Találatok: 500 hír

Helena Bonham Carter legjobb filmjei

Helena Bonham Carter nem csak felesége, hanem múzsája is Tim Burtonnek, így a különleges képi világáról ismert rendező rengeteg filmjében láthatjuk, gyakran Johnny Depp oldalán. A mai napon 51. születésnapját ünneplő színésznőnek rengeteg emlékezetes alakítást köszönhetünk, íme a legjobb filmjei!

10 konyhai eszköz, ami nemcsak hasznos, de nagyon szép is

NLCafé
-
  Ma 22:00 Otthon 

Persze az első, hogy egy konyhai eszköz hasznos legyen, te tegyük a szívünkre a kezünket, azért nem árt, ha mutatósak is. Ilyeneket szedtünk össze most.

Szülői tízparancsolat. A legtöbb, ami a gyermeknek adható

Életszépítők
-
  Ma 21:57 Életmód 

Szülői tízparancsolat. Ezt írná a gyermeked a kívánságlistájára. 1. Légy gyerekes! Ez sokat segít nekem a felnőtté válásban. 2. Fogd meg, és engedd el a kezem! Mindegyiket akkor, amikor kell. 3. Élményeink, emlékeink, szertartásaink, rítusaink a legnagyobb közös kincseink. Legyen időd az apróságokra! 4. Kérlek, ne hasonlíts senkihez! Én én…

Káprázatos fekete-fehér fürdőszobák

NLCafé
-
  Ma 21:30 Otthon 

Ámulj el te is a világ legszebb fekete-fehér fürdőszobáin!

Itt van Ariana Grande bejelentése: visszatér Manchesterbe

HVG
-
  Ma 21:22 Életmód  Terrortámadás

Az énekesnő azt üzente, hogy egész életében gondolni fog a hétfői merénylet áldozataira, de nem szabad hagyni megfélemlíteni magunkat.

Popcornteszt! Melyik mikrós pattogatott kukoricát válasszuk filmnézős estékre?

Mindmegette
-
  Ma 21:00 Életmód 

A popcorn igazi mozis kiegészítő. Sokliteres dobozban vásárolhatjuk, melyeket púposra töltenek gondolván, majd menet közben a felső réteget úgyis leszórjuk. Szerencsére, ha pattogatott kukoricára ácsingózunk, nem kell feltétlen moziba menni, boltban is kapunk mikrós változatot.

Gyönyörű lett a festékbe mártott menyasszonyi ruha

NLCafé
-
  Ma 20:45 Divat 

Összesen 61 óráig tartott, míg megalkották ezt a DIY ombre-festésű menyasszonyi ruhát, de megérte - egyszerűen gyönyörű a végeredmény!

Hatalmas felháborodás lett az oroszlánkölyök-bemutatóból

MNO
-
  Ma 20:43 Életmód 

Kiverte a biztosítékot, hogy vásári mutatványként, anyjától elszakítva mutogatták Kirát a győri árkádban.

Hétvégi programajánló: 05.26-28.

Style
-
  Ma 20:42 Életmód 

Végre itt a nyár, az előrejelzések szerint egész hétvégén napos, száraz, kifejezetten meleg időre számíthatunk, ami azt jelenti, hogy felhőtlenül élvezhetjük a szabadtéri programokat. Éppen ezért megpróbáltuk összegyűjteni a legizgalmasabb kültéri eseményeket, amelyeket ezen a hétvégén rendeznek meg Budapesten.

Mrs. Doubtfire-szülinapot akart a négyéves

NLCafé
-
  Ma 20:35 Életmód 

Cowboyok vagy űrlények lehett a '90-es évek népszerű családi vígjátékát választotta szülinapi témának a négyéves kisfiú.

Vaddisznót üldöztek a pesti belvárosban - videók

HVG
-
  Ma 20:31 Életmód  Duna Vaddisznó

A budai kerületekben időről időre felbukkannak az erdőkből elkóborló vaddisznók, ennél jóval ritkább, hogy a pesti belvárosba is bejussanak. Az interneten közzétett fotók tanúsága szerint pedig most ez a helyzet.

Ó, a hetvenes évek férfisortjai!

NLCafé
-
  Ma 20:30 Divat 

Ma már inkább halásznadrágnak kéne nevezni azokat a rövidebb fazonú nadrágokat, amiket a férfiak hordanak, de volt idő, amikor a sort tényleg nagyon rövid volt...

5 pasitaszító smink, amiről le kellene már szoknunk

Femcafe
-
  Ma 20:26 Divat 

Az alábbi 5 sminket utálják a férfiak, és meg tudjuk érteni őket.

Ezért ne gyújts rá! – videóval

Rossz hírek: 15 szál cigi elszívása már mutációt okoz a DNS-ben, a tüdőt tisztító csillószőrök 30-40 percre megbénulnak, hosszabb távon pedig teljesen elpusztulnak.

Fergeteges jakuzzi vásárral zárul a kerti bútor és jakuzzi kiállítás

Spa Trend Online
-
  Ma 20:18 Otthon 

Elkezdődött az igazi nyár, egyre több időt tölthetünk a szabadban, ami a kert tulajdonosok számára nem csak a kert gondozását, hanem a pihenést is jelenti.