Bezár
Ma 2017.03.28 22:00 órától másnap reggelig hálózati karbantartás várható, mely elérhetetlenné teszi a weboldalunkat és az appunkat is.
Találatok: 500 hír

Hat évig restaurálták Leonardo fiatalkori remekművét

Magyar Idők  Ma 21:44 Kultúra 

Leonardo da Vinci Háromkirályok imádása című befejezetlen fiatalkori remekművének eddig nem ismert mélységei tárultak fel a hat évig tartó restaurálás eredményeként – hangzott el a firenzei Uffizi Képtárban, ahol e héttől ismét látható a reneszánsz polihisztor legtitokzatosabb alkotása.

A nap kérdése: Alexander Skarsgård pénisze valódi vagy „hatalmas kis hazugság”?

Vous  Ma 21:00 Kultúra 

Az HBO sorozataival általában igencsak magasra teszi a mércét, így van ez legújabb saját gyárású sorozata esetében is. A Hatalmas kis hazugságok óriási siker itthon is, a legutóbbi részben pedig előbukkant Alexander Skarsgård pénisze – vagy péniszprotézise.

Izrael lesz az Art Market Budapest idei díszvendége

Magyar Idők  Ma 20:58 Kultúra 

Izrael lesz az Art Market Budapest (AMB) idei díszvendége – közölte keddi tel-avivi sajtótájékoztatóján Ledényi Attila, a kortárs képzőművészeti vásár alapító-igazgatója.

Testről és Lélekről közönségtalálkozók Budapesten

Cseppek  Ma 20:30 Kultúra 

Már közel 40.000-en látták Enyedi Ildikó Arany Medve-díjas filmjét.

Felújítják a leégett zuglói zsinagógát

Felújítják a leégett zuglói zsinagógát. Az építési munkálatok költségét teljes egészében a kormány állja. Az épület tavaly októberben, pont a tóra ünnepén égett le. A tüzet valószínűleg elektromos zárlat okozta. A felújítás után, várhatóan jövő tavasszal nyithatja meg újra a kapuit. További részletek a videóban.

Porondon az Anna & The Barbies

Nézd meg Te is elsőként a zenekar Álmatlan c. filmjét és válts jegyet egy olyan cirkuszi előadásra, ami megváltoztatja az életedet!

Barátság extrákkal, avagy túlélni Szarajevót

168 Óra Online  Ma 20:27 Kultúra 

Szarajevó az egyetlen város, ahol pár száz méteren belül megtalálhatók az iszlám, a szerb ortodox, a katolikus és az izraelita vallás templomai.

Abszolút színház a Harmadikban

Hírhatár  Ma 20:18 Kultúra  Színház

H@Hamlet érkezik a virtuális világból Scallabouche Társulat előadásában.

Az este verse - Juhász Gyula: Egy hangszer voltam…

IgenÉlet  Ma 20:00 Kultúra 

"Egy hangszer voltam az Isten kezében, Ki játszott rajtam néhány dallamot, Ábrándjait a boldog szenvedésnek, Azután összetört és elhagyott. (...)"

L.L. Junior nem értette, drMáriás megáldotta – 5 éves a legkülöncebb hazai zenekar

HVG  Ma 20:00 Kultúra 

Próbáljuk meg leírni ezt a zenekart egy mondatban: diszkópunk, amely a VHK, a Tudósok és a Bizottság hagyományát viszi tovább. Ne, inkább mondjuk róluk azt, hogy egy színházi performanszhoz közelítő koncerteket adó, súlyos filozófiai és társadalmi kérdéseket feszegető kollektíva. Na jó, íme nyolcezer karakter a méltán egyre több hívet…

Itthon is bombasiker A szépség és a szörnyeteg

SG  Ma 19:37 Film 

A szépség és a szörnyeteg itthon sem okozott csalódást.

Internetes játék a sükösdi általános iskola felsős diákjaival

Montázs Magazin  Ma 19:26 Kultúra 

Magyarok Nagyasszonya Katolikus Általános Iskola, Sükösd – Szeretettel kérjük igazgató urat és a tantestület tagjait, hogy népszerűsítsék ezt a játékot diákjaik körében, melyet a Montázsmagazin Íróklub rovatában találhatnak meg. (www.montazsmagazin.hu) Kedves sükösdi felső tagozatos diákok! Internetes játékra hívlak benneteket a…

A Thália Színház sales munkatársat keres

SzínházOrg  Ma 19:17 Kultúra 

Az ideáis jelölt szereti a színházat, ismeri a Thália repertoárját, és nagy értékesítési tapasztalattal rendelkezik bármilyen területen. Jelentkezési feltételek a cikkben. Elvárások: – kiváló kommunikációs-, kapcsolatteremtő- és szervezőkészség – teljesítményorientált gondolkodásmód, kiváló kereskedelmi érzék – alkalmasság önálló munkavégzésre…