Találatok: 500 hír

3 tökéletes színkombináció, amit többször kellene használnunk az otthonunkban

NLCafé  Tegnap 12:20 Otthon 

Bár a tökéletesség esszenciái, ezt a 3 színkombinációt mégsem látjuk eleget a lakásbelsőkben. Itt az ideje, hogy bevessük őket!

A szőlő megúszta, de lesz-e dió, alma, és barack?

Agrotrend  Tegnap 11:43 Otthon 

A Mátrában és Szabolcsban is fagy pusztított a gyümölcsösökben az elmúlt napokban, az alma-, a kajszibarack- és a dióültetvényeket is súlyos kár érte. A szőlő átvészelte a hideg napokat. A gazdák tizenöt napig tehetik meg a kárbejelentést.

Végre, itt a pontos dátum: ekkor nyit az új IKEA

Femcafe  Tegnap 11:38 Otthon 

Ne aggódjatok, nem kell olyan sokat várni.

11 pár kerti növény, amelyek kedvelik egymás társaságát

Hobbikert  Tegnap 11:29 Otthon 

Részben népi, részben tudományos megfigyeléseken alapul, egy azonban bizonyos: egyes növénytársítások kifejezetten előnyösek a páros mindkét tagja számára.

Növényvédelem kertbarátoknak: 2017. április vége

Hobbikert  Tegnap 11:24 Otthon 

2017. április 4-én készült a lenti fotó egy tafrinás nektarinlevélről. A száraz, meleg napok általában nem kedveznek e gomba terjedésének.

Nem szeretjük, mégis sokat nézzük – mi az?

Életforma  Tegnap 11:00 Otthon 

Magyarországon a többség (78%) több órát tölt naponta a TV előtt, de vajon mindenkinek tetszik, amit lát? Hány TV-készülék van egy háztartásban, és mit nézünk rajtuk a leggyakrabban? Ki szereti az okos TV-t, mennyit használjuk a felvevő funkciót, és melyik műsorokat nézzük a legtöbbet? Az Euronics Műszaki Áruházlánc friss kutatásából…

A Csendes-óceánra néz ez a páratlanul szép tajvani villa

Player  Tegnap 10:45 Otthon 

A rizsteraszok szintezettsége volt az építészek inspirációja ebben a háromszintes, kőfalakkal rusztikus, de berendezésében abszolút modern ház megalkotásakor.

Óvatosságból több strand zárva van Gran Canaria szigetén

CityGreen  Tegnap 10:26 Otthon  Üzemanyag Strand

Elővigyázatosságból több strandot is zárva tartanak vasárnap a spanyolországi Gran Canaria szigetének északkeleti részén, miután két napja egy komp a hullámtörő gátnak ütközött Las Palmas kikötőjénél és 25 ezer liter...

Láthatatlan, de elengedhetetlen

Stílus és Otthon  Tegnap 10:07 Otthon 

<p style="text-align: justify;">A zuhanyfolyóka olyan padlóösszefolyó, vízelvezető zuhanyzó alkatrész, amelynek látványa ugyan nem, de a hiánya annál inkább szembetűnő. Mit is tud egy zuhanyfolyóka? Mikor és miért lehet rá talán Önnek is szüksége? Összefoglaljuk! </p>

Rózsa alakú pozsgások léteznek, és egyszerűen csodálatosak!

NLCafé  Tegnap 09:40 Otthon 

A rózsa formájú pozsgásokkal tündérmesébe illővé varázsolhatod a kerted!

Kiderült, mikor nyit a soroksári IKEA

NLCafé  Tegnap 09:22 Otthon  IKEA

Bejelentették, mikor nyit a harmadik magyarországi IKEA áruház. Rögtön eláruljuk!

Tégy, Támogass, Táncolj az autizmusért!

Otthon  Tegnap 09:15 Otthon 

Április 27-én, a Gólyában tartja jótékonysági rendezvényét a MAACRAFT az autizmus hónapjának zárásaként. A Maacraft egy szociális design műhely, ahol autista munkavállalók designerek segítségével készítenek magas minőségű lakáskiegészítőket és bútorokat. A program megálmodójával a legújabb Otthon magazinban beszélgetünk.

Így öltöztesd fel a kerted nagyon szép és olcsó kültéri dekorlámpákkal

Player  Tegnap 09:00 Otthon 

Tavaszi-nyári kültéri mulatságokra felkészítő dekorációs cikket azért nem egyszerű írni, mikor az elmúlt napokban azon tartja csuriban az ujját a fél ország, hogy HÓ ne essen. De azért előbb, vagy inkább utóbb, de el fog jönni a szép idő, amikor is nagyon hasznos lesz ez a pár kültéri fénydekorációs tipp.

Egy ikerház újjászületése

NLCafé  Tegnap 08:40 Otthon 

A meglévő ikerház udvara eredeti állapotában teljesen zárt volt, mint a többi házé. Az ügyfeleknek szükségük volt egy új élettér megnyitására, mely a szomszédoktól elkülönítő kialakítású. Szerintetek jól sikerült az átalakítás?