Találatok: 500 hír

Az építőanyagok drágulására számítanak a szakmai egyesületek

ATV  Ma 21:28 Belföld  Építőipar

Az építőanyagok és építési termékek drágulására, a kereslet növekedésére és az építőipar 10-12 százalékos idei bővülésére számít az építőanyag-ipar érdekképviseleteit tömörítő Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség (MÉASZ). Megjegyzik azonban azt is, hogy több ezer munkavállaló hiányzik az ágazatból.

Nem elég a tüntetés? Ez az oka a Fidesz-KDNP változatlan népszerűségének

ATV  Ma 19:35 Belföld 

A sorozatos kormányellenes tüntetések után sem változott érdemben a pártok támogatottsága az áprilisi felmérések szerint. Az elemzők úgy vélik, hogy ennek egyebek között a kormánypárti média túlsúlya és a politikai alternatíva hiánya az oka. További részletek a videóban.

Freedom House: Részleges a sajtószabadság Magyarországon

ATV  Ma 18:49 Belföld  Sajtószabadság

Tizenhárom éves mélypontra zuhant tavaly a világ a sajtószabadság érvényesítése terén, miközben soha nem tapasztalt fenyegetésekkel szembesültek az újságírók és sajtóorgánumok a legdemokratikusabb országokban is, a tekintélyelvű államokban pedig új, esetenként a határokon átnyúló intézkedésekkel próbálják megszerezni a média…

Érdemes lesz várni vasárnapig

ATV  Ma 18:29 Belföld  Olcsó Üzemanyag

Csökkenti bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát vasárnap a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI pénteken.

Botrányt okozott az orosz diplomata Budapesten

ATV  Ma 18:16 Belföld 

Előzetes egyeztetés nélkül kezdett orosz nyelvű szónoklatba egy orosz diplomata a budapesti Uránia moziban - írja a Mandiner.

Mészáros Lőrinc "álomvilágban él"

ATV  Ma 16:30 Belföld 

A felcsúti polgármester meseszerű vagyonosodása, Gyurcsány Ferenc Orbán Viktornak adott ultimátuma és a legfrissebb közvélemény-kutatások voltak A nap híre témái.

Tarlós: megszületett a bérmegállapodás a BKV-nál

ATV  Ma 15:02 Belföld  Közlekedés BKK

Létrejött a bérmegállapodás a BKV-nál a szakszervezetekkel - jelentette be Tarlós István főpolgármester pénteken budapesti sajtótájékoztatóján.

Megváltozik Pest megye neve? Szavazott a közgyűlés

Nem döntöttek a képviselők Pest megye nevének Pest-Pilis megyére módosításáról a pénteki közgyűlésen - tájékoztatta Ambrus András, a Pest Megyei Önkormányzat sajtófőnöke az MTI-t.

Nem létesített kapcsolatot: Riasztották a Gripeneket egy müncheni járat miatt

ATV  Ma 13:05 Belföld  Gripen

Riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit pénteken délelőtt egy Münchenből Nagyszebenbe tartó repülőgép miatt, mert az nem létesített kapcsolatot a magyar polgári légiforgalmi irányítással - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium az MTI-t.

Orbán: El akarnak veszejteni

ATV  Ma 12:55 Belföld  Orbán Viktor

Magas szintű szak- és egyetemi képzésre, a munkaerő megfizetésére és demográfiai programra van szükség a munkaerőhiány kezelésére - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Modern városok program részeként tartott győri sajtótájékoztatón, amelyen a régió munkaerőhiányáról kérdezték őt.

Elkészült a második kerítés a magyar-szerb határon

ATV  Ma 12:20 Belföld  Orbán Viktor

Elkészült a kétsoros kerítésrendszer második kerítése a magyar-szerb határ teljes, 155 kilométeres hosszán.

Bombariadó Nyíregyházán: Sorra evakuálják a középületeket - videó

ATV  Ma 11:22 Belföld 

Öt intézményt kellett kiüríteni Nyíregyházán bombariadó miatt.

Index: Lázár átnevezteti Pest megyét

A Pest megyei közgyűlés április 28-i, pénteki ülésének előterjesztései között szerepel, hogy a Miniszterelnökség kezdeményezi Pest megye nevének Pest-Pilis megyenévre történő módosítását - tudta meg az Index.

Ön tud örülni Mészáros Lőrinc gazdagodásának? - videó

Hét új szereplővel bővült a Napi.hu által összeállított 100 leggazdagabb magyar listája 2017-ben. A legnagyobb ugrás Mészáros Lőrinchez köthető. A felcsúti polgármester-üzletember a 2016-os 31. helyről idén az ötödikre katapultált, becsült vagyona egy esztendő leforgása alatt csaknem százmilliárd forinttal gyarapodott. Az atv.hu…

Így készülnek a pártok május 1-re

ATV  Ma 09:07 Belföld  MSZP Polgármester

A fővárosi Városliget lesz a fő helyszíne azoknak a rendezvényeknek, amelyeket pártok szerveznek május elsejére, a munka ünnepére.