Találatok: 500 hír

A napsütéssel együtt a Nike új, sportoláshoz tervezett napszemüvegei is megérkeztek

Player  Ma 10:27 Divat 

Éppen időben mutatták be az új, szabadtéri edzésre optimalizált napszemüvegeket, hiszen az elmúlt napokban jócskán beütött a tavasz.

Ma már nem ciki pirosat vagy feketét viselni egy esküvőn – Ruhaötletek, ha lagzira vagytok hivatalosak

Vous  Ma 10:00 Divat 

Lassan beindul az idei esküvőszezon, ami sokszor komoly fejtörést okoz nekünk. Amikor ruhát keresgélünk, hirtelen csak az villog a szemünk előtt, mit nem szabad. Pedig rengeteg lehetőség lenne, csak ez valahogy pont a bolt próbafülkéjében nem jut eszünkbe. Következzenek most a legnagyobb idei trendek.

7 ruhadarab, amit a pasid imád rajtad

Fashionfave  Ma 09:59 Divat 

Mind szeretnénk tudni, hogy mik azok a darabok, amelyek megszédítik a férfiakat. Valószínűleg, ha megkérdeznénk őket, azt válaszolnák, hogy ne legyen rajtunk semmi. Na, de ezt mégsem valósíthatjuk meg 0-24-ben, így kell egy B terv is. Talán ezek azok a ruhák, amiket besorolhatunk az “amit a pasid imád rajtad” kategóriába! Az ő ingje Van…

6 dögös sminktrend 2017-ben, amit imádni fognak a férfiak

Femcafe  Ma 09:56 Divat 

Nézd meg milyen új sminktrendek jönnek divatba, amit a pasik is szeretni fognak.

Így nézzünk ki jól smink nélkül is

Ridikül  Ma 09:04 Divat 

A természetesség mindig trendi, arról nem is beszélve, hogy ha nem fedi egész nap vastag festékréteg az arcunkat, sokkal jobban tud lélegezni a bőrünk, és kisebb eséllyel lesz problémás.

Jönnek a csíkok! De kinek áll jól a tavasz egyik legszerethetőbb trendje?

Vous  Ma 08:30 Divat 

Kijelenthetjük: az idei tavasz a túlzásokról szól – már ami a divatot illeti. Tombolnak az élénk színek, és olyan darabok lettek az idei kedvencek, amikben az utcán sétálva is a kifutón érezhetjük magunkat. Ha azt hittétek, a fodros ruhadarabok idén ellopták a show-t, várjátok ki a végét. Jön a minták jolly jokere! 

Káromkodós nemzet a magyar?

Ridikül  Ma 08:00 Divat 

Tudjuk, hogy nem szép dolog, de mindannyian káromkodunk bizonyos helyzetekben. És erre a kérdésre a legtöbb magyar ember csípőből rávágná, hogy igen.

Kvíz! Milyen melltartó illik hozzád?

NLCafé  Tegnap 22:00 Divat 

Szexi csipkés? Basic? Vagy inkább sportos? Töltsd ki a kvízt és megtudod!

7 feminista művésznő, aki túl merész a közösségi oldalaknak

NLCafé  Tegnap 21:31 Divat 

Szögezzük le gyorsan: a művészet nem édes kis cicusokról, meg szép virágcsendéletekről szól. A művészet célja, hogy gondolatokat ébresszen az emberekben, és néha ezzel felháborodást is keltsen. Szándékosan.

Virágminta és lombzöld: ezek határozzák meg a tavaszi divatot

Femcafe  Tegnap 21:31 Divat 

A Trendközelben legújabb részéből megtuhatjuk az idei tavaszt meghatározó motívumokat. Mindent, ami meghatározó lesz a ruhák és a cipők terén. A műsorban a sminktrendekről is szó lesz.

Részlet álmaink hálójából

Fashionfave  Tegnap 21:28 Divat 

Részlet álmaink hálójából.  

Száz év tíz legfontosabb filmje két percben

Ridikül  Tegnap 21:16 Divat 

A filmtörténet elmúlt 100 évének legfontosabb filmjeit idézi fel egy nagyszerű fiatal színész és egy csapat kiváló sminkes. Kedvünk támad újranézni valamennyit.

Órák, minden mennyiségben – galéria

Ridikül  Tegnap 20:00 Divat 

Egy stílusos, szép óra ugyanúgy öltözteti a lakásunkat, mint ahogy egy karóra képes eleganciát kölcsönözni a viselőjének. Íme pár gyönyörű darab inspirációnak.