  Életmentés

Tűz pusztít a Fertő tavi cölöpházak között Fertőrákoson. Eddig 11 nádfedeles ház égett le az alapokig – mesélte az atv.hu-nak a helyi kikötőmester és az oltásban segédkező önkéntes tűzoltó.

Kerekesszékkel menekül a budapesti rab

ATV
-
  Ma 17:20 Belföld  Rendőrség

Továbbra is szökésben van az a 43 éves, jogerősen elítélt nő, aki egy fővárosi kórházból lógott meg szerdán délelőtt.

VII. kerületi tűz: 8 lakás vált használhatatlanná

ATV
-
  Ma 17:08 Belföld  Életmentés Vas

Nyolc lakás vált használhatatlanná annak a tűznek a következtében, amely a VII. kerületi Péterfy Sándor utca és Hernád utca kereszteződésében álló társasház negyedik emeleti lakásában keletkezett szerdán - közölte a katasztrófavédelem és az erzsébetvárosi önkormányzat az MTI-vel.

Ápolónőt fojtogatott, majd hasba szúrta a szolnoki beteghordót a férfi

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt az idős férfit, aki hasba szúrta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet egyik beteghordóját - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel.

Mostantól nyíltan is Matolcsy Ádámé az Origo

A Matolcsy Ádám vezette Magyar Stratégiai Zrt. vette meg a korábbi New Wave Media és Origo Media portfólió egyesítéséből tavasszal létrejött New Wave Media Group Zrt.-t, közölte a New Wave Media Group Zrt. az MTI-vel. Úgy tudjuk, az Origo.hu portál korábban is Matolcsy Ádám érdekkörébe tartozott.

Zacher: Meg kell tanítani a gyerekeket nemet mondani

ATV
-
  Ma 15:34 Belföld  Drog

A toxikológus szerint meg kell tanulnunk együtt élni a kábítószerekkel, mert mindig lesznek olyanok, akik kipróbálják a drogokat, függővé válnak vagy meghalnak túladagolásban.

Durva tűz Fertőrákoson: 11 nádfedeles ház már leégett

A 21 nádfedeles ház közül 11 már leégett a Fertő tó partján Fertőrákosnál. A tűzoltók eloltották a tüzet.

Vitézy a 4-es metróról: Demszkyék mindent tudtak

ATV
-
  Ma 13:32 Belföld  Közlekedés BKK

Vitézy Dávid szerint a Demszky-féle városvezetés mindent tudott arról, hogy mi folyik a budapesti 4-es metró beruházása körül. A BKV felügyelőbizottságának 2007 és 2009 közötti, az akkori ellenzék által delegált tagja erről a 4-es metró beruházásához kapcsolódó korrupciót vizsgáló fővárosi munkacsoport szerdai ülése után beszélt…

Politico: "Vannak jelei Orbán nyugtalanságának"

Orbán Viktor miniszterelnök és korábbi szövetségese, Simicska Lajos viszonyáról közölt terjedelmes cikket szerdán a Politico brüsszeli híroldal, amely szerint a jövő évi parlamenti választások előtt a kormányfő legnagyobb aggodalmát nem a demokráciapárti tüntetések vagy az európai uniós bírálatok jelentik, hanem az őt szinte mindenkinél…

Döntött a bíróság: Bárándy Gergely jogosan mondhatta, hogy Matolcsy ellopta a közpénzt

Matolcsy György indított személyiségi jogi pert az MSZP politikusa ellen, mert azt mondta, hogy a jegybankelnök ellopta a közpénzt.

Megvásárolja Gyurcsány az Orbán elleni állítólagos bizonyítékot? Szavazzon!

Gyurcsány Ferenc ismét találkozott titokzatos tárgyaló partnerével, aki Orbán Viktor állítólagos svájci bankszámláit igazoló dokumentumot ajánlott fel számára. A DK elnöke azt állítja, a bizonyíték áráról már megegyeztek. Ön szerint megvásárolja Gyurcsány Ferenc az Orbán Viktor elleni állítólagos bizonyítékot? Ez a mai nap kérdése. A szavazás véger

Romnet: Csődöt jelent az Országos Roma Önkormányzat

ATV
-
  Ma 12:29 Belföld  ORÖ

Közel egymilliárd forintos adóssága miatt azonnali csődöt jelent az Országos Roma Önkormányzat – tájékoztatta több képviselő is szerdán a RomNet-et. Az ORÖ az MTI-nek cáfolta a sajtóban megjelent híreket.