Találatok: 500 hír

Őrizetbe vették a tolnai gyilkosság gyanúsítottját

Őrizetbe vettek egy 65 éves férfit, akit a pénteken holtan talált tolnai nő megölésével gyanúsítanak - közölte honlapján a rendőrség.

Ezeket mondta Vizoviczki László az utolsó szó jogán

Első fokon hét év letöltendő börtönbüntetésre, és több mint 600 millió forint vagyonelkobzásra ítélte a Fővárosi törvényszék Vizoviczki Lászlót. Emellett ugyanennyi időre eltiltotta a közügyektől, miután bűnösnek találták a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalásban. Vizoviczki László az utolsó szó jogán 163 oldal szöveget tervez

Hét évre ítélték Vizoviczki Lászlót

Hét év börtönre ítélte Vizoviczki Lászlót vendéglátóipari tevékenységgel összefüggő költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Törvényszék pénteken kihirdetett elsőfokú döntésével.

Brutális gázolás Stockholmban: Még mindig növekedik az áldozatok száma

Belehalt sérüléseibe az április eleji stockholmi gázolásos merénylet egyik sebesültje, egy 60 év körüli asszony, így ötre emelkedett az április eleji terrortámadás halottainak száma - közölte pénteken a stockholmi rendőrség.

Családi terror: Élve elégette volna családját egy szilaspogonyi férfi

ATV  Ma 10:02 Baleset-bűnügy  Ingatlan

Azzal fenyegetőzött egy szilaspogonyi férfi, hogy magukra gyújtja az ingatlant. A benzineskannát kezében tartó apát végül a fia állította meg.

Horror: Forró autóban hagyta a babáját, miközben bement a sztriptízbárba

Börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki Los Angelesben egy forró autóban hagyta a kilenchónapos gyermekét, miközben sztriptízbárba ment.

Másfél éve készültek rá: Lekapcsoltak egy terroristagyanús párt Írországban

Őrizetbe vettek Írországban egy terroristagyanús párt csütörtökön, a húszas éveiben járó nő és férfi a gyanú szerint iszlamista terrorizmussal áll kapcsolatban.

Véres razzia Londonban: őrizetbe vettek három embert

Terrorellenes rajtaütést hajtott végre csütörtök éjjel London északnyugati városrészében a Scotland Yard egy fegyveres egysége. A művelet során egy fiatal nőt lövés ért.

Vádat emeltek a ceglédi gyújtogatós leszámolók ellen

ATV  Tegnap 19:15 Baleset-bűnügy  Csongrád Cipő

Vádat emelt a ceglédi ügyészség két férfival szemben, akik egyikük haragosainak autóit, illetve telephelyét gyújtották fel - tudatta Szabó Ferenc főügyész.

Hat személy ellen emeltek vádat az olaszországi lavina-katasztrófa miatt

ATV  Tegnap 17:29 Baleset-bűnügy 

Hat személy ellen emeltek vádat csütörtökön a januári, csaknem 30 halálos áldozatot követelő olaszországi lavina-katasztrófa kapcsán.

Őrizetbe vettek egy embert a londoni parlamentnél, akinél késeket találtak

ATV  Tegnap 17:14 Baleset-bűnügy  London

Őrizetbe vettek csütörtökön a londoni parlament épületének közelében egy embert, akinél késeket találtak. A Scotland Yard közölte, hogy sérülés nem történt.

Orosz hadihajó karambolozott a Fekete-tengeren, a legénységet kimentették

Összeütközött egy orosz hadihajó és egy élő állatokat szállító hajó csütörtökön a Fekete-tengeren, a Boszporusz tengeri szoros északi végénél található török Kumköy településtől mintegy 33 kilométerre északra - jelentette az NTV török hírtelevízió.

Enyhítették a halálra éheztetett kisfiú szüleinek ítéletét

Enyhítette a halálra éheztetett agárdi kisfiú szüleinek és nagyszüleinek elsőfokú ítéletét a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön.

A kábítószer kipakolása közben csaptak le a dílerekre Budapesten

ATV  Tegnap 11:47 Baleset-bűnügy  Drog

Huszonnégy kilogramm marihuána átpakolása közben fogtak el három kábítószer-kereskedőt Budapesten - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtökön a honlapján.

Folyik a sör a 17. kerületben - képek

A 17. kerületi Nagytarcsai úton, az M0-ás felhajtója közelében, egy nyerges vontatóról leborultak a rekeszek és a sörös üvegek. A balesetben nem sérült meg senki, ellenben rengeteg sör odaveszett.