Találatok: 500 hír

Tűzoltó vezette a tolvajbandát, egy mentős is segített neki

Egy tűzoltó vezette azt az autótolvaj bandát akiket a rendőrök fogtak el a múlt héten, társát az OMSZ mentőknél dolgozott, aki szintén tagja volta bűnszervezetnek.

Egy klímaberendezés zárlata okozhatta a brutális tüzet Mezőkövesden

A vendégek személyes holmijai, iratok, pénz, ruhák és minden egyéb a lángok martalékává vált amikor késő este kigyulladt egy panzió tetőtere Mezőkövesden. Azt, hogy mitől kapott lángra az épület felső szintje, még nem lehet tudni, de a tulajdonos szerint valószínű, hogy az egyik klíma berendezés zárlata okozhatta a tüzet. Az étteremmel…

Baseballütővel, viperával, vasvillával támadtak haragosaikra

ATV
-
  Ma 15:48 Baleset-bűnügy 

A bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a négy gyanúsítottnak, akikkel szemben csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és rongálás vétsége miatt indult büntetőeljárás - közölte a Miskolci Járásbíróság szerdán az MTI-vel.

"Kinyírlak titeket" - Kalapáccsal és késsel támadt a dühöngő férfi

Halálra rémült egy apa és fia, miután megtámadták őket az utcán.

Megszökött egy rab egy budapesti kórházból

Megszökött egy fővárosi egészségügyi intézménybe kihelyezett rab szerda délelőtt, a 43 éves nőt a rendőrség keresi - közölte a Büntetés-végrehajtási szervezet szóvivője szerdán az MTI-vel.

Teljes útzár: Egy ember meghalt, sokan megsérültek Abonynál

ATV
-
  Ma 14:16 Baleset-bűnügy  Abony

Egy ember meghalt, heten megsérültek, amikor egy kisteherautó és egy kisbusz ütközött össze a 4-es főúton Abony külterületén szerdán - közölte a honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

Rejtélyes sírt találtak Hódmezővásárhely közelében

Különös, eltérő időpontokban életüket vesztő, de valamilyen sajátos rítus részeként együtt eltemetett tizenegy ember maradványait rejtő késő bronzkori, kora vaskori sírt találtak a Móra Ferenc Múzeum szakemberei Hódmezővásárhely-Kopáncs térségében.

Tragédia: Megtalálták a Dunában elmerült kislány holttestét, a testvére is meghalt

Megtalálta a rendőrség szerda délelőtt annak a kislánynak a holttestét, aki két napja merült el a Dunába – írja a 24.hu.

Átvágtak egy kábelt, megbénult a MÁV szervere

Elektromos kábelátvágás miatt leállt a MÁV Déli pályaudvaron lévő szerverterme, az erről üzemeltett informatikai rendszerek délelőtt 10 óra után leálltak - közölte a MÁV Zrt. szerdán az MTI érdeklődésére. Szünetel az internetes jegyértékesítés is.

Lúgos orvos: Egyelőre nem lehet eljárást indítani a hamis tanúzás miatt

A "lúgos ügyben" az iratokhoz csatolt, valótlan tartalmú levél miatt egyelőre nem lehet büntetőeljárást indítani - közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész az MTI-vel szerdán. Hozzátette: az alapügy jogerős befejezése után azonban az ügyészség haladéktalanul elbírálja a hamis tanúzás miatt tett feljelentést.

Hatalmas tűz volt a VII. kerületben, négyen megsérültek

Kigyulladt egy lakás a budapesti Péterfy Sándor utcában ma délelőtt 10.00 óra körül. Több mint harminc tűzoltó próbálta megfékezni a lángokat, amik átterjedtek a ház tetőszerkezetére.

Lányokat futtattak: A teljes bűnszervezetet felszámolták

Lányokat futtató bűnszervezetet számolt fel a rendőrség - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata szerda reggel az MTI-vel.

Le akarta vetni magát egy budapesti hídról

A készenléti rendőrök még időben visszahúzták a férfit, aki egy hídról akart a vízbe ugrani Budapesten.

Lecsaptak az Iszlám Állam sejtjeire Európában

Egy nemzetközi akció keretében őrizetbe vették az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista terrorszervezet hat feltételezett tagját három európai országban - közölte szerdán a spanyol belügyminisztérium.

Őt keresi a rendőrség: Letépte a nyakláncot egy nő nyakából a buszon

Letépte egy nő nyakából a nyakláncát egy férfi egy budapesti buszon, majd leszállt és elrohant. Most keresi a rendőrség.