Találatok: 500 hír

Így terem a cukorcirok a kertben

Hobbikert
-
  Tegnap 18:13 Otthon 

Gabonát kerben? Az édes nedvű cukorcirok kivételesen érdekes, úgyhogy érdemes kipróbálni.

Kireped az érő paradicsom? Így előzd meg!

Hobbikert
-
  Tegnap 18:10 Otthon 

Ha kertészkedésre adjuk a fejünket, a paradicsom egyike azon növényeknek, amelyek termesztésébe belefogunk.

A jakuzzihasználat tényleg növeli az állóképességet?

Spa Trend Online
-
  Tegnap 16:06 Otthon 

A masszázsmedencék pozitív élettani hatásai közé egy új tétel is felkerült tavaly decemberben: javítja az állóképességet. Mi okozza, és egyáltalán hogyan lehetséges ez?

A jövő a napelemé

Alternatív Energia
-
  Tegnap 14:08 Otthon 

A napelem egyik erőssége, hogy a mai napig fejlesztik és olyan innovációs megoldásoknak vetik alá, amelyeknek köszönhetően növekszik a teljesítmény és a felhasználási lehetőség, és ezzel együtt csökken az ár.

Milyen az ideális medenceméret?

Spa Trend Online
-
  Tegnap 14:06 Otthon 

A masszázsmedence vásárlásának ténye már fix, de nem tudod mekkora méretű medence lenne számodra a megfelelő? Akkor most jól figyelj, összeszedtük azokat a tényezőket, amiket figyelembe kell venned a döntéshez.

A balkon sztárja a petúnia! Így öntözzük és tápoldatozzuk a petúniát!

Kertvarázs Magazin
-
  Tegnap 13:29 Otthon 

Számunkra a balkon sztárja egyértelműen a petúnia, és természetesen a muskátli. Áprilisban, a kertészetekben már széles választékban megtalálhatók a petúniák, palánta vagy ámpolna formájában.

Nem a lépcső alatt nőtt fel: itt töltötte gyerekkorát Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe épp ebben a házban tartózkodott, amikor közölték vele, hogy megkapta Harry Potter szerepét. Körbevezethetünk?

Isten nyugosztaljon, Jane Austen

Gardenista
-
  Tegnap 11:45 Otthon 

Kétszáz éve halt meg a romantikus realizmus legismertebb írónője, akinek azokat az erős, önállóságra, de legalábbis a férfiakkal egyenrangú megítélésre vágyó nőideálokat köszönhetjük, mint Emma Woodhouse, Elizabeth Bennett és Marienne Dashwood. Galéria következik ötórai teához: Bath, ahol 1801-1805 között élt. A Meggyőző érvek fontos…

Van kiút a hazai málnaválságból

Az ellenálló magyar málna reneszánszát éli a külföldi piacon. A Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft. szerint a gurulós málnafajta itthon is jó hozamot érhetne el, és pályázatok kiírásával vissza lehetne hozni a gazdák vállalkozó kedvét.

Védjegyes lesz a magyar dinnye

Agrotrend
-
  Tegnap 11:23 Otthon  10 hír a témában

A fogyasztókat segítenék az eligazodásban, hogy meg tudják különböztetni a magyar dinnyét az importtól.

Kaspó készítése, felújítása nem csak haladóknak- #16 DIY

Hulladékvadász
-
  Tegnap 11:03 Otthon 

Kaspó készítése, illetve felújítása foglalkozik a DIY rovatunk következő epizódja. Pénteken jelentkező rovatunk most a felújítás témakörével foglalkozik. Hisz inkább újítsd fel, mint hogy hulladékot képezve szemétre dobd feleslegesnek tűnő értékeidet. A Kreatív Hobbik Csoport DIY rovata a kreativitást ötvözi az újrahasznosítással. Korábbi DIY cikke

Virágmaffia tizedeli a köztéri virágokat

Gardenista
-
  Tegnap 10:45 Otthon 

Van, amikor a több tíz kilós virágládával együtt lovasítják meg a tuját, vagy ha a ládát már leláncolták, akkor csak a növényt kapják a hátukra az ismeretlen elkövetők, néha még a villanyoszlopra is felmásznak, hogy muskátlanítsák azt.

Zsíros ujjlenyomatok a tükrön? Ezt a módszert mi sem ismertük az eltüntetésére

Femina
-
  Tegnap 10:35 Otthon 

Rengeteg mindenre jó egy egyszerű kis radír.

Méretproblémák az idei barackoknál

Agrotrend
-
  Tegnap 08:51 Otthon  2 hír a témában

Nem érződnek túlzottan a fagykárok a gyümölcsárakon, a termelői árak nagyjából a sokéves átlag körül alakulnak. Az öntözés hiánya apró kajszikat hozott.

Művirágot mindenhova!

Gardenista
-
  Tegnap 07:46 Otthon 

Sokan idegenkednek a művirágok hallatán, mivel szemük előtt lebeg a nagyi előszobájában évtizedek óta porosodó, kemény műanyag borostyán, vagy a szintén lehetetlen színűre napszívott temetői rettenetek. Nekem személyes kedvenceim a teraszokon hagyott műfikuszok, amik néhány hét UV fürdő után zöld színüket neon kékre cserélik.…