Találatok: 500 hír

Elég poétikus látvány, amikor fagyott homokon gördeszkáznak

Player  Tegnap 14:28 Utazás 

A beton talán keményebb, de a tengerpart miatt látványosabb a háttér, méghozzá annyira, hogy kedvünk lenne megtanulni deszkázni.

Nekivágnánk a világnak ezt a csodásan szép bringás filmet nézve

Player  Tegnap 14:20 Utazás 

Ha a jó úti film az, amelyiket megnézve kedved lenne eldobni mindent a kezedből, és nekivágni a végtelen országútnak, akkor ez a bringás film ilyen.

Teljesen helyreállítják a keszthelyi Festetics-kastély egykori parkját

Turizmus Online  Tegnap 14:11 Utazás  Zala

Mintegy 5,5 milliárd forintos beruházással az eredeti tervek szerint állítják helyre a keszthelyi Festetics-kastély egykori parkját, az azt átszelő közút kiváltásával, de új funkciókkal és látványosságokkal is bővül a múzeumegyüttes.

Drágulhat az egyiptomi vízum

Turizmus Online  Tegnap 14:06 Utazás  Egyiptom

Elképzelhető, hogy júliustól az eddigi 25 dollár helyett 60 dollárt, azaz körülbelül 17 ezer forintot kell fizetni az egyiptomi vízumért a külföldi turistáknak, a többszöri belépésre jogosító vízum pedig 70 dollárba fog kerülni.

Letérítette az útról a mobilja, ezért 5 napig bolyongott a Grand Canyonban

Travelo  Tegnap 14:03 Utazás  11 hír a témában

Már búcsúvideót is készített családjának, amikor a keresőegységek rátaláltak.

Okos repülőtéri gurulóutakkal csökkenthető a környezetszennyezés

A Repülőterek Nemzetközi Tanácsának tanulmánya szerint akár 40 százalékkal csökkenthető a környezet terhelése azokon a repülőtereken, ahol a gurulóutakba épített okos fényjelzések segítik a repülők földi mozgását.

Önnek hogy tetszik az MTÜ új plakátkampánya?

Turizmus Online  Tegnap 13:29 Utazás 

Bizonyára sokaknak feltűnt már az országban járva-kelve, hogy új plakátokkal népszerűsíti a belföldi turizmust a Magyar Turisztikai Ügynökség. Utánajártunk a kampány hátterének.

Egzotikus szigetek az Air France - KLM új kínálatában

Turizmus Online  Tegnap 13:18 Utazás  Air France

Mostantól a paradicsomi Mauritius, a karibi térség gyöngyszeme, Guadeloupe, és a nászutasok első számú úti célja, a Maldív-szigetek könnyedén elérhető a légitársaságok járataival.

Egzotikus szigetek az Air France-KLM új kínálatában

Turizmus Online  Tegnap 13:08 Utazás  Air France

Mostantól a paradicsomi Mauritius, a karibi térség gyöngyszeme, Guadeloupe, és a nászutasok első számú úti célja, a Maldív-szigetek könnyedén elérhető a légitársaságok járataival.

Laptop-megőrző szolgáltatást vezet be az Emirates

Travelo  Tegnap 13:03 Utazás  USA

Az eszközöket, amelyek gondos csomagolást követően a repülőgép rakterébe kerülnek, a tulajdonosok az Egyesült Államok-béli célállomáson kapják vissza.

Biztonságról és szakemberhiányról a Turizmus konferencián

A turizmus és a biztonság összefüggéseivel, a turizmusban dolgozók bérkilátásaival, a fesztiválturizmussal és az ágazatban tapasztalható munkaerőhiánnyal is foglalkoztak az előadók a Századvég Gazdaságkutató Zrt. csütörtöki Turizmus konferenciáján.

Ilyen szuper csúszdák lesznek a mezőkövesdi csúszdaparkban – képek

NLCafé  Tegnap 12:15 Utazás 

Augusztus elején nyithat a régió egyedülálló csúszdaparkja a mezőkövesdi Zsóry-fürdő területén, ahol 5 csúszdapálya és egy mászófal épül. A kivitelezés hamarosan kezdődik, a szerződést aláírták.

140%-kal drágább lesz az egyiptomi vízum

Turizmus Online  Tegnap 11:48 Utazás  Egyiptom

Júliustól az eddigi 25 dollár helyett 60 dollárt, azaz körülbelül 17 ezer forintot kell fizetni az egyiptomi vízumért a külföldi turistáknak, a többszöri belépésre jogosító vízum pedig 70 dollárba fog kerülni.

140%-kal drágul az egyiptomi vízum

Turizmus Online  Tegnap 11:43 Utazás  Egyiptom

Júliustól az eddigi 25 dollár helyett 60 dollárt, azaz körülbelül 17 ezer forintot kell fizetni az egyiptomi vízumért a külföldi turistáknak, a többszöri belépésre jogosító vízum pedig 70 dollárba fog kerülni.

Olyan videó készült a jeges Tiszáról, hogy egészen hiányzik a tél

Player  Tegnap 11:13 Utazás 

Igazából baromira nem sírjuk vissza a hideget, de ez a drónvideó – ami ki tudja, miért csak most került fel a világhálóra – megmagyarázhatatlan érzéseket kelt bennünk: a jeges Tisza pazar látványától most egy kicsit hiányzik a tél. Azért nálunk még mindig a Duna a nyerő.