Találatok: 500 hír

50 ezres ALDI utalványt nyerhet a csapatod!

Kreatív Online  Tegnap 17:26 Média 

Ami rengeteg smoothie-t és croissant-t ér, vagy bármi mást, amire fordítanátok! Az áruház szabadulószobájában kell ügyesnek kell lenni – szerkesztőségi vagy kiadói csapatokat várnak.

Folytatódott a kommunikációs sikersztori: újabb Silver Hugo-t nyert Szabó Stein csapata

MMonline  Tegnap 17:17 Gazdaság  Fesztiválok

Újabb rangos elismerést kapott a Zeneakadémia Szabó Stein Imre vezette kommunikációs csapata, már másodszor nyertek Silver Hugo-t a Chicagói Nemzetközi Filmfesztiválon. Az intézmény kommunikációja az elmúlt években jelentősen átalakult, és az új stratégia díjakban is megmutatkozott, négy év alatt négy jelentős nemzetközi…

Új módszerek a kiberbűnözésben

MMonline  Tegnap 15:32 Gazdaság  CISCO

A kiberbiztonsági incidensek következtében a vállalatok bevételeik és ügyfeleik akár egyötödét is elveszíthetik – derül ki a Cisco jelentéséből. A már bevált technológiák mellett a kiberbűnözők új módszereket is alkalmaznak, ezekkel pedig leginkább a vállalatok középvezetőit, menedzsereit célozzák  

Bővülhet a budapesti rádiós piac

MMonline  Tegnap 15:06 Film 

Két új, budapesti telephelyű rádiós műsorszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének kidolgozására kérte fel a Médiatanács az NMHH Hivatalát. A frekvenciatervezés időkerete három hónap, célja, hogy a két médiaszolgáltatási lehetőséget a lehető legjobb minőséggel és legnagyobb egybefüggő vételkörzettel alakítsák ki.  

Többkiadós televíziós platform született

Médiapiac  Tegnap 14:54 Média 

A Viacom, a Fox Networks Group és a Turner egy független üzemeltető bevonásával hozta létre az OpenAP közönségtargetáló és mérési platformot.

Új online sorozatot indított D. Tóth Kriszta

Kreatív Online  Tegnap 14:53 Média 

Falakat áttörő, tabukat ledöntő nők Az én életem, az én döntésem vendégei.

Az MTV Movie Awards mostantól tévésorozatokat is díjaz

Mediainfo  Tegnap 14:44 Gazdaság 

Az MTV 25 év után újragondolja filmes díjátadójának koncepcióját és idén májustól a hollywoodi produkciók mellett tévésorozatokat is díjaznak majd.

Nagyot újít a Telekom

MMonline  Tegnap 14:43 Mobiltech  Telekom

A Telekom teljesen új alapokra helyezi lakossági havidíjas mobil portfolióját, és rugalmas, teljes egészében az ügyfelek saját igényeihez, használati szokásaihoz igazítható tarifarendszert vezet be március 24-étől. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az ügyfelek maguk állíthatják össze a csomagjukat az alapján, hogy mennyit szeretnének…

Újabb százmilliókról döntött a Médiatanács

MMonline  Tegnap 14:18 Film  Médiatanács NMHH

A Magyar Média Mecenatúra program két pályázatán 50 helyi, körzeti médiaszolgáltatót összesen 245,8 millió forinttal támogat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület e heti ülésén döntés született két nemzetközi filmfesztivál támogatásáról is.  

Hét új magazinműsor érkezik az RTL Klubra

Hajdú Péter cége az egyik gyártó.

Új szolgáltatás az Emirates-nél

MMonline  Tegnap 13:52 Gazdaság  USA

Új szolgáltatás bevezetését jelentette be az Emirates, amely lehetővé teszi, hogy az Egyesült Államokba tartó utasok egészen a beszállás pillanatáig használják a laptopokat és tableteket.  

Továbbra is a Network 360 segíti a Pfizert

2017 végéig a reklámügynökség látja el a gyógyszergyártó magyarországi PR- és kommunikációs feladatait.

Idén is Bill Gates vezeti a leggazdagabbak Forbes-listáját

Mediainfo  Tegnap 13:34 Gazdaság  Forbes Bill Gates

Idén is Bill Gates a világ leggazdagabb embere a Forbes listáján, jelenlegi vagyonát 86 milliárd dollárra becsüli az amerikai üzleti magazin.

Új csatorna a DIGI-nél

MMonline  Tegnap 13:28 Film  Digi

Bekerült a DIGI digitális alapcsomagjába az egyik legnépszerűbb dokumentumfilmes csatorna, a DoQ.  

A Telekom átalakítja mobil portfolióját

Médiapiac  Tegnap 13:18 Gazdaság  Telekom

A havidíjas Telekom ügyfelek mostantól kezdve maguk állíthatják össze mobil díjcsomagjukat, a hang- és adatcsomagok igény szerint kombinálhatóak.