Találatok: 500 hír

Bűbájos bakik a konyha tájáról – még a konyhatündérek is hibáznak néha

Vous  Tegnap 14:00 Otthon 

A legjobb konyhatüdérekkel is megesik, hogy porszem kerül a konyha finom gépezetébe, és még a legegyszerűbb ételeket is el lehet rontani, igen, még azokat is, amiket előszeretettel emlegetnek az „elronthatatlan” jelzővel együtt. Pedig én volnék az élő cáfolat arra, meg a zacskós rizsem, hogy az elronthatatlan is elrontható.

Tavasszal robbant be idén a lakáspiac

NLCafé  Tegnap 14:00 Otthon 

Beindult a szezon a lakáspiacon. Március első három hetében ugrásszerűen, éves szinten 23 százalékkal emelkedett az eladó lakások iránt érdeklődők száma - derül ki az ingatlan.com több mint 30 ezer magánhirdetésen alapuló elemzéséből. Bár idén januárban és februárban is erős volt a kereslet, alig haladta meg a tavalyi szinteket,…

11 tipp, hogy a tiéd legyen a környék legszebb orchideája!

Lakberinfo  Tegnap 13:30 Otthon 

Az orchideák a trópusok gyönyörű kincsei, színeik, formáik, illatuk mindenkit elbűvölnek. Az elmúlt században nemesítésüknek és laboratóriumokban történő szaporításuknak köszönhetően bárki számára elérhetővé vált ez a káprázatos növény.

Szuper újítás a legók szerelmeseinek

NLCafé  Tegnap 13:30 Otthon 

Rugalmas, színes, öntapadós. Az új, rugalmas LEGO alappal akár az egész lakás játszótérré alakítható.

Ne pazarold a konyhában töltött időd - Itt a megoldás

Femcafe  Tegnap 13:26 Otthon 

A konyhában az egyszerű és időhatékony megoldásokat keressük. Ezekkel a kütyükkel könnyíthetsz életeden.

Ezzel töröld át a csempét: fényes lesz, és még a vizet is lepergeti

Femina  Tegnap 12:30 Otthon 

Olyan szereket mutatunk, melyek tökéletesek lehetnek a csempe megtisztításához.

Szereti a magyar földet a francia szarvasgomba

Agrotrend  Tegnap 12:04 Otthon  Oktatás

Valódi kuriózum a maga nemében, tudományos körökben pedig komoly elismerés, hogy első alkalommal sikerült Magyarországon francia szarvasgombát mesterségesen termeszteni. Keszthelyen, a Pannon Egyetem Georgikon Karán tizenhét éve kezdték meg a kísérleteket, most sikerült az áttörés. A szakemberek abban bíznak, hogy a…

Ezek a moduláris házak egyszerre stílusosak és környezettudatosak

Player  Tegnap 12:00 Otthon 

Dinamizmus, játékosság, a természettel való harmonikus együttélés jellemzi ezeket a ripsz-ropsz felépíthető, modern moduláris otthonokat. Pillants be ezekbe a 37 négyzetméteres csodaházakba!

Azonnali vízsokkolás masszázsmedencékhez

Spa Trend Online  Tegnap 12:00 Otthon 

A sokkolás az a folyamat, mely során egy nagyobb mennyiségű tisztítószerrel eltávolítunk minden szennyeződést a vízből. Ez csökkenti a későbbi vegyszerhasználat sűrűségét és mennyiségét.

A csónakorchidea (Cymbidium) gondozása

CityGreen  Tegnap 11:20 Otthon 

A csónakorchidea nemcsak szobanövényként, hanem vágott virágként is megállja a helyét, annak köszönhetően, hogy bézs, sárga, narancssárga, vörös, rózsaszín, barna és zöld virágai nagyon sokáig megmaradnak. A virágpiacokra, főként Thaiföldről...

Itt élvezzétek ki a tavaszi napsütést hétvégén! – teraszos helyek Budapesten

Vous  Tegnap 10:00 Otthon 

Jó időt ígérnek hétvégére, így kár lenne kihagynotok valamilyen szabadtéri programot, hogy ha csak kicsit is, de megmártózzatok a nyár ígéretében. Délben ugyanis, amikor az ég tetejéről szórja rátok gyenge fényét a nap, már pont olyan idő van, hogy egy kicsit elücsörögjetek Budapest valamelyik teraszán. De melyiken?

Borítsd tulipánba az otthonod! Csodaszép tulipános dekorációk

NLCafé  Tegnap 09:30 Otthon 

A tavasz egyik legkedveltebb és legnépszerűbb virága a tulipán. Érdemes feldobnod az otthonod ezzel a vidám tavaszi kis virágcsodával. Adunk pár inspirációs ötletet.

10 csodás függőleges kert otthonra

Nők Lapja  Tegnap 09:00 Otthon 

Nagyon feldobja a teraszt Minden csupa zöld A fürdőben is remekül mutat Különleges megoldás pozsgásokkal Akár egy függöny Az udvar dísze Micsoda

Óvatosan tartsd a csészét, kiömlenek a virágok!

NLCafé  Tegnap 08:00 Otthon 

Az orosz művész törékeny szépséget sugárzó képein a finom porceláncsészék tea vagy kávé helyett csordultig vannak virágokkal!

Szerencsétlenséget hozhat a ma levágott fa ága

24  Tegnap 07:55 Otthon  Téli ünnepek

Március 25-ikéhez, Gyümölcsoltó Boldogasszony napjához több hiedelem is fűződik.