Találatok: 500 hír

Kreatív akcióban a Lenovo

MMonline
-
  Ma 15:57 Gazdaság 

A Lenovo Magyarország 2016-os kreativitás felméréséről szóló kutatásának eredményeire válaszul alkotta meg a nyári kampány középpontjában álló Yoga Book Rajzakadémiát. A kreativitás előhívása érdekében a kezdeményezést egy workshoppal és több, egymást követő kitelepüléssel tett színesebbé a márka – ezzel is növelve a Lenovo Yoga…

Már kapható a legújabb szupertévé

MMonline
-
  Ma 15:32 Gazdaság 

Az LG ez év elején, a Las Vegas-i CES elektronikai show-n mutatta be új SUPER UHD tévéit, melyek a piacon jelenleg elérhető legfejlettebb nanocellás technológiával készültek. Az 55, 60 és 65 colos méretben gyártott SJ850V modell már Magyarországon is kapható.  

Drámai valóság a TLC műsorán

MMonline
-
  Ma 15:08 Film  Diana hercegnő

Ez a különleges dokumentumfilm újabb bizonyítékokat tár fel Diana hercegnő máig kérdőjeleket felvető halálával kapcsolatban. Habár húsz éve, augusztus 31-én történt a tragédia, sokan nem tudták még feldolgozni a történteket. A TLC műsorára kerülő filmben többek között a hercegnő életrajzírója, Andrew Morton is megszólal az…

Megérkezett az új Skype

Digital Hungary
-
  Ma 15:00 Média 

Megmutatta a windowsos Skype legfrissebb ráncfelvarrását a Microsoft.

A helyi termék még nem hívószó

Kreatív Online
-
  Ma 14:46 Média 

Kistermelők és kiskereskedők bonyolult viszonyait tekintettük át cikkünkben.

Magyar bombázóval kampányol a Coca-Cola

Ismét Mihalik Enikő lesz a Coca-Cola kampányának arca: épülethálókról, óriásplakátokról, buszmegállókról, citylightokról mosolyog majd ránk. Az őszi közterületi márkakampányban a híresség modelltársaival az esti kikapcsolódásra készülve szürcsöl majd Coca-Cola zero-t.  

Femina már a Viberen is

Az új közösségi csatorna részeként egy Femina-matricacsomag is napvilágot látott.

Nyereményjáték a Magyar Termékekkel

MMonline
-
  Ma 14:15 Gazdaság 

Nyereményjáték-akciót indít a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. a védjegyhasználó cégek összefogásával. A „SZÍVezd ki Magyarországot!” kampány résztvevői nemcsak értékes nyereményekért szállhatnak versenybe, hanem minden vásárlásukkal adhatnak egy szívet a településüknek, így az akció végén kialakul az ország Magyar Termék szívtérképe.…

Viberen erősít a Femina.hu

Egy újabb platformon, a Viber csevegőapplikációján keresztül is elérhetővé válnak a Femina.hu legfrissebb cikkei 2017. augusztusától. Az új közösségi csatorna részeként napvilágot látott egy Femina-matricacsomag is.  

Folytatódik az Elviszlek magammal

Hosszú Katinkára csaknem 350 ezren, Zacher Gábor toxikológusra több mint negyedmillióan, Puzsér Róbertre pedig 220 ezren voltak kíváncsiak Magyarország legnépszerűbb autós-beszélgetős műsorában.

Püspöki beszéd: kimaradt a kormánykritika az MTI tudósításából

MNO
-
  Ma 13:30 Média  Kereszténység

Fondorlatosan megfogalmazott, a jó szándék köntösébe bújtatott törvényről is szó esett.

Duplázott az Elviszlek magammal

Nézőszámának megduplázása után szeptembertől újabb szezonnal tér vissza a WMN online magazin YouTube-csatornáján futó sorozat. A legtöbben Hosszú Katinkára voltak kíváncsiak az autós-beszélgetős műsor 2016/17-os évadában.  

Hitelből indul a tanév

Augusztus második felében már sokan kezdenek készülni a szeptemberi iskolakezdésre. A tanévkezdés előtti hetek különösen megterhelőek anyagi szempontból, hiszen közel húszezer forint megy el ilyenkor iskoláztatással kapcsolatos költségekre már egy gyerek esetén is.  

Változás a magyarországi Samsungnál

24
-
  Ma 12:39 Média  Samsung

Marketingvezetőként folytatja munkáját Witsch Gerda a Samsung Electronics Magyar Zrt.-nél. Samu Zsófia is visszatért a céghez, méghozzá újra PR és CSR menedzserként.

Hamarosan kiderül az új Android titka

MMonline
-
  Ma 11:45 Mobiltech  India Telefon

Ma kiderül, hogy mi lesz az Android új verziójának a neve, illetve milyen funkciókkal rendelkezik majd a végleges szoftver. Az első okostelefon, amelyen előre lesz telepítve az egyelőre Android O-ként ismert operációs rendszer a Pixel 2 lesz.