Találatok: 500 hír

Fogadás: Csukott szemmel vezeti az adást az ATV műsorvezetője

ATV  Ma 16:09 Belföld 

A Fórum egyik betelefonálója fogadást kötött a Magyar - Portugál meccsre és nyert. Munkatársunk vesztett.

"Célkeresztben vagyok" Megszólalt a börtönből szabadult magyar vállakozó

Házi őrizetben van az orgazdasággal meggyanúsított Tasnádi Péter. Legújabb Facebook bejegyzésében elmondta, hogy semmi nem igaz abból, amit a média állít.

TEK-esek fogtak el egy a volt barátnőjét bántalmazó budapesti férfit

A Terrorelhárítási Központ munkatársai fogtak el egy a volt barátnőjét zaklató és bántalmazó budapesti férfit, akinek a lakásán fegyvereket és lőszereket foglaltak le a rendőrök.

DK: Megvannak a képviselőjelöltek minden egyéni körzetben

ATV  Ma 12:02 Belföld 

A Demokratikus Koalíció szóvivője szerint pártjuknak mind a 106 egyéni körzetben sikerül önálló képviselőt állítania.

Több helyen is késnek a vonatok

ATV  Ma 11:52 Belföld  Szeged Debrecen

Felsővezeték-szakadás miatt a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen és a szegedi vasútvonalon utazóknak 20-70 perces késésekre kell számítaniuk - közölte a Mávinform vasárnap reggel az MTI-vel.

Orbán megzuhant, Botka feljött

ATV  Ma 10:32 Belföld 

Folyamatosan növeli ismertségét és népszerűségét Botka László, népszerűsége Orbán Viktoréhoz közelít. A Publicus Intézet felméréséből kiderül, az olimpiai népszavazási kampány és Botka feltűnése felrázta a közéletet. A pártok versenyében a Fidesz továbbra is meggyőző fölénnyel vezet.

Gémesi: A települések védelmében tartják titokban egyelőre a jelöltjeiket

ATV  Ma 08:15 Belföld 

Októberben lesz az országos gyűlés, majd akkor mutatjuk be a jelölteket – mondta az Egyenes beszédben Gémesi György. A pártelnök szerint az már egy olyan időpont, amikor célegyenesbe fordul a választási kampány, és akkor már nem okozhat annyi kárt a településeknek a Fidesz a jelöltjeik elleni támadásokkal, mintha most fednék fel a kilétüket…

A DK 150 ezres alapnyugdíjat adna

ATV  Ma 05:50 Belföld  DK MSZP

A háziorvosok által felírható valamennyi gyógyszert ingyenessé tenné a 65 év feletti nyugdíjasok számára az MSZP. A DK és az Együtt nem ért egyet az elképzeléssel.

Videó: Ne feledje, ma óraátállítás!

ATV  Tegnap 19:50 Belföld  Óraátállítás

Már csak 7 óra van hátra hajnali 2-kor kell majd tekergetni a mutatókat, 3 órára. Ezzel megkezdődik a nyári időszámítás. Ezt egy uniós irányelv teszi kötelezővé. A Jobbik azonban - még tavaly - törvénymódosítást nyújtott be, hogy töröljék el az óraátállítást. A javaslatról a kormánypártok dönthetnek, de a Fidesznek még nincs álláspontja az ügyben.

Tarlós Orbánhoz fordul béremelés ügyben

ATV  Tegnap 19:35 Belföld 

Tarlós István szerint igazságtalan, és tarthatatlan, hogy az önkormányzati cégek - így a BKV dolgozói is - forráshiány miatt kimaradnak az állami cégek béremeléseiből, ezért hétfőn egy levélben kéri Orbán Viktor segítségét. Az Egységes Közlekedési Szakszervezet vezetője szerint a bértárgyalásokban továbbra sincs előrelépés, a buszvezetők ezért …

Magyar sziklamászó vesztette életét az erdélyi Kőköz szorosban

ATV  Tegnap 18:49 Belföld  Románia

Magyarországi sziklamászó vesztette életét szombaton a Nagyenyed és Torockó közötti Kőköz szorosban - jelentette az Agerpres hírügynökség.

"Ne kövessék Tarlóst, mert a végrehajtó viheti az autót”

ATV  Tegnap 16:18 Belföld  Hortobágy

Tarlós úr is elindult a népszerűség irányába, de nagyon rossz az üzenete annak, hogy a büntetés befizetésének megtagadására szólít fel a főpolgármester, mert a jogkövetkezményeket nem Tarlós István, hanem a megbüntetett viseli majd - állította az Egyenes beszédben Magyar György.

Zuhan a hőmérséklet hétvégén

ATV  Tegnap 16:12 Belföld  3 hír a témában

Észak felől átmenetileg megnövekszik, majd reggeltől csökken a felhőzet, és a vasárnapi nap nagy részében már napos időre számíthatunk.

Videó: Különleges látványnak lehettek szemtanúi a békéscsabaiak

ATV  Tegnap 15:36 Belföld 

Különleges látványnak, falra vetített fényfestésnek lehettek szemtanúi mindazok, akik pénteken este a békéscsabai városházánál jártak.